Ευρετήριο Συνεργατών

Γιώργος Τσιτσιρίγκος

  1. Αρχική
  2. »
  3. Γιώργος Τσιτσιρίγκος
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Γεώργιος
Όνομα: Τσιτσιρίγκος
Διεύθυνση:
Αθήνα Αττικής, Ελλάδα
Κινητό: 6989-419186
Ιστοσελίδα:
Περιγραφή:

Ο Γιώργος Τσιτσιρίγκος σπούδασε Φαρμακευτική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Έχει εργαστεί επι σειρά ετών ως φαρμακοποιός και ως εκπαιδευτικός σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Το 2007 γνωρίστηκε με τη Μη Βίαιη Επικοινωνία για πρώτη φορά.
Ξεκίνησε να τη μοιράζεται το 2011 και έκτοτε έχει εκπαιδεύσει εκατοντάδες ανθρώπους στη διαδικασία, ενώ παράλληλα την έχει παρουσιάσει από κοντά σε πάνω από δύο χιλιάδες ανθρώπους και σε πολλούς περισσότερους διαδικτυακά.

Έχει μεταφράσει το βασικό βιβλίο του Marshall Rosenberg «Μη Βίαιη Επικοινωνία, Η γλώσσα της καρδιάς» (εκδ. Κοντύλι). Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής από το διεθνές Κέντρο Μη Βίαιης Επικοινωνίας (CNVC).

Έχει πολυετή συμμετοχή σε αυτοοργανωμένες συλλογικότητες και μεγάλη εμπειρία στο συντονισμό διαλόγων σε κύκλο, συλλογικής λήψης αποφάσεων και εναλλακτικούς τρόπους διαχείρισης συγκρούσεων.

Στις εκπαιδεύσεις του χρησιμοποιεί ως εκπαιδευτικά μέσα τη μουσική, το χορό και το παιχνίδι.

H Μη Βίαιη Επικοινωνία (Nonviolent Communication) είναι μια διαδικασία που μας βοηθά να αντιληφθούμε, να εντοπίσουμε και να διαχειριστούμε τη βία που δεχόμαστε και ασκούμε καθημερινά, τόσο από και προς τους άλλους όσο και προς τον εαυτό μας.

Ο σκοπός της είναι σταδιακά να μας απελευθερώσει συναισθηματικά, έτσι ώστε να μπορούμε να ζήσουμε πέρα από την ενοχή, τη ντροπή και το φόβο.

Η διαδικασία αυτή εστιάζει στις βαθύτερες ανάγκες μας και τα συναισθήματα που βιώνουμε ανά πάσα στιγμή κι έτσι μας βοηθά να συνυπάρχουμε με τους άλλους με τρόπο που κάνει τη ζωή πιο όμορφη για όλους.

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator