Ευρετήριο Συνεργατών

Γεωδή Α.Ε.

  1. Αρχική
  2. »
  3. Γεωδή Α.Ε.
Στοιχεία Επικοινωνίας
Διεύθυνση:
Αγίου Κωνσταντίνου 40, Μαρούσ, 15124 Αττικής, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 210-6215080
Fax: 210-6215081
Ιστοσελίδα:
Περιγραφή:

Η Γεωδή Α.Ε., παράγει μαρμελάδες, σάλτσες και αλείμματα από ελληνικά φρούτα και λαχανικά.
Αποτελεί μια ισχυρή ομάδα από έμπειρο και υψηλού επιπέδου τεχνικό προσωπικό, και υποστηρίζεται από ισχυρό επιστημονικό επιτελείο από τη βιομηχανία, τον ακαδημαϊκό χώρο, την υγεία και διατροφολογία.

Σκοπός και όραμα της Γεωδή και των επιστημόνων που την δημιούργησαν, είναι να παρέχει και να προσφέρει στην ελληνική αγορά, ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που στηρίζεται στο συνδυασμό :

- της ξεχωριστής γεύσης που χαρίζουν τα ολόφρεσκα ελληνικά φρούτα και λαχανικά
- της αγνότητας που αναδίδουν οι παραδοσιακές συνταγές, τα αυστηρά φυσικά συστατικά από την ελληνική γή και τρόποι παραγωγής
- της διασφάλισης ποιότητας και υγιεινής που εγγυάται η χρήση μοντέρνου τεχνολογικού εξοπλισμού και εγκαταστάσεων παραγωγής.
Βασισμένοι στην ανάγκη που έχουμε όλοι μας, για ολοένα και μεγαλύτερη αναζήτηση, γεύσεων γεμάτων αναμνήσεις που ανασύρουν ξεχασμένες και παραδοσιακές συνταγές με αγνά υλικά
οι μαρμελάδες της Γεωδή έχουν ήδη διακριθεί για την μοναδικά φρουτένια γεύση και την υψηλή διατροφική τους αξία.
Σήμερα περισσότερο από ποτέ αναδεικνύονται σε σημαντικές, αξίες όπως αυτή της ικανοποίησης που μας χαρίζει η απόλαυση ενός γεμάτου από ελληνικό φως και αρώματα πρωινού από μαρμελάδα που αναγνωρίζουμε την αυθεντική γεύση και το άρωμα του φρούτου.

Τα προιόντα μας :
1. Μια σειρά από κλασικές –αυθεντικές μαρμελάδες με 85% περιεκτικότητα σε φρέσκο ελληνικό φρούτο ανά 100 γρ τελικού προιόντος . Μοναδικό στην ελληνική αγορά
με διεθνή διάκριση ( Great taste award), μέσα σε 2 χρόνια, δύο φορές.
Χωρίς πηκτίνες, πρόσθετα, αρώματα, χρώματα η συντηρητικά
2. Μια σειρά από 5 μοναδικές γεύσεις χωρίς προσθήκη ζαχαρης, που περιεχουν μόνο φρούτα και χυμό φρουτων, με 50% λιγότερες θερμίδες ιδανική για όσους θέλουν να ισορροπούν ανάμεσα σε ένα υγιές αλλά όχι στερημένο διατροφικό πρόγραμμα. Χωρίς πηκτίνες, πρόσθετα, αρώματα, χρώματα η συντηρητικά
3. Βιολογικές μαρμελάδες από φυσική αυθεντική ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο, λεμόνι και φρέσκα φρούτα, όλα πιστοποιημένα προϊόντα βιολογικής γεωργίας _bio hellas.
Σε 5 συναρπαστικές γεύσεις βερυκοκο, ροδάκινο, σύκο, πορτοκάλι, φράουλα. Όλα από ελληνες πιστοποιημένους βιολογικά παραγωγούς δίνουν μια μοναδική φρουτενια γεύση.
4. Σάλτσες και αλείμματα έτοιμα για σερβίρισμα.

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator