Ευρετήριο Συνεργατών

Γεωργία Χατζηνικολάου

  1. Αρχική
  2. » Γεωργία Χατζηνικολάου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Χατζηνικολάου
Όνομα: Γεωργία
Διεύθυνση:
Παραλία Κάντιας, Ναύπλιο, 21060 Αργολίδας, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 2752093030
Κινητό: 6986174429
Περιγραφή:

Η Γεωργία Χατζηνικολάου είναι ψυχολόγος, οικογενειακή ψυχοθεραπεύτρια.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ναύπλιο. Σπούδασε Φιλοσοφία- Παιδαγωγική- Ψυχολογία (2002) από όπου ήρθε σε επαφή με διάφορα φιλοσοφικά ρεύματα σκέψης. Η ανάγκη της να γνωρίσει τον κόσμο- μέσα της και γύρω της- , την ώθησε να σπουδάσει Ψυχολογία (2007), αποκτώντας την άδεια άσκησης του επαγγέλματος του Ψυχολόγου. Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στη «Αντιμετώπιση του Πόνου» (2010), εκπονώντας την πτυχιακή της στην ιπποκρατική ιατρική: «Ο Πόνος και οι διαστάσεις του στην Ιπποκρατική συλλογή (τα ιπποκρατικά κείμενα)».

Παράλληλα με τις ακαδημαϊκές της σπουδές ειδικεύτηκε στη συστημική – οικογενειακή ψυχοθεραπεία (2003-2007), μαθαίνοντας τεχνικές όπως το συστημικό ψυχόδραμα. Τα τελευταία χρόνια γνώρισε τις συμπληρωματικές θεραπείες και έμαθε ενεργειακές τεχνικές, όπως το ρέικι και το pranic healing, και το σύστημα συναισθηματικής ενδυνάμωσης Expansion Method.

Από το 2011 δραστηριοποιείται στην Κάντια Αργολίδας, όπου παρέχει τις υπηρεσίες της σε άτομα και σε οικογένειες, στο γραφείο της και διαδικτυακά.

Από το 2017 συντονίζει ομάδες γονέων. Είναι εθελόντρια στον Ερυθρό Σταυρό Ναυπλίου και κάνει ομιλίες σε σχολεία και αλλού.

Την ενδιαφέρει η βιωματική γνώση και κάθε προσέγγιση που γνωρίζει φέρνει μια αλλαγή στο ταξίδι της δικής της αυτογνωσίας. Το όνειρο της είναι να μπορεί να προσφέρει όσα ωφέλησαν την ίδια με ένα συνθετικό χαρακτήρα, που να σέβεται την ολότητα του κάθε ανθρώπου και τη μοναδικότητα που του αρμόζει.

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator