Ευρετήριο Συνεργατών

Φωτεινή Βαβίτσα

0.0
  1. Αρχική
  2. » Φωτεινή Βαβίτσα
Vavitsa_2
Vavitsa_1
Vavitsa_3
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Βαβίτσα
Όνομα: Φωτεινή
Διεύθυνση:
Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκης, Ελλάδα
Ιστοσελίδα:
Κοινωνικά Δίκτυα
Περιγραφή:

Experiential & Wellness Educator | Access Consciousness® Bars Facilitator | Access Consciousness® Facelift Practitioner | ThetaHealing® Practitioner

Η πορεία μου ξεκίνησε ως Οικονομολόγος, σπουδάζοντας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Από την αρχή βέβαια ήξερα ότι οι σπουδές μου αποτελούν τη βάση μου για να συνεχίσω την καριέρα μου στον χώρο του Marketing και της Επικοινωνίας.

Συνέχισα κάνοντας το Μεταπτυχιακό μου στην «Πληροφορική & Διοίκηση» του Α.Π.Θ. Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα η ζωή μου απαρτίζεται από αμέτρητες ώρες εκπαίδευσης και εμπειρίας σε ό,τι έχει να κάνει με τις νέες τεχνολογίες του Διαδικτύου και των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης. Κάθε μου εμπειρία είτε ως Partner στη Dingo Marketing Team, είτε ως στέλεχος επιχειρήσεων στον χώρο του Marketing, αλλά και ως εκπαιδευτικός ενηλίκων και σε Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης υπήρξε ένα λιθαράκι στην πορεία μου.

Ξαφνικά βρέθηκα με ένα πακέτο γνώσης που απέκτησα μέσα από τη διαρκή μου εκπαίδευση και την πρακτική μου εμπειρία από τη διαρκή μου εργασία και απασχόληση.

Σε κάποιο σημείο όλων αυτών είχα το προσωπικό μου ερέθισμα, ώστε να αρχίσω να ασχολούμαι με τη δική μου Αυτοπαρατήρηση και την Αυτοβελτίωσή μου.

Από το γνωστό σε όλους μας βιβλίο «Το Μυστικό» της Rhonda Byrne που βρέθηκε στα χέρια μου κάπου περί το 2008, βρέθηκα κι εγώ να βιώνω τη δική μου πορεία συμμετοχής σε διαλογισμούς και σε εκπαιδευτικά προγράμματα. Το σημαντικότερο όλων όμως που βίωσα είναι η προσωπική μου πορεία αυτοπαρατήρησης και ωρίμανσής μου, πάντα μέσα από την απελευθέρωση του ΕΓΩ μου και όλων των πτυχών και των περιορισμών που με κρατούν σε απόσταση από τη βέλτιστη εκδοχή του εαυτού μου.

Σημαντικό κομμάτι στην πορεία μου αποτέλεσε η εκπαίδευσή μου ως ThetaHealing® Practitioner στο Somanous by Anastasia, το 2016. Η τελευταία μου εξέλιξη είναι η πιστοποίησή μου ως Access Consciousness® Bars Facilitator, Access Consciousness® Facelift Practitioner, και η διοργάνωση σεμιναρίων Access Consciousness® Bars στον χώρο του Somanous.

Το δικό μου Όραμα

Είναι ωραίο να προσφέρεις στον κόσμο τη γνώση που έχεις ανακαλύψει. Αν νιώθεις εγκλωβισμένος πιστεύοντας ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να αφήσεις έναν καλύτερο κόσμο από αυτόν που παρέλαβες, κάνε τουλάχιστον αυτό: 

Δώσε τη δική σου γνώση εκεί όπου πιστεύεις ότι θα διευκολύνεις. Και λάβε χωρίς παρωπίδες τη γνώση που έχει να σου προσφέρει ο άλλος.

Αυτή η προσωπική μου συνειδητοποίηση, δημιούργησε και τον τρόπο λειτουργίας μου μέχρι σήμερα:

Το μόνο που παρεμβάλλεται ανάμεσα σε εμένα και στο επόμενό μου βήμα είναι οι πιθανές δεξιότητες που ακόμη δεν έχω και η καταλληλότητα, σύμφωνα με την οποία θα γίνουν τα πάντα (a.k.a. “Όλα για κάποιον λόγο γίνονται”).

Ο δικός μου ρόλος και κομμάτι επιρροής στο αν θα φθάσω σε αυτό το βήμα, είναι να βρω και να αποκτήσω αυτές τις δεξιότητες, μέσα από την εκπαίδευση. Από εκεί και πέρα η καταλληλότητα θα βάλει το χέρι της και θα μου το φέρει όταν και αν πρέπει.

Με λίγα λόγια, αυτός είναι και ο σκοπός μου καθώς και η συνεισφορά που θέλω να προσφέρω στον κόσμο.

Γνώση μέσα από την διαρκή μου εκπαίδευση, απόψεις, εμπειρίες και τρόπος σκέψης που μου αρέσει να μοιράζομαι με τους άλλους, μιας και εμένα με οδήγησαν κάπου. Είναι μαγικό το πόσο εύκολα μπορείς να ξεκλειδώσεις τη ζωή ενός ανθρώπου προσφέροντας τη δική σου γνώση και τις εμπειρίες εκεί όπου χρειάζονται. Φυσικά, είναι υπέροχο όταν παραμένεις ανοιχτός για να λάβεις τα αντίστοιχα κι εσύ από τον κατάλληλο συνάνθρωπό σου.

Life is an Interesting place to have a lot of Interests. Just stay tuned with your own heart and you’ll always be at the best path of you!

Πόσο καλύτερο μπορεί να γίνει; ®

Σχολιάστε

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator