Ευρετήριο Συνεργατών

Έλενα Κουππάρη – Elena Kouppari

  1. Αρχική
  2. »
  3. Έλενα Κουππάρη – Elena Kouppari
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Κουππάρη
Όνομα: Έλενα
Διεύθυνση:
Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ 271, Γαλάτα Λευκωσία, 2827 Κύπρος
Τηλέφωνο: 0035799156599
Ιστοσελίδα:
Περιγραφή:

Γεια σου! Είμαι η Έλενα Κουππάρη και ιδρύτρια του Healing του Empower. Γεννήθηκα στην Λευκωσία και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά σε Κύπρο και εξωτερικό.

Ξεκίνησα τις σπουδές μου στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας με πτυχίο στο Business Administration και στην συνέχεια εκπαιδεύτηκα στο Digital Marketing. Εργάστηκα τόσο στην Δημόσια Υπηρεσία όσο και στον ιδιωτικό τομέα αλλά γρήγορα με κέρδισε ο τομέα της προσωπικής ανάπτυξης.

Από παιδί πίστευα στη δύναμη που έχει ο ανθρώπινος νους και έτσι μετά από ατελείωτες ώρες διαβάσματος και προσωπικής ενασχόλησης με διάφορες πρακτικές, αποφάσισα να ασχοληθώ και επαγγελματικά με την προσωπική ανάπτυξη. Πλέον είμαι πιστοποιημένη Life Coach από τον International Coach Federation με εμπειρία πάνω από 2000 ώρες συνεδριών, Master NLP Practitioner, Master NLP Coach, Emotional Intelligence Practitioner από το American Board of Neurolinguistic, Master Hypnosis Practitioner από το American Board of Hypnotherapy, mBIT Coach από την mBIT INTERNATIONAL και Εκπαιδεύτρια Επαγγελματικής Κατάρτισης, Επιπέδου 5 από την ΑΝΑΔ.

Σκοπός μου είναι να ενδυναμώνω άτομα και ομάδες για να ανακαλύψουν και να αναπτύξουν στο μέγιστο τις απεριόριστες δυνατότητές τους έτσι ώστε να έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Μότο μου είναι το ‘τίποτα δεν γίνεται τυχαία’ γι’ αυτό πιστεύω πώς κάθε άνθρωπος και κάθε κατάσταση που συναντάμε στην πορεία της ζωής έχει κάτι να μας διδάξει.

Newsletter εγγραφή

 

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator