Ευρετήριο Συνεργατών

Female Heart & Soul | Κωνσταντίνα Πολυχρονοπούλου

0.0
  1. Αρχική
  2. » Female Heart & Soul | Κωνσταντίνα Πολυχρονοπούλου
FemaleHeartSoul
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Πολυχρονοπούλου
Όνομα: Κωνσταντίνα
Διεύθυνση:
Ηούς 15, Γλυφάδα, 166 75 Αττικής, Ελλάδα
Κινητό: 6977-200233
Ιστοσελίδα:
Περιγραφή:

Πολυχρονοπούλου Κωνσταντίνα

"Κάπου πέρα από το Σωστό και το Λάθος υπάρχει ένας Κήπος. Θα σε συναντήσω εκεί.." Τζελαλεντίν Ρουμί

Μέσα από τις υπηρεσίες μου προσφέρω “ένα κήπο πέρα από το σωστό και το λάθος”, εκεί που θα σε βοηθήσω με αγάπη να εκφράσεις και να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες, τις ανάγκες και τους στόχους σου.
Η αγάπη, το παιχνίδι, η συνείδηση και η χαρά είναι μέρος της ζωής μου και του σκοπού μου σε αυτή τη ζωή. Έλα μαζί μου σε μια από τις συνεδρίες μου για να φέρεις περισσότερο από αυτές τις ποιότητες στην ζωή σου!

Ως υπαρξιακή και πνευματική ψυχοθεραπεύτρια η βασική μου προσέγγιση είναι η υπαρξιακή ενσωματώνοντας στοιχεία και από άλλες προσεγγίσεις όπως η αναλυτική ψυχολογία, η ψυχοδυναμική ανάλυση και η γνωσιακή συμπεριφοριστική θεραπεία, σαμανικές διαδρομές και τελετουργικά, mindfulness και άλλους διαλογισμούς, γιουνγκιανή ανάλυση ονείρων και αναγνώσεις ταρώ που θα σε βοηθήσουν:

  • Να αποκτήσεις διαύγεια, βαθιά κατανόηση του εαυτού σου και αυξημένη συνείδηση
  • Να αφήσεις πίσω σου ότι δεν σε εξυπηρετεί πια
  • Να προσκαλέσεις στη ζωή σου ότι θέλεις όπως αγάπη, αφθονία, επιτυχία και ασφάλεια
  • Να δημιουργήσεις τις σχέσεις που θέλεις
  • Να αυξήσεις την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση σου
  • Να καλλιεργήσεις τη διαίσθηση, τη δημιουργικότητα και τη φαντασία σου
  • Να νιώσεις ότι αξίζεις αυτά που θέλεις
  • Να μάθεις πως να διαχειρίζεσαι το άγχος και τους φόβους σου

Βιογραφικό

Έχω σπουδάσει Ψυχολογία στο Deree College στην Αθήνα και στο πλαίσιο των σπουδών μου εργάστηκα για 2 χρόνια στο ψυχιατρικό νοσοκομείο Δαφνί και στα παιδικά χωριά SOS στην Αθήνα.

Στη συνέχεια έκανα το μεταπτυχιακό μου στη Συμβουλευτική Ψυχολογία στο Regent’s University στο Λονδίνο. Στο Λονδίνο εργάστηκα σαν σύμβουλος σχέσεων και ψυχοθεραπεύτρια για 10 χρόνια στη δικιά μου πρακτική και σε γνωστούς οργανισμούς όπως το Hammersmith and Fulham Mind, το Westminster Mind, το Reflections και το Awarenes Centre.

Ως μέρος των σπουδών μου διδάχτηκα Mindfulness, Yoga Nidra και άλλους θεραπευτικούς διαλογισμούς οι οποίοι πλέον έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της πρακτικής μου και της καθημερινότητας μου.

Επίσης στο Λονδίνο για αρκετά χρόνια ασχολήθηκα με τα ταρώ όπως και με σαμανικούς και πνευματικούς διαλογισμούς και τελετουργικά. Στο δρόμο μου είχα καταπληκτικές δασκάλες και δασκάλους που με ενέπνευσαν όπως την Rebekah Shaman και την Kristina Evans.

Τώρα δουλεύω στη Γλυφάδα ως ψυχοθεραπεύτρια και σύμβουλος σχέσεων.
Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα μοιραστώ μαζί σου τις γνώσεις και την εμπειρία που έχω αποκομίσει σε αυτή τη διαδρομή!

Υπηρεσίες

Μέσω της Ψυχοθεραπείας και της Συμβουλευτικής μαζί μου θα μάθεις να σχετίζεσαι καλύτερα με τα αρνητικά συναισθήματα σου, να αισθάνεσαι θάρρος μπροστά στις δυσκολίες της ζωής και να πηγαίνεις προς την κατεύθυνση των βαθύτερων επιθυμιών σου.

Η Συμβουλευτική Σχέσεων θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις δυναμικές που επαναλαμβάνεις και συναισθηματικά μπλοκαρίσματα που σε δυσκολεύουν. Επίσης θα λάβεις την υποστήριξη που χρειάζεσαι για να αυξήσεις την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση σου. Αυτές οι συνεδρίες στοχεύουν στο να δεις ξεκάθαρα τη σχέση που θέλεις και χρειάζεσαι και στο να τη δημιουργήσεις.

Η Συμβουλευτική Ταρώ είναι για εσένα αν βρίσκεσαι σε μία αυτογνωσιακή διαδρομή, αν θέλεις να καλλιεργήσεις τη σύνδεση με την πνευματικότητα σου ή και αν χρειάζεσαι υποστήριξη και κατεύθυνση στις σχέσεις σου ή με την καριέρα σου.

Με τις Σαμανικές Διαδρομές Πνευματικών Ζώων μπορείς να πάρεις σημαντικές απαντήσεις στις βαθύτερες ερωτήσεις σου. Μέσα από τη συνάντηση με τα ζώα δύναμης σου νιώθεις ολοκλήρωση, ισορροπία και χαρά.

Μέσα από τον κόσμο των ονείρων έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις πολλά κομμάτια του εαυτού σου και να έρθεις σε διάλογο μαζί τους με αποτέλεσμα τη σφαιρικά εξισορρόπηση και ενδυνάμωση του εαυτού σου. Αν θες περισσότερη αυτογνωσία και δημιουργικότητα στη ζωή σου το Αυτογνωσιακό Ταξίδι Ονείρων είναι για σένα.

Κατά τη διάρκεια του Σαμανικού Τελετουργικού Κακάο ανοίγει η καρδιά σου, εξαγνίζονται και φεύγουν συναισθηματικά μπλοκαρίσματα καθώς απελευθερώνονται δύσκολα συναισθήματα και νιώθεις ευδαιμονία, ευτυχία και χαλάρωση.

Θα χαρώ πολύ να σου προσφέρω κάποια/ες από τις παραπάνω υπηρεσίες μου!

Ετικέτες:
5 Αστέρια
 - 0 (0%)
4 Αστέρια
 - 0 (0%)
3 Αστέρια
 - 0 (0%)
2 Αστέρια
 - 0 (0%)
1 Αστέρι
 - 0 (0%)
0.0

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator