Ευρετήριο Συνεργατών

Εταιρεία Γνώσης ΛΟΓΟΣ

  1. Αρχική
  2. »
  3. Εταιρεία Γνώσης ΛΟΓΟΣ
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Εταιρεία Γνώσης ΛΟΓΟΣ
Διεύθυνση:
Δεξαμενής 7, Βριλήσσια, Βόρειος Τομέας Αθηνών, Ελλάδα, 15235 Αττικής, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 210 6136797
Ιστοσελίδα:
Περιγραφή:

Η Εταιρεία Γνώσης ΛΟΓΟΣ παρουσιάζει σε παγκόσμια πρωτοτυπία και αποκλειστικότητα, κάτι που αλλάζει ριζικά τη ζωή του ανθρώπου και πάντα προς το καλύτερο.

Είναι τα Βιβλία-Δίαυλοι και η  Μέθοδος Αυτοβοήθειας και Αυτοβελτίωσης που στηρίζεται στην ανάγνωση συνδυασμών Βιβλίων-Διαύλων.

Η Εταιρεία Γνώσης ΛΟΓΟΣ έχει σκοπό:

1. Να εκδίδει και να διανέμει σε όλες τις γλώσσες, τόσο σε έντυπη όσο και σε ηλεκτρονική μορφή, μέσω όλων των διαθέσιμων δικτύων και μέσων, τα πρωτότυπα βιβλία, τα δοκίμια, τα περιοδικά, τις εφημερίδες, τις μελέτες και τα πάσης φύσεως κείμενα που έχουν σχέση με την «Επιστήμη του Ανθρώπου».

2. Να δημιουργεί, να διαχειρίζεται και να τροφοδοτεί με θέματα προς συζήτηση, τις σχηματιζόμενες διαδικτυακές κοινωνίες της γνώσης.

3. Να δημιουργήσει στο διαδίκτυο το σύνολο και την ποικιλία των εκδόσεων που χρειάζονται, προκειμένου κάθε αναγνώστης της να επιλέγει απρόσκοπτα τις εκδόσεις, στις οποίες εγγράφεται ως συνδρομητής, τόσο για να ενημερώνεται, όσο και για να συμμετέχει στις διαδικτυακές κοινωνίες της γνώσης, που τον ενδιαφέρουν.

4. Να παραγάγει, πραγματοποιώντας Ειδικές Εκδόσεις, τη δικτύωση μεταξύ των αναγνωστών της, ώστε να ιδρυθούν και άλλες εταιρείες γνώσης, που θα καταδείξουν τις εφαρμογές της Επιστήμης του Ανθρώπου σε όλα τα έργα της διανοίας.

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator