Ευρετήριο Συνεργατών

Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο Χαριτίνης Χριστάκου

  1. Αρχική
  2. »
  3. Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο Χαριτίνης Χριστάκου
σεμιτέλου
PHOTO_XARITINI-A
Haritin_Logo_Final
semitelou_synedries
semitelou_saloni
σεμιτέλουPHOTO_XARITINI-AHaritin_Logo_Finalsemitelou_synedriessemitelou_saloni
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Χριστάκου
Όνομα: Χαριτίνη
Διεύθυνση:
Σεμιτέλου 2, 11528 Αττικής, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 211-4058145
Κινητό: 693-1582291
Ιστοσελίδα:
Κοινωνικά Δίκτυα
Περιγραφή:

Σπουδές, σεμινάρια, ζωντανές και online ομιλίες, προσωπικές συνεδρίες καθοδήγησης που στοχεύουν στην πραγμάτωση του ψυχικού δυναμικού, στην ενδυνάμωση της ανθρώπινης υπόστασης και στην επίτευξη μίας κατάστασης γαλήνης και φώτισης για τον άνθρωπο.

Η Χαριτίνη Χριστάκου είναι μητέρα 2 παιδιών, πνευματική δασκάλα, συγγραφέας, και ομιλήτρια από το 1998, καθώς και Channeler εδώ και 17 χρόνια. Διδάσκει εδώ και 20 χρόνια πάνω στην ανθρώπινη ενδυνάμωση και σε ποικίλα πνευματικά ζητήματα, και έχει κάνει πάνω από 7.500 προσωπικές συνεδρίες καθοδήγησης.

Στις αρχές του 2001, η Χαριτίνη ξεκίνησε να κάνει δημόσια Επικοινωνίες (channeling) και αυτό σηματοδότησε την πρώτη φορά που στην Ελλάδα το channeling εμφανίστηκε στο δημόσιο προσκήνιο.

Εχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικά πάνελς και έχει κάνει ομιλίες σε πολλά μέρη της Ελλάδος, όπως στην Θεσσαλονίκη, στην Καλαμάτα, στην Κρήτη, στην Πάτρα, καθώς και στην Κύπρο. Είναι συγγραφέας 6 βιβλίων, και η δημιουργός του πρωτότυπου και καινοτόμου κλάδου σπουδών «Αγγελική Συμβουλευτική».

Είναι μεταφράστρια και εκδότρια δεκάδων βιβλίων πνευματικότητας καθώς και της επίσημης έκδοσης του συγκεντρωτικού τόμου «Ένα Μάθημα στα Θαύματα» στην Ελλάδα. Είναι συνιδρύτρια των Εκδόσεων Κρύων (2000-2014), και ιδρύτρια της Ακαδημίας Κρύων (2009- 2014) και των Εκδόσεων και της Ακαδημίας ΝΟΑΣΙΣ (2014 - 2018).

Κατά την πολύχρονη πορεία της στην πνευματικότητα έχει έρθει σε επαφή με ποικίλες μορφές θεραπειών (όπως το Reiki, το EΜF, η Aurasoma) που όλες εμπλούτισαν τον δικό της δρόμο που είναι η Πνευματική Καθοδήγηση και διδασκαλία για έναν τρόπο ζωής που τιμά την ψυχή και επομένως τον άνθρωπο.

Δείτε όλες τις προσεχείς εκδηλώσεις
του Εκπαιδευτικού Ινστιτούτου Χαριτίνης Χριστάκου

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator