Ευρετήριο Συνεργατών

Dr. Δημήτρης Ροδοβίτης

  1. Αρχική
  2. »
  3. Dr. Δημήτρης Ροδοβίτης
Aura_Bioenergy_System_1
Aura_Bioenergy_System_1
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Ροδοβίτης
Όνομα: Δημήτρης
Διεύθυνση:
Δελφών 89, Γλυφάδα, 16561 Αττικής, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 211 423 5631
Κινητό: 6973 738980
Ιστοσελίδα:
Περιγραφή:

Σήμερα ζούμε σε μια εποχή με πολλές δυνατότητες. Πολλά πράγματα είμαστε ικανοί να κάνουμε και πολλές προοπτικές ευημερίας έχουμε. Αυτήν την αίσθηση είχα από μικρό παιδί, σε μια επαρχιακή πόλη με βλέψεις και όνειρα που ζητούσαν διέξοδο. Μια διέξοδο που τη βρήκα στον χώρο των επιχειρήσεων και δη της διοίκησης των επιχειρήσεων. Ήταν το κανάλι αυτό που με οδήγησε στην επίτευξη των στόχων μου για επιτυχία και ευημερία. Θυμάμαι το δικό μου σλόγκαν όταν ήμουν έφηβος, κοσμικά κατευθυνόμενος με ψυχικό προσανατολισμό αλλά λίγο, έως καθόλου πνευματικό: ¨Αν θες να ζήσεις θα σου κοστίσει κάτι¨. Ήταν ο οδηγός μου στη μέχρι σήμερα επαγγελματική μου καριέρα αλλά και μια μεγάλη αλήθεια για τη ζωή.

Η μετέπειτα πορεία μου κύλησε μέσα από σπουδές στην Οικονομική των Επιχειρήσεων (Α.Π.Θ), MBA, M.Msc και Doctor of Philosophy, (Ph.D.) σε Conscious Business Ethics (University of Sedona) αλλά και μέσα από μια επιτυχημένη και πολυετή καριέρα στη διοίκηση επιχειρήσεων, τόσο ιδιωτικών όσο και δημοσίου συμφέροντος.  Μέσα από την αυτήν την εμπειρία πλέον διαπίστωσα ότι ο σύγχρονος άνθρωπος, δεν γεννήθηκε απλά για να εργάζεται και να παράγει αλλά γεννήθηκε για να δημιουργεί και να προάγει το αποτύπωμά του σε αυτό τον πλανήτη που ονομάζεται Γη.

Σε όλο αυτό το ταξίδι της γνώσης και της εμπειρίας διερωτόμουν άραγε, πιο είναι το α και το ω της ευτυχίας του ανθρώπου; Πως μπορεί ο άνθρωπος σήμερα να είναι επιτυχής και ευήμερος στη ζωή του; Πώς μπορεί ο απλός άνθρωπος να έχει μία επιτυχημένη επαγγελματική δραστηριότητα αλλά ταυτόχρονα και μια ολοκληρωμένη και ευτυχισμένη ζωή; Και γιατί τελικά η επιτυχία και η ευημερία του ανθρώπου έχει φθάσει στο σημείο να απειλεί την ψυχική και σωματικά υγεία και τη ζωή του;

Διαπίστωσα ότι αν θέλουμε επιτυχία στη ζωή μας, στην εργασία μας, στην επιχείρησή μας, πρέπει να ξεκινήσουμε από μέσα μας. Να δούμε εμείς τι είμαστε, πώς είμαστε, τι παράγουμε, γιατί το παράγουμε, πως το παράγουμε. Και  έτσι να προσφέρουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας στην κοινωνία βοηθώντας και άλλους ανθρώπους να ολοκληρώσουνε το έργο της ζωή τους, την αποστολή τους με αγάπη προς τη ζωή τους. Αν θέλουμε επιτυχία στην επιχείρησή μας πρέπει να υποστηρίξουμε αναλόγως και αυτούς που δουλεύουν και εργάζονται για μας, αυτούς που δίνουν ενέργεια και αποτέλεσμα στις υπηρεσίες και στα προϊόντα που μαζί παράγουμε και διοχετεύουμε προς την κοινωνία.

Διαπίστωσα ότι η σημασία της ευημερίας του ανθρώπου περνά από μία περισσότερο ενεργειακή αντίληψη περί επιτυχίας και ευημερίας. Όταν ο άνθρωπος είναι καλά, ψυχικά και σωματικά, είναι καλό και αυτό που κάνει και αυτό που δίνει, αυτό που προσφέρει στους ανθρώπους και δίνει αγάπη. Και που τελικά για αυτή την αγάπη αμείβεται στη ζωή του, υλικά και ψυχικά.

Διαπίστωσα ότι ο άνθρωπος, ως άτομο στην κοινωνία αλλά και ως μονάδα εργασίας στην επιχείρηση, αυτό που καθορίζει την πορεία του, την επιτυχία, την υγεία του και την ευτυχία του είναι η κοσμοαντίληψη που τον χαρακτηρίζει και τον συνοδεύει σε κάθε του δράση. Δράση η οποία παράγει πλέον ένα ενεργειακό και καρμικό αποτέλεσμα που τον συνοδεύει μέχρι το τέλος της ζωής του. Είναι με απλά λόγια αυτό που το Σύμπαν ζητά από εμάς να δώσουμε, να θυσιάσουμε και σε αντάλλαγμα να πάρουμε αυτό που ζητάμε, το ξεχωριστό για τον καθένα μας. Ωστόσο με ένα κοινό αποτέλεσμα, την φθορά ψυχής και σώματος.

Διαπίστωσα ότι πλέον δεν αρκεί να είμαστε επιτυχημένοι, χρειάζεται να είμαστε και ολοκληρωμένοι σε πνεύμα, ψυχή και σώμα. Πολλά λέγονται και γράφονται για την επιτυχία, την ευημερία και την ευεξία αλλά αποδεικνύονται τελικά, από την εξέλιξη της ζωής και του σύμπαντος, ότι είναι η μισή αλήθεια. Η άλλη μισή ανήκει στο Σύμπαν. Σε αυτό που λέγεται Μεταφυσική και ακούει στο όνομα της Βιονομίας και του Κάρμα.

Είτε έχουμε επιτυχία στη ζωή μας είτε έχουμε αποτυχία όλοι θέλουμε να έχουμε ευεξία. Πολλές φορές το πετυχαίνουμε άλλες φορές όχι, ωστόσο μόλις το πετύχουμε κάτι γίνεται και δεν μας γεμίζει. Πετυχαίνουμε αλλά νιώθουμε κενοί και άδειοι, νιώθουμε κουρασμένοι, απογοητευμένοι. Και ψάχνουμε τι φταίει, ψάχνουμε το γιατί, την αιτία. Την ψάχνουμε όμως αλλού, έξω από εμάς, έξω από το Εγώ μας. Αυτό το υποσυνείδητο και συνειδητό Εγώ μας. Αλήθεια, γιατί γίνεται αυτό; Η απάντηση είναι γιατί δεν έχουμε αυτογνωσία και προσωπική ανάπτυξη αλλά κυρίως δεν έχουμε σωστή διαχείριση του Εγώ. Όλα αρχίζουν και τελειώνουν στο Εγώ μας και το κατά πόσο το γνωρίζουμε και το διαχειριζόμαστε.

Σήμερα πλέον χρειάζεται να γνωρίζουμε το Εγώ μας μέσα από την ψυχή και το πνεύμα, χρειάζεται να αλλάξουμε κοσμοαντίληψη και τρόπο αποδοχής της οντότητάς μας. Ναι, είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε τον χαρακτήρα μας και την προσωπικότητά μας έτσι ώστε να έχουμε καλύτερη ζωή, ευεξία και ευτυχία. Ναι, μπορούμε να αξιοποιούμε την ενέργειά μας, τις δυνατότητές μας, την πραγματική μας φύση. Ωστόσο για να το κάνουμε αυτό χρειάζεται να γνωρίσουμε τον εαυτό μας, την ψυχή, το πνεύμα μας και την αποστολή μας σε αυτόν τον πλανήτη.

Σήμερα προσωπικά είμαι έτοιμος να δώσω και να προσφέρω στο σύγχρονο άνθρωπο, στον επιχειρηματικό κόσμο, πλήρεις και συγκεκριμένες γνώσεις και τεχνογνωσία για το σύγχρονο επιχειρείν στη νέα εποχή που ήδη διαβαίνουμε. Μια δύσκολη εποχή, ταυτόχρονα όμως δημιουργική και σημαντική τόσο για τις ζωές των ανθρώπων όσο και για την εξέλιξη της Φύσης.

Μέσα από την διευρυμένη έννοια του Ολιστικού Επιχειρείν και την συνεισφορά της Ενεργειακής Ψυχολογίας, της Μεταφυσικής Παραψυχολογίας και της Διαγνωστικής του Κάρμα διαμόρφωσα ένα πλαίσιο υπηρεσιών όπως, Καρμική Επιχειρήσεων, Συνειδητή Επιχειρηματικότητα και Aura Bioenergy System που σκοπό έχουν την αξιοποίηση και ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού για μια διαρκή επιτυχία και ευημερία του ανθρώπου, είτε ως εργαζόμενου είτε ως επιχειρηματία, στη ζωή του.

Για όλους όσους επιθυμούν μια ζωή προσανατολισμένη στην εσωτερική ικανοποίηση, πληρότητα και ευτυχία μέσα από την αφύπνιση και τη Συνειδητότητα.

Για όλους όσους αναζητούν την επιτυχία στη ζωή τους χωρίς ψυχοσωματικές απώλειες αλλά με αγάπη στον εαυτό τους.

Γιατί η αγάπη προς τον εαυτό μας, με πνευματικά και όχι με κοσμικά εγωιστικά όρια, είναι το α και το ω της παρουσίας μας εδώ, σε αυτόν τον μικρό πλανήτη που είχαμε την ευλογία να φιλοξενηθούμε για λίγο……………

 

Newsletter εγγραφή

 

Ετικέτες:

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator