Ευρετήριο Συνεργατών

Ενδελέχεια

  1. Αρχική
  2. »
  3. Ενδελέχεια
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Κοκκίνου
Όνομα: Αλεξάνδρα
Διεύθυνση:
Στέφανου Κολυτά 3, Κέρκυρα, 491 00 Ελλάδα
Τηλέφωνο: 26610 81278
Κινητό: 6945 435088
Ιστοσελίδα:
Κοινωνικά Δίκτυα
Περιγραφή:

Ξεκίνησα να ασχολούμαι με το NLP πριν από δέκα περίπου χρόνια, όταν με απασχολούσαν έντονα ερωτήματα για τα οποία αναζητούσα απαντήσεις και ταυτόχρονα θεραπείες για τα χρόνια δερματικά εκζέματα και τις κρίσεις πανικού.

Μέχρι το 2011, αξιοποιώντας το πτυχίο μου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιά, είχα χτίσει μια πολύ πετυχημένη καριέρα σαν φορολογικός σύμβουλος και στέλεχος σε ελεγκτικές και πολυεθνικές εταιρείες στην Αθήνα. Ήμουν χωρισμένη τα τελευταία δέκα οκτώ χρόνια και τα παιδιά μου πλέον είχαν χαράξει τη δική τους πορεία.

Με το NLP θεράπευσα τα θέματα υγείας μου, κατανόησα όσα με εμπόδιζαν να προχωρήσω, και συνειδητά ξεκίνησα το ταξίδι της μεταμόρφωσης, υλοποιώντας αποτελεσματικές αλλαγές στην προσωπική κι επαγγελματική μου ζωή με τρόπο που δεν είχα φανταστεί.

Αποφάσισα ότι αυτό που θέλω να κάνω, αυτό που δίνει νόημα στη ζωή μου είναι να μοιραστώ την εμπειρία μου και τις γνώσεις μου με όλους εκείνους που σαν κι εμένα αναζητούν καίριες απαντήσεις στα ερωτήματα τους και μια ζωή που να αξίζει να τη ζουν. Γιατί η ζωή είναι χαρά κι ευλογία!

Σπούδασα στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αποτελεσματική Επικοινωνία και Νευρο-Γλωσσικό Προγραμματισμό. Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο NLP και στην Ύπνωση στην NLPinGreece και σήμερα είμαι Master NLP Practitioner of University Santa Cruz California. Παρακολούθησα βιωματικά μαθήματα και σειρά σεμιναρίων για Αγγελικό Ρέικι, Πυθαγόρεια Αριθμολογία και Τεχνικές Ενεργειακής Ψυχολογίας.

Από το 2015 δημιούργησα, στην Κέρκυρα, το Κέντρο NLP Ενδελέχεια, μια ανοιχτή αγκαλιά, που συνεχώς μεγαλώνει και αποτελεί ένα ζωντανό κύτταρο δημιουργίας και εξέλιξης.

Σύμφωνα με τον Αριστοτέλη, ενδελέχεια σημαίνει «εν εαυτώ το τέλος έχεις» δηλαδή γνωρίζω τον εαυτό μου, πιστεύω στις δυνατότητές μου, έχοντας επίγνωση ότι η αρχή και το τέλος των πάντων κρύβεται μέσα μου.

Και συμπίπτει με μια από τις βασικές αρχές του NLP, ότι οι άνθρωποι διαθέτουν όλα τα εφόδια που χρειάζονται για να φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Δεν υπάρχουν άτομα που δε διαθέτουν τα απαιτούμενα μέσα και εφόδια. Υπάρχουν καταστάσεις μη γόνιμες, ανεξάντλητες κι ανεκμετάλλευτες.

Με γνώμονα αυτή τη φιλοσοφία κάθε χρόνο στην Ενδελέχεια πραγματοποιούνται σεμινάρια και webinars για ενδυνάμωση του φυσικού, συναισθηματικού, νοητικού και πνευματικού μας σώματος με σκοπό την ανάπτυξη και την ευημερία μας.

Τα μαθήματα είναι ομαδικά ή/και ατομικά που γίνονται και μέσω διαδικτύου.

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator