Ευρετήριο Συνεργατών

Εκδόσεις Συμμετρία

  1. Αρχική
  2. »
  3. Εκδόσεις Συμμετρία
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Αθανασόπουλος
Όνομα: Σπυρίδων
Διεύθυνση:
Αγίου Ιωάννου Θεολόγου 80, Ζωγράφου, 15773 Αττικής, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 210-7710548
Κινητό: 6972-792808
Fax: 210-7710581
Ιστοσελίδα:
Περιγραφή:

Οι Εκδόσεις Συμμετρία (Σ. Αθανασόπουλος & Σία Ο.Ε.) ιδρύθηκαν το 1986 με σκοπό την έκδοση και διανομή πανεπιστημιακών συγγραμμάτων. Από τότε και μέχρι σήμερα έχουν κατακτήσει ισχυρή θέση στο χώρο, με τις άριστα επιμελημένες εκδόσεις τους, την ποιότητα εκτύπωσης και την συνεπή σχέση της με τους συγγραφείς.

Σε συνεργασία με καθηγητές από τις περισσότερες σχολές του  Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου καθώς και διαφόρων σχολών από όλη τη χώρα, οι Εκδόσεις Συμμετρία έχουν εκδώσει και διανείμει χιλιάδες συγγράμματα, ενώ συνεχίζουν την αναπτυξιακή τους πορεία σε συνεργασία με ξένους εκδοτικούς Οίκους όπως: Dover Publications, Fizmatlit, Elsevier, Penguin, Binomi Verlan GbR, εμπλουτίζοντας την βιβλιοθήκη τους και προσφέροντας στον Έλληνα αναγνώστη, εμπεριστατωμένες εκδόσεις.

Επιπλέον επεκτείνονται και σε εκδόσεις βιβλίων με ειδικά θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος, όπως η πράσινη ενέργεια, η υγιεινή διατροφή, τον αυτισμό, τα σχολικά βοηθήματα για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες, θέλοντας να συμβάλλουν στην σωστή ενημέρωση του κοινού με αξιόπιστα έργα για τα ευαίσθητα αυτά θέματα.

Ενδεικτικοί τίτλοι:

The China Study (η μελέτη της Κίνας): Αναθεωρημένη και Διευρυμένη έκδοση
Το πιο σημαντικό βιβλίο που έχει ποτέ γραφεί για την σχέση διατροφής και υγείας.

Aπό κορίτσι…γυναίκα
ένα βιβλίο που βοηθά τα κορίτσια με αυτισμό,να μάθουν για την εφηβεία τους

Από αγόρι…άντρας
ένα βιβλίο που βοηθά τα αγόρια με αυτισμό,να μάθουν για την εφηβεία τους

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator