Ευρετήριο Συνεργατών

Έλενα Γκώγκου

  1. Αρχική
  2. »
  3. Έλενα Γκώγκου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Γκώγκου
Όνομα: Έλενα
Διεύθυνση:
Βουλγαροκτόνου 90, 66100 Δράμας, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 2521-400138
Κινητό: 6973-039776
Περιγραφή:

Η Έλενα Γκώγκου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1965.

Έχει εκπαιδευτεί στο Shiatsu, στη Σχολή της Μακράς Ζωής (Dasira Narada), στο Ρέικι, στην Ηχοθεραπεία (με διαπασών και φωνή), τη Χρωματοθεραπεία (Aura Soma και Ερευνητών), στην Ανθοθεραπεία, και στο Time Therapy.Εκπαιδεύτηκε δε και στην ενεργειακή θεραπεία της σπονδυλικής στήλης, με το σύστημα Directed Care (Stefan Rippel). Έχει θητεύσει σε αρκετές σχολές εσωτερικής φιλοσοφίας, αλλά παραμένει πιστή και δραστήρια μαθήτρια του Μεγάλου Σχολείου της Φύσης.

Έχοντας πανεπιστημιακούς τίτλους της Αγγλικής και της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας (University of Birmingham), και στα ΜΜΕ (Institute of Education, University of London), εργάστηκεστο παρελθόν στηφωτογραφία, στηνεκπαίδευση, ως μεταφράστρια και διερμηνέας, και στον Συνήγορο του Πολίτη.

Σήμερα ως θεραπεύτρια συνδυάζει δημιουργικά την Ανθοθεραπεία με το Time Therapy, και το Ρέικι με το Χρώμα και τον Ηχο.

Το 2013 ολοκλήρωσε τον βασικό κύκλο σπουδών στο Σχεδιασμό Διαρκούς Καλλιέργειας (Permaculture Design Course).

Χρησιμοποιεί την Τέχνη (ζωγραφική, τραγούδι καιφωτογραφία) και την Mandala, την οποία διδάσκει, ως εργαλεία αυτογνωσίας και αυτοπραγμάτωσης.

Είναι ιδρυτικό μέλος του Αστικού Αγρού Χαλανδρίου, καθώς έχει μία ιδιαίτερη σχέση με τη Φύση από την οποία εμπνέεται, διδάσκεται, παρασκευάζει τα δικά της Ανθοϊάματα καιτην οποία καλλιεργεί.

Μοιράζει την ενέργεια και τον χρόνο της ανάμεσα στη θεραπεία του ανθρώπου, στη θεραπεία της γης, στον ακτιβισμό, και στην τέχνη.

Είναι μητέρα 3 παιδιών και blogger.

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator