Ευρετήριο Συνεργατών

fytokomia.gr

  1. Αρχική
  2. »
  3. fytokomia.gr
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Μαγκανάρης
Όνομα: Μάρκος
Διεύθυνση:
Σάκη Καράγιωργα 22, Ερμούπολη, Σύρος, 84100 Κυκλάδων, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 22813-60828
Κινητό: 6936-556819
Fax: 22813-60860
Ιστοσελίδα:
Περιγραφή:

Το fytokomia.gr, απευθύνεται σε όλους εκείνους που έχουν ενδιαφέρον για τον αγροτικό τομέα, τον κήπο, την καλλιέργεια, τα φυτά, τα βότανα, την οικολογία, το πως να μαγειρέψεις υγιεινά, αυτό που παράγεις ο ίδιος στον κήπο σου και όχι μόνο, γιατί οι πολλές κατηγορίες θεμάτων της ιστοσελίδας, μπορούν και προσελκύουν το ενδιαφέρον ενός ευρύτερου κοινού.

Επίσης μεγάλος αριθμός επαγγελματιών του αγροτικού χώρου, μας επισκέπτεται καθημερινά για να πληροφορηθεί για τις τρέχουσες ειδήσεις ή να ενημερωθεί, μέσα από τα εξειδικευμένα άρθρα μας, που αφορούν το τι και το πώς, μιας καλλιέργειας.

Το fytokomia.gr αποτελεί ένα καλοσχεδιασμένο site, με μια βάση χιλιάδων άρθρων, που καθημερινά ανανεώνεται, ώστε συνεχώς να κρατά το ενδιαφέρον αυτών που ήδη το έχουν επισκεφτεί, αλλά και να συνεχίζει να προσελκύει νέους επισκέπτες.

Επίσης το fytokomia.gr, κάθε μέρα ενημερώνει, ψυχαγωγεί και συνδέει μεταξύ τους ένα μεγάλο αριθμό ανθρώπων που ασχολούνται με τα θέματα του site, μέσω και της συμμετοχής του, σε κοινωνικά δίκτυα.

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator