Ευρετήριο Συνεργατών

Holistic Health

  1. Αρχική
  2. » Holistic Health
holistic
holistic4
holistic2
holistic1
holistic3
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Παπαβασιλείου
Όνομα: Δέσποινα
Διεύθυνση:
Λαζαράκη 65, Γλυφάδα, 16674 Αττικής, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 210 8949242
Κινητό: 6938 307670
Ιστοσελίδα:
Κοινωνικά Δίκτυα
Περιγραφή:

Το Holistic Health είναι το πρώτο κέντρο που πιάνει ολιστικά την υγεία του ανθρώπου χρησιμοποιώντας 3 βασικές υπηρεσίες: Ρεφλεξολογία, Διατροφή και Ψυχολογία. Προτείνονται συνολικός αριθμός συνεδριών από τις 3 αυτές υπηρεσίες ή και μεμονωμένες.

Ρεφλεξολογία είναι μια δια χειρών αγωγή υγείας που βασίζετε στην διέγερση συγκεκριμένων αντανακλαστικών σημείων με συστήματα και όργανα του σώματος. Εφαρμόζεται με ειδικές πιέσεις ενισχύοντας την ορθή λειτουργία σχετικών οργάνων.

Διατροφή είναι κάτι πέρα από τις θερμίδες, τους υδατάνθρακες και τα σάκχαρα του οργανισμού μας. Είναι η αποδοχή μας στην ζωή, η στάση μας στις αξίες μας, η ουσία που επιλέγουμε να είμαστε υγιείς, η έκφρασή μας μέσα από την τροφή μας.

Εκεί που οι διαγνώσεις μας είναι «καθαρές» από αρρώστιες αλλά εμείς ασθενούμε, είναι η ώρα που η ψυχή σου φωνάζει. Και είναι η στιγμή που εσύ πρέπει να ακούσεις, να αγκαλιάσεις και να μην φοβηθείς. Γιατί για να φτάσει στο σημείο το σώμα σου να φωνάζει, έχεις κάνει βουτιά στο βυθό της ψυχής σου πολύ καιρό κρατώντας την αναπνοή σου. Πάρε μια ανάσα, τώρα χαλάρωσε. Ο λόγος της ψυχής σου ονομάζεται ψυχολογία και υπάρχει μέσα σου.

Παράλληλα κάνουμε διαλογισμούς για να ακούσουμε την σιωπή του νου μας, να έρθουμε σε επικοινωνία με την φωνή της σκέψης μας, με το γνωστό άγνωστό μας.

Δείτε όλες τις προσεχείς εκδηλώσεις στο Holistic Health

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator