Ευρετήριο Συνεργατών

Γιώργος Ανδρέου | Energy4Life

  1. Αρχική
  2. »
  3. Γιώργος Ανδρέου | Energy4Life
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Ανδρέου
Όνομα: Γιώργος
Διεύθυνση:
Αγ. Αθανασίου 21 Φηρά, 84700 Κυκλάδων, Ελλάδα
Τηλέφωνο: +302106215818
Κινητό: +306944234871
Κοινωνικά Δίκτυα
Περιγραφή:

Ας γνωριστούμε!

Είμαι ο Γιώργος Ανδρέου και σε συνεργασία με την "Όμορφη Ζωή" έχω παρακινηθεί και εμπνευστεί από την πρωτοποριακή αυτή ιδέα να βοηθήσω τους ανθρώπους να εμπνέονται και εκείνοι, να σχεδιάζουν και να κάνουν το επόμενο βήμα έτσι ώστε να ζουν μια χαρούμενη και ήρεμη ζωή επιτυγχάνοντας τους στόχους που θέλουν και αξίζουν.

Η "Όμορφη Ζωή" μπήκε στην καθημερινότητά μου με τα πολύ ενδιαφέροντα άρθρα και τις γνώσεις που μπορώ να βρω με εύκολο και οργανωμένο τρόπο, που οι άνθρωποι που το απαρτίζουν έχουν σκεφτεί και λειτουργεί. Ίσως όπως και εσύ κάπως έτσι το έχεις γνωρίσει. Το επόμενο βήμα ήταν να ζητήσω να συνεργαστώ και να εν ταχθώ και εγώ σε αυτή την υπέροχη ομάδα. Για εμένα αποτελεί δυνατό κίνητρο να μπορώ να μοιραστώ την γνώση και την ενέργεια με ανθρώπους που τους ενδιαφέρει η προσωπική τους ανάπτυξη.

Δύο Λόγια για εμένα

Με σπουδές στα Οικονομικά και Διοίκηση επιχειρήσεων, τα περισσότερα επαγγελματικά μου χρόνια έχω λειτουργήσει ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος, Εκπαιδευτής Financial Planners, Συντονιστής Ασφαλιστικών Συμβούλων, Real Estate Agent και στο χώρο του Direct Selling. Τα τελευταία χρόνια άλλαξα πολλά πράγματα στη ζωή μου. Άλλαξα καριέρα, πόλη και σήμερα ζω στη Σαντορίνη, όπου έχω αφοσιωθεί στην προσωπική μου ανάπτυξη και σκοπό έχω να μπορέσω να μεταφέρω την εμπειρία και τις γνώσεις μου σε ανθρώπους που θέλουν να ζήσουν μια "όμορφη ζωή".

Δημιούργημά μου είναι το Energy4Life - Creativiness due Networking - CDN, που μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να βρει λύσεις σε ανάγκες που έχουν να κάνουν με τους παραπάνω τομείς που έχω γνώσεις και το μεγαλύτερο κεφάλαιο, τους κατάλληλους ανθρώπους.

Τέλος, ξέχασα να σου πω πως είμαι και εγώ πλέον Life Coach, Master NLP Practitioner και Natural Healer. Δάσκαλος μου στο Holistic Result Coaching, είναι ο Μανώλης Ισχάκης, και μαζί έχουμε ξεκινήσει μια όμορφη συνεργασία στο να περάσουμε στους ανθρώπους που μας επιλέγουν να ζουν μια ζωή όπως την έχουν ονειρευτεί. Μότο μας το «Ζήσε με Πάθος»!

Προτροπή μου είναι να κλείσεις ένα ΔΩΡΕΑΝ Coaching μαζί μου!

Έτσι μαζί θα βρούμε, τον κατάλληλο τρόπο, θα συντονιστείς στην κατάλληλη συχνότητα και θα βρεις την κατάλληλη Ενέργεια και γνώση για να αποκτήσεις το κλειδί του μυαλού σου, έτσι ώστε να μπορέσεις να φτιάξεις την δική σου "όμορφη ζωή" όπως επιθυμείς εσύ, με τον πιο οργανωμένο τρόπο, όπως το έκανα και εγώ και ο Μανώλης.

Σε περιμένω να ξεκινήσεις!

Ζήσε με Πάθος!
Γιώργος Ανδρέου
Holistic Result Coaching

 

Δείτε τις επόμενες εκδηλώσεις και σεμινάρια του Γιώργου Ανδρέου

 

Newsletter εγγραφή

 

Ετικέτες:

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator