Ευρετήριο Συνεργατών

Γεώργιος Βαφειάδης – ΑΝΑΝΤΑ (Χώρος Ψυχοθεραπείας-Ολιστικών Θεραπειών)

0.0
  1. Αρχική
  2. » Γεώργιος Βαφειάδης – ΑΝΑΝΤΑ (Χώρος Ψυχοθεραπείας-Ολιστικών Θεραπειών)
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Βαφειάδης
Όνομα: Γεώργιος
Διεύθυνση:
Διαμαντή Ολυμπίου 25, Θεσσαλονίκη, 54625 Θεσσαλονίκης, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 2313-016807
Κινητό: 6947-944540
Ιστοσελίδα:
Περιγραφή:

Ο χώρος ANANTA δημιουργήθηκε για ανθρώπους οι οποίοι έχουν την ανάγκη της ψυχοθεραπείας, της αυτογνωσίας, της εσωτερικής αναζήτησης, και επίσης της ανάγκης να μάθουν βαθύτερα τον εαυτό τους και για ποιό λόγο βιώνουν εντάσεις-συγκρούσεις στην καθημερινότητα τους
*ΑΝΑΝΤΑ στα σανσκριτικά σημαίνει ευδαιμονία

Στον Πολυχώρο ΑΝΑΝΤΑ πραγματοποιούνται

Ατομικη Ψυχοθεραπεία με την μέθοδο του Ψυχοδράματος

Ομαδική Ψυχοθεραπεία με την μέθοδο του Ψυχοδράματος

Βιωματικες Ομάδες  Biodanza Sistema Rolando Toro

Βιοσυντονισμός με την Μεθοδο του Asyra Gtech

Su-Jok (κορεάτικος βελονισμός)

Yoga (Hatha)

Yoga (Kundalini)

Oμάδα Διαλογισμού (OM CHANTING)

Ομάδες Αυτογνωσίας

Βιοενέργεια

 

Υπευθυνος χωρου Ανάντα ειναι ο:

Ο Γιώργος Βαφειάδης είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας-Ψυχοθεραπευτής (Ψυχόδραμα)- Ολιστικός Θεραπευτής

Οι σπουδές του είναι οι ακόλουθες:
•Bachelor of Science In Business Administration American College of Thessaloniki (ACT)
•Bachelor of Arts in Psychology State University of New York Empire State College
•Master of Arts Industrial and Organizational Psychology University of New Haven Connecticut
•8 χρόνια συνεχούς εκπαίδευσης στο Ψυχόδραμα από το London Centre for Psychodrama Group and Individual Psychotherapy με την Ψυχοθεραπεύτρια Jinnie Jefferies
Ασχολείται με ατομικά ραντεβού αλλά και σαν ομαδικός ψυχοθεραπευτής (Ψυχόδραμα) με διαφορες ομάδες ανθρώπων που βιώνουν συγκρούσεις σε διάφορους τομείς τις ζωής τους. Στα προσωπικά τους, στον εργασιακό χώρο, στον οικογενειακό χώρο, στο σχολείο, στις σχέσεις τους, στο κοινωνικό χώρο.
Ολιστικές θεραπείες:  Biodanza Sistema Rolando Toro, Bιοσυντονισμος (Asyra),  SuJok, και αλλα...

Το Ψυχόδραμα
Είναι μία μορφή ομαδικής ψυχοθεραπείας, που βασίζεται στη φιλοσοφία και τη μεθοδολογία του ψυχίατρου J. L. Moreno. Xρησιμοποιεί την εκδραμάτιση και την ομαδική διαδικασία, για να βοηθήσει τους συμμετέχοντες/ουσες να εξερευνήσουν τον εσωτερικό τους κόσμο και τις σχέσεις με τους γύρω τους.
Συμμετέχοντας σε μια ψυχοδραματική ομάδα έχει κανείς την ευκαιρία μέσω της εκδραμάτισης να επεξεργαστεί όσα συμβαίνουν στην καθημερινή ζωή, να επουλώσει τραύματα του παρελθόντος και να ανακαλύψει πώς οι παλαιότεροι μηχανισμοί ανταπόκρισης μπορούν να λειτουργήσουν εις βάρος του στο παρόν. Η διαπίστωση αυτή μπορεί να βοηθήσει τα άτομα να επαναξιολογήσουν παλαιότερους τρόπους λειτουργίας και να σκεφτούν νέες προσεγγίσεις για το μέλλον.
Οι συμμετέχοντες/ουσες στην ψυχοδραματική διαδικασία μπορούν να αναγνωρίσουν τη συσχέτιση με την πηγή του προβλήματος και αντιμετωπίζοντάς την, μπορούν να αποδεσμευτούν από το παρελθόν και να είναι περισσότερο ελεύθεροι να αντιμετωπίσουν άμεσα και εύστοχα καταστάσεις του παρόντος καθώς αυτό είναι απαλλαγμένο από άλλα συναισθηματικά φορτία.
Η δραματοποίηση έχει μικρότερη σχέση με την ηθοποιία, απ' ότι με το παιδικό παιχνίδι, καθώς εμπεριέχει την ουσία του πειραματισμού και την πρόβα για την ζωή. Είναι ένας πολύ φυσικός τρόπος μοιράσματος και πειραματισμού οικείος προς όλους μας. Η θεατρική εκδραμάτιση θεωρείται ότι επιδρά ευνοϊκά στη θεραπευτική διαδικασία. Το ψυχόδραμα θα λέγαμε ότι έχει ένα χαρακτήρα κατ' εξοχήν λυτρωτικό, καθαρτικό.

Ετικέτες:

Σχολιάστε

Εναλλακτικά, συνδεθείτε με...
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης