Ευρετήριο Συνεργατών

Dr Tasos Vartholomaios

3.5
  1. Αρχική
  2. » Dr Tasos Vartholomaios
Tasos_Vartholomaios
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Βαρθολομαίος
Όνομα: Τάσος
Διεύθυνση:
17ης Νοέμβρη 16, Κωνσταντινοπολίτικα, Θεσσαλονίκη, 54352 Θεσσαλονίκης, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 2310 94 49 49
Κινητό: 6932-907696
Ιστοσελίδα:
Περιγραφή:

Ο Δρ Τάσος Βαρθολομαίος έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και μακρόχρονη εμπειρία στην Ομοιοπαθητική θεραπεία των προβλημάτων υγείας γυναικών και ανδρών, στην υπογονιμότητα, γυναικεία και ανδρική, στις χρόνιες οργανικές παθήσεις και στις ψυχοσωματικές διαταραχές.

Οι  Ομοιοπαθητικές Συνεντεύξεις  του Δρ Τάσου Βαρθολομαίου γίνονται  και στην Αθήνα. Επίσης γίνονται και μέσω Skype (skype name: tasos.vartho) και τηλεφωνικά.

Ο Δρ Τάσος Βαρθολομαίος είναι κάτοχος του Διπλώματος (DIHom) και  του  Μεταπτυχιακού Διπλώματος (ΗMD) Ομοιοπαθητικής Ιατρικής  του British Institute of Homeopathy στη Μ. Βρετανία και είναι σήμερα ο μοναδικός Oμοιοπαθητικός - Ιατρός στην Ελλάδα στον οποίο απονεμήθηκε ο Τίτλος Τακτικού  Μέλους (MFHom) τής Βρετανικής Εταιρείας  Ομοιοπαθητικής  Ιατρικής (Faculty of Homeopathy),που αποκτάται μετά από την ολοκλήρωση μιας προηγμένου επιπέδου Ομοιοπαθητικής Εκπαίδευσης και  εξετάσεις επιπέδου Ιατρικής Ειδικότητας και ο οποίος είναι Κρατικά αναγνωρισμένος με βάση την Βρετανική Νομοθεσία. Παράλληλα, είναι και Τακτικό Μέλος της Homeopathic Medical Association  στη Μ. Βρετανία και Εταιρικό Μέλος των κορυφαίων διεθνώς Ομοιοπαθητικών Ιατρικών Φορέων της Liga Medicorum Homoeopathica Internationalis (LIGA) και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Ομοιοπαθητική (ECH).

Ο Δρ Τάσος Βαρθολομαίος ασκεί συνεχώς και αδιαλείπτως  τα τελευταία 30 (τριάντα) χρόνια την Ομοιοπαθητική Ιατρική, ιδρύοντας αρχικά  την «Ομοιοπαθητική Εστία» και μετά  την «Ομοιοπαθητική Φροντίδα Υγείας» ,την οποία διευθύνει μέχρι σήμερα. Η πρακτική και η μεθοδολογία του εκφράζουν το σύγχρονο επιστημονικό πρόσωπο της Ομοιοπαθητικής, το οποίο ο ίδιος έχει διαμορφώσει με νέες προοπτικές μέσα  από μια ολιστική και συνθετική αντίληψη των δεδομένων της ιατρικής φυσιολογίας και παθολογίας.

Ο Δρ Τάσος Βαρθολομαίος είναι Ιατρός Ιστοπαθολόγος, Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ, με πολυετή κλινική προϋπηρεσία στο Εθνικό Σύστημα Υγείας (Επιμελητής Α’/Διευθυντής ΕΣΥ) και στο ελεύθερο Ιατρικό επάγγελμα, πολυετές ακαδημαϊκό διδακτικό-ερευνητικό έργο σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα με βαθμίδα μέχρι και Καθηγητή. Mετεκπαιδευμένος στα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία Νuffield και Ratcliffe Oξφόρδης και στο Royal Infirmary NHS Hospital ,Γλασκώβης. Είναι Μέλος και του Βρετανικού Ιατρικού Συλλόγου(General Medical Council,UK) από το 2008 με Άδεια άσκησης του ιατρικού επαγγέλματος(License to Practise) στη Μ. Βρετανία και τακτική ετήσια αξιολόγηση στη Μ. Βρετανία. Έχει βραβευθεί με το Βραβείο «Ειρήνης Μπαχά» της Ελληνικής Εταιρείας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής.

Σχολιάστε

Εναλλακτικά, συνδεθείτε με...
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator