Ευρετήριο Συνεργατών

ΕλληνοΒρετανικό

  1. Αρχική
  2. »
  3. ΕλληνοΒρετανικό
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Καρκανιά
Όνομα: Μαρία
Διεύθυνση:
Ρεθύμνου 2, Αθήνα, 10682 Αττικής, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 210-8217710
Ιστοσελίδα:
Περιγραφή:

Ο τομέας Ψυχολογίας του Ελληνοβρετανικού απασχολεί εκπαιδευτικό προσωπικό με πολυετή εμπειρία και αντίστοιχες σπουδές στο αντικείμενό τους.

Στο Ελληνοβρετανικό προσφέραμε επί πολλά χρόνια εκτός από τα τετραετή προγράμματα Ψυχολογίας που οδηγούσαν σε Bachelor Βρετανικών Πανεπιστημίων και μια μεγάλη σειρά διαλέξεων, σύντομων προγραμμάτων επιμόρφωσης καθώς και μακροχρονίων προγραμμάτων σε αντικείμενα Ψυχολογίας.

Αυτή η συσσωρευμένη γνώση και εμπειρία των στελεχών του Ελληνοβρετανικού στον τομέα της Ψυχολογίας αξιοποιείται τώρα για την επιμόρφωση την επαγγελματική εξειδίκευση των συμμετεχόντων στα μακροχρόνια εκπαιδευτικά προγράμματα επαγγελματικής εξειδίκευσης, τα σεμινάρια και τις διαλέξεις.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα του τομέα Ψυχολογίας του Ελληνοβρετανικού ανταποκρίνονται στο αίτημα της νέας εποχής που είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι κατανοούν την αξία της ψυχικής ισορροπίας, της πνευματικής ηρεμίας, της σωματικής υγείας και ευεξίας, ειδικά σε μια εποχή που οι διαπροσωπικές σχέσεις είναι αμφίβολες και η οικονομική και επαγγελματική κατάσταση καθενός από εμάς ιδιαίτερα ευμετάβλητες.

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator