Ευρετήριο Συνεργατών

Έλενα Μπακάλοβα

  1. Αρχική
  2. »
  3. Έλενα Μπακάλοβα
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Μπακάλοβα
Όνομα: Έλενα
Τηλέφωνο: 210-9582871
Κινητό: 6945-143921
Ιστοσελίδα:
Κοινωνικά Δίκτυα
Περιγραφή:

Η Έλενα Μπακάλοβα γεννήθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου του 1949 στην Βουλγαρία στην πόλη Αγγχίαλο που ονομάζεται σήμερα Πομόριε.

Ανήκει σε μια από τις παλαιές οικογένειες της πόλης Μεσημβρία το σημερινό Νεσεμπάρ της Βουλγαρίας. Ο προ-προπάππος της έκτισε την εκκλησία «Παναγιά η Μεγαριώτισα» στο Νεσεμπάρ το 1886, για να φυλάξει και να διατηρήσει την θαυματουργή παλαιά εικόνα της Παναγίας που έχει μεγάλο ιστορικό ενδιαφέρον.

Η Έλενα σπούδασε στο Κρατικό Ινστιτούτο Βιβλιοθηκοικονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης στη Σόφια της Βουλγαρίας και συνέχισε με σπουδές Φιλολογίας.  Εργάστηκε ως  Διευθύντρια του Πολιτιστικού κέντρου για 20 χρόνια.

Από μικρό παιδί και σε όλη της τη ζωή, είχε εξαιρετικές εμπειρίες, συναντήσεις και γεγονότα που κατεύθυναν την διαίσθηση της όπως και τα ενδιαφέροντα της και τις επαγγελματικές της δεξιότητες και κατακτήσεις.

Εργάστηκε στο Υπουργείο Δημόσιας Υγείας στο  ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΣ στην Φιλιππούπολη (το σημερινό Πλόβντιβ) και τώρα χρησιμοποιεί επαγγελματικά τις εγκεκριμένες βιο-ενεργειακές θεραπείες.

Η μέθοδος της επικεντρώνεται κυρίως στα ιατρικά ψυχοτρονικά συστήματα αλλά περιλαμβάνει και την Κινέζικη θεραπεία  (CHINESE PUIMCTA THERAPY),  μεθόδους ορθοπεδικής θεραπείας  (METHODS OF ORTHOPAEDIC FIXATION OF THE LOCOMOTORY SYSTEM), Βιοενεργειακή θεραπεία (BIOENERGY THERAPY) και Ρεφλεξολογία.

Χειρίζεται την τεχνική ραδιοαισθητικής (radioaesthesic influence) και εφαρμόζει επιτυχημένα το σύστημα Teta Healing.

Η Έλενα έχει αναμφισβήτητες επιτυχίες στο χώρο της αναγνώρισης  και θεραπείας ασθενειών όπως:  δισκοπάθεια, αρθροπάθεια, αρθρίτιδα, πνευμονικές, γαστρεντερικές, νεφρικές και γυναικολογικές διαταραχές, ορισμένες οφθαλμικές διαταραχές, ιγμορίτιδα, νευρώσεις κλπ.
Μπορεί να ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση και την ισορροπία της ενέργειας στο ανθρώπινο σώμα.
Από το 1990 επίσης έχει ασχοληθεί με την αθλητική ιατρική.  Έχει επιτυχίες στην γρήγορη επούλωση τραυμάτων.

Είναι μέλος στη FIFA από το 2006.

Έχει κάνει ενδιαφέροντα πειράματα με σκοπό την ψυχολογική σταθερότητα των αθλητών και έχει κατορθώσει εξαιρετικά αποτελέσματα στις επιδόσεις τους ακόμη και σε περιπτώσεις που είχαν να αντιμετωπίσουν έντονο ανταγωνισμό.

Έχει δημιουργήσει τις δικές της μεθόδους για σωματική και ψυχολογική εξέταση των αθλητών και την πρόβλεψη της ανάπτυξης τους.

Εξασκεί την μέθοδο της στην Ελλάδα και στη Βουλγαρία.

Έχει συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια και συμπόσια στην Ιταλία, Ινδία, Ρωσία, Ισπανία, Αγγλία και στην Ελλάδα.

Στην Ελλάδα αποφοίτησε από το NATURAL HEALTH SCIENCE, ως ρεφλεξολόγος 2002.
Διάφορες εκδόσεις αναφέρονται στις ικανότητες της σε βιβλία που έχουν εκδοθεί στη Βουλγαρία όπως "Extrasensite Bulgaria" (The Extrasensitive People in Bulgaria) The Army Publishing House, Sofia, 1992, από τις συγγραφείς Vera Tocheva και Maria Makaveeva) και "Bulgarskite Extasensi" (The Bulgarian Extrasensitive People) από  τον Dimitar Penkovski (Sofia-Press, 1992, Ελληνικά), “Energetische Biomedizin” Dr. Rer.nat. Physik Ignat Ignatov, όπως και στις ακόλουθες εφημερίδες: "Dialog", "Trud", "Psihokalendar", "Slivenska Novina", «Άστρα και όραμα», «Αρμονία» και στο «Τρίτο Μάτι» στην Αθήνα.

Το βιβλίο της «Βιοενεργειακή διάγνωση και αυτοθεραπεία» κυκλοφορεί στην Αμερική, Αγγλία και Αυστραλία.

Μέσα από όλη αυτή την διαδρομή αυτή τη χρονιά (2015) δημιουργήθηκε μέσα από το δικό της σύστημα που ονομάζεται «Θεραπεία από βιοενεργειακή πηγή»  (BIOENERGY HEALING SOURCE) μια σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων για θεραπευτές.

Η Έλενα είναι μέλος του World Federation of Healing του Λονδίνου όπως και του Ευρωπαϊκού Συλλόγου Θεραπευτών. Είναι πιστοποιημένη Ρεφλεξολόγος από το Πανελλήνιο Επαγγελματικό Σωματείο Ρεφλεξολόγων και εξασκεί την ρεφλεξολογία ως ελεύθερος επαγγελματίας.
Η Έλενα είναι ποιστοποιημένα πρώτη ανάμεσα σε άλλους θεραπευτές, κατά την εξειδικευμένη ανάλυση ενέργειας που έγινε για την Ευρωπαϊκή Ένωση το 2015.

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator