Ευρετήριο Συνεργατών

Feldenkrais Athens

  1. Αρχική
  2. »
  3. Feldenkrais Athens
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Χρυσοβιτσινού
Όνομα: Ευγενία
Διεύθυνση:
Αθήνα Αττικής, Ελλάδα
Κινητό: 6972-663801
Ιστοσελίδα:
Κοινωνικά Δίκτυα
Περιγραφή:

Η μέθοδος Feldenkrais είναι μια δυναμική προσέγγιση της υγείας, μάθησης και αυτοεξερεύνησης.

Είναι μια βιωματική διαδικασία κατά την οποία «μαθαίνουμε πως να μαθαίνουμε», εξερευνούμε δηλαδή τον προσωπικό μας τρόπο μάθησης.

Χρησιμοποιώντας σαν μέσο την κίνηση, κάνοντας δηλαδή ήπιες, συνειδητές,ευχάριστες κινήσεις ανακαλύπτετε τις καθημερινές σας συνήθειες περιοριστικές ή μη, με σκοπό να βρείτε νέους τρόπους δράσης και κίνησης. Έτσι όλοι ανεξαιρέτως ηλικίας μπορούν να συνεχίσουν να μαθαίνουν, να γίνουν πιο ικανοί και να βελτιώσουν έτσι την ποιότητα της ζωής τους.

Με τη μέθοδο Feldenkrais δημιουργούνται νέα μοτίβα κίνησης, σκέψης, συναισθημάτων. Μέσα από την αρμονική ενσωμάτωση και αλληλεπίδραση των παραπάνω στο σύστημα, βελτιώνεται η λειτουργικότητα σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Ο Moshe Feldenkrais είχε βρει πρόσβαση σε αυτού του είδους την μάθηση η οποία προκαλεί αναμόρφωση του εγκεφάλου, φέρνει τον άνθρωπο πιο κοντά στο να χρησιμοποιεί όλο το δυναμικό του και να είναι πιο ικανός σε ότι κάνει .

H μέθοδος Feldenkrais διδάσκεται με δύο τρόπους. Με τα ομαδικά μαθήματα συνειδητοποίησης μέσα από την κίνηση (ΑΤΜ) ή με τα ατομικά μαθήματα λειτουργικής ολοκλήρωσης (FI)

Ανθρωποι με μυοσκελετικούς χρόνιους ή μη πόνους, με νευρολογικές παθήσεις, παιδιά με ειδικές ανάγκες, όσοι θέλουν να βελτιώσουν την απόδοσή τους στις δραστηριότητές τους (αθλητικές, μουσικές ή επαγγελματικές),στην καθημερινότητά τους αλλά και αυτοί που θέλουν να ελλατώσουν το στρές και να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους μπορούν να βοηθηθούν από την μέθοδο.

Για πληροφορίες σχετικά με μαθήματα απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα μας.

Χρυσοβιτσινού Ευγενία
Eίναι απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ,του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και σπούδασε την μέθοδο Feldenkrais στο Feldenkrais Institut of Vienna.

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator