Ευρετήριο Συνεργατών

Γεωργία Κουκουλά

 1. Αρχική
 2. »
 3. Γεωργία Κουκουλά
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Κουκουλά
Όνομα: Γεωργία
Διεύθυνση:
Ελλάδα
Κινητό: +30 6981782203
Περιγραφή:

Είμαι η Γεωργία Κουκουλά και γεννήθηκα στην Αθήνα.

Σ' έναν κόσμο γεμάτο από εικόνες, τα γραφιστικά δεν αποτελούν άλλη μια εικόνα, αλλά είναι δήλωση.

Ειδικά όταν πρόκειται για online επιχείρηση, τα γραφιστικά αποτελούν σήμερα τη "βιτρίνα". Κερδίζουν με την πρώτη ματιά θετικές εντυπώσεις, ειδικά όταν πρόκειται για έναν λογαριασμό στα social media κι έπειτα την εμπιστοσύνη του επισκέπτη.

Το επαγγελματικό γραφιστικό δημιουργεί ασυνείδητα μια αξιομνημόνευτη εμπειρία. Είναι ικανό να αφηγηθεί την ιστορία της επιχείρησης, να δημιουργήσει το μήνυμα της εταιρίας, να αποτυπωθεί στο μυαλό του καταναλωτή και έπειτα να "μοιραστεί" στα social media.

Ως Content Designer και Canva Expert, βοηθώ τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να εκφράσουν οπτικά τη δική τους ιστορία στα Social Media, με στόχο την έλξη και τη βαθύτερη σύνδεση του ιδανικού κοινού με το brand της επιχείρησης.

Η Ομορφιά και η Αισθητική, είναι αξίες που με συντροφεύουν όλη μου τη ζωή και μπορούν να αποτυπωθούν στα πάντα. Είναι εμπειρίες που προσφέρουν "μαγική" απόλαυση, ευχαρίστηση και ικανοποίηση. Ειδικά στον νέο ψηφιακό κόσμο μας, που επενδύουμε μεγάλο μέρος του χρόνου μας, είναι σημαντικό να δημιουργήσουμε ένα ψηφιακό περιβάλλον καλαίσθητο, όπου όλοι θα μπορούν να εκφράσουν οπτικά το δικό τους μήνυμα!

Όραμά μου είναι η διαρκής ανάπτυξη και εξέλιξη της Canva Community of Greece. Μίας κοινότητας ανθρώπων στο Facebook, που επιλέγουν να εκφράζουν τη δημιουργικότητά τους ψηφιακά, με τη χρήση του Canva, του πιο σύγχρονου marketing & graphic design εργαλείου και φιλικού για τον χρήστη, έτσι ώστε να μην μένει καμία προσωπική ιστορία ανέκφραστη!

Ως digital nomad, ταξιδεύω και απολαμβάνω να ζω και να εργάζομαι σε πολυπολιτισμικά περιβάλλοντα.

Ως ψυχή, ασχολούμαι με την Τέχνη, την ποίηση, το design, την Νευροεπιστήμη, την προσωπική ανάπτυξη και την ψυχολογία.

Εκπαίδευση και Εξειδικεύσεις:

Συνδυάζοντας τις γνώσεις μου στο ψηφιακό Marketing, στην Ιστορία Τέχνης και στο Design, δημιουργώ υψηλής αισθητικής Custom Graphics, που διηγούνται ιστορίες αντλώντας έμπνευση απο τις προσωπικές ιστορίες των επαγγελματιών, δωσμένες με έναν τρόπο που να κάνουν νόημα στο κοινό τους.

 • Έχω BSc στη Φυσική από το Εθνικό και Καποδιστριακίο Πανεπιστήμιο Αθηνών (2020), με κατεύθυνση Αστροφυσικής.
 • Είμαι εκπαιδευμένη ως Canva Designer από “Become a Canva Designer”, The Graphic.Maven Academy, by Melissa LeMay CCC (Canva Certified Creative) (2021)
 • Άλλες εκπαιδεύσεις: Canva Next Level: Become a Canva Expert (2020)
  & Master Course | Use Canva to Grow your Business, by Ronny Hermosa CCC (2020)
 • Έχω ολοκληρώσει τα προγράμματα NLP Coaching: The Master Metaphor©, The Subconscious Brand© by Panagiotis Barbarigos,  Behavioral Strategist-NLP Coach

Υπηρεσίες:

Οι υπηρεσίες μου είναι προσαρμοσμένες 100% επάνω στις ανάγκες ιδιωτών, επαγγελματιών και εταιρειών.

Αυτές πιο συγκεκριμένα είναι:

 • Branded Social Media Templates είναι Custom Story-telling Graphics για κάθε επιχείρηση και κάθε σύγχρονο ελεύθερο επαγγελματία, με στόχο την έλξη και τη βαθύτερη σύνδεση του ιδανικού κοινού με το brand της επιχείρησης.
 • Graphics - Marketing Tools: Newsletters, Workbooks/eBooks, Presentation Slides, YouTube Thumbnails, Lead Magnets, Landing Page
 • Training: 1-to-1 Canva Training, Group Canva Trainings/Webinars

 

Newsletter εγγραφή

Ετικέτες:

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator