Ευρετήριο Συνεργατών

Expansion Method

  1. Αρχική
  2. »
  3. Expansion Method
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Στραβελάκης
Όνομα: Αργύρης
Διεύθυνση:
Αλκυόνης 85, Παλαιό Φάληρο, 17562 Αττικής, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 210-9841088
Κινητό: 6945-266448
Ιστοσελίδα:
Περιγραφή:

Ο Αργύρης Μάρδας Στραβελάκης είναι ο εμπνευστής και δημιουργός της καινοτομικής μεθόδου Άμεσης Συναισθηματικής Αποφόρτισης και Επίτευξης Στόχων, Expansion Method, πρώην πρόεδρος του ICEM και δημιουργός της ενεργειακής δονητικής θεραπείας Vibrative Expansion (Δονητική Διεύρυνση). Είναι Συγγραφέας, Εισηγητής, Θεραπευτής.

Διευθύνει την Αστική Μη κερδοσκοπική Εταιρία ΡΟΗ, το κέντρο εκπαίδευσης και προσφοράς υπηρεσιών της μεθόδου Expansion, Human Evolution Center (Κέντρο Ανθρώπινης Εξέλιξης), το εξειδικευμένο κέντρο Δημοσίων Σχέσεων για συγγραφείς και εκδόσεις, Publin και το site πώλησης προϊόντων της Expansion Method, Frilie. Έχει εκδώσει το πρώτο του βιβλίο με τίτλο Expansion Chronicles: Αναγέννηση, από τις εκδόσεις Λιβάνη.

Από το 2009 ταξιδεύει στην Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο μεταδίδοντας τη απελευθερωτική γνώση της Expansion Method. Είναι επικεφαλής της Επιστημονικής ομάδας της συντονίζοντας Ψυχολόγους, Ψυχοθεραπευτές, Ολιστικούς και Συμπληρωματικούς θεραπευτές, Life Coach, NLP coach κ.α. Έχει έντονη φιλανθρωπική δράση με την Μη Κερδοσκοπική Εταιρία ΡΟΗ με συνεργασίες όπως: ΕΛΠΙΔΑ, ΚΕΦΙ (Σύλλογος φίλων καρκινοπαθών Αθήνας), Χαμόγελο του Παιδιού και άλλα ιδρύματα και οργανώσεις.

Το 2016 βραβεύθηκε από τον ίδρυμα Μαριάννα Βαρδινογιάννη και την ΕΛΠΙΔΑ με το Μετάλλιο του Υποστηρικτή για την συνεισφορά του στη συναισθηματική αποφόρτιση ανθρώπων που πάσχουν από καρκίνο.

Bio | Γεννήθηκε το 1977 με ένα ιδιαίτερο χάρισμα, να μπορεί να συνδεθεί συναισθηματικά με τους ανθρώπους που έρχεται σε επαφή και να βλέπει την πηγή των προβλημάτων και την ενδεχόμενη λύση τους. Αποφασίζει να σπουδάσει Ψηφιακό Κινηματογράφο και σεναριογραφία, προσπαθώντας να πραγματοποιήσει το όνειρό του: να κατανοήσει το χάρισμά του και να το εκφράσει. Τον συνεπαίρνει η δημιουργία πραγματικών χαρακτήρων, η αριστοτελική δόμηση της προσωπικότητας, ο ρόλος της παιδικής ηλικίας στην διαμόρφωσή της. Έτσι, αρχίζει να βυθίζεται στον κόσμο της αυτογνωσίας, της ανάλυσης και της αναζήτησης της Αλήθειας.

Σημαντικό ρόλο στην πορεία του έπαιξε η οικογένειά του, και πιο συγκεκριμένα η μητέρα του, Ευφροσύνη Μάρδα, μια από τις πρώτες Ρεφλεξολόγους στην Ελλάδα, ιδρυτικό μέλος του Παγκόσμιου Συλλόγου Ρεφλεξολόγων ICR, του Πανευρωπαϊκού Συλλόγου Ρεφλεξολόγων RIEN και των δύο ελληνικών. Η σχέση του με τον δημιουργό του Reconnection® και Reconnective Healing® Eric Pearl τον βοήθησε να ανοίξουν οι θεραπευτικές του ικανότητες, με την Παθολόγο, Ομοιοπαθητικό Όλγα Δελικάρη και την φιλόλογο Ναυσικάς Ρωμαίου να δομήσει μια σταθερή και τρισδιάστατη φιλοσοφική άποψη και τον σκηνοθέτη Κωνσταντίνο Κωστόπουλο που συνέβαλε στην δημιουργία της Expansion Method ως μέντορας. Συνεργάσθηκε με γνωστούς ηθοποιούς όπως τον Μιχάλη Γιαννάτο, Παύλο Κοντογιαννίδη, έγραψε σκηνοθέτησε και παρουσίασε για 11 χρόνια stand up comedy παραστάσεις αλλά και πολλά θεατρικά έργα που παρουσιάστηκαν στην Αθηναϊκή σκηνή.

Μετά από μια σοβαρή ψυχοσωματική ασθένεια το 2009 αποφάσισε να βρει έναν τρόπο να λύνει άμεσα τα συναισθηματικά προβλήματά του. Δημιούργησε την Expansion Method συνδυάζοντας εύχρηστα και αποτελεσματικά εργαλεία κάθε θεραπευτικής ειδικότητας. Από το 2009 μέχρι το 2014, μαζί με την ψυχολόγο ψυχοθεραπεύτρια Γεωργία Χατζηνικολάου και την Ψυχολόγο, Ψυχοθεραπεύτρια και Life Coach, Γιάννα Φαφαλιού, πραγματοποίησε αυτοχρηματοδοτούμενη έρευνα για την στάθμιση των ευεργετικών αποτελέσματα της μεθόδου. Το 2014 συμμετείχε στο μεγαλύτερο παγκοσμίως start up accelerator Founders Institude και άρχισε να δημιουργεί σταθερές βάσεις στην μέθοδό του.

Διευθύνει: την Αστική Μη κερδοσκοπική Εταιρία ΡΟΗ, το κέντρο εκπαίδευσης και προσφοράς υπηρεσιών της μεθόδου, Human Evolution Center (Κέντρο Ανθρώπινης Εξέλιξης), της εταιρίας εξειδικευμένο κέντρο Δημοσίων Σχέσεων για συγγραφείς, Publin και το site πώλησης προϊόντων της Expansion Method, Frilie.

Τον Ιούνιο του 2017, έκδωσε το πρώτο του βιβλίο με τίτλο: Expansion Chronicles: Αναγέννηση, από τις εκδόσεις Λιβάνη, το πρώτο βιβλίο μυθοπλασίας της σειράς Expansion Chronicles, βασισμένο πάνω στη δημιουργία της μεθόδου, ολοκληρώνοντας έτσι το όνειρο ζωής του, να κατανοήσει τον εαυτό του και να παρουσιάσει το έργο του. Ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα για την προώθηση του βιβλίου και των σεμιναρίων του.

Αυτή την περίοδο συνεργάζεται με την Ελληνική Εταιρία Μαστολογίας και την Ιατρό και Καθηγήτρια Λυδία Ιωαννίδου Μουζάκα για την διεξαγωγή έρευνας για τα θεραπευτικά αποτελέσματα της ψυχολογικής αποφόρτισης σε γυναίκες με μαστολογικά προβλήματα με την εποπτεία της Διεθνούς Εταιρεία Μαστολογίας (SIS), με τον Δρ. Θάνο Κριεμάδη, Καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου που διδάσκει Στρατηγικό Σχεδιασμό, Αρχές Διοίκησης Επιχειρήσεων, Διοίκηση Ολικής Ποιότητας, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία για την ανάπτυξη και εξέλιξη των εργαλείων Coaching για επιχειρήσεις που προσφέρει η Expansion Method, και με την εταιρία Science View και τον κ. Μενέλαο Σωτηρίου για την παρουσίαση και προώθηση της συναισθηματικής αποφόρτισης στην Ευρώπη για την βελτίωση των ποσοστών ανεργίας στους ανέργους.

Δείτε όλες τις προσεχείς εκδηλώσεις του Αργύρη Μάρδα Στραβελάκη

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator