Ευρετήριο Συνεργατών

Ηλιάννα Πεσσάρη

0.0
  1. Αρχική
  2. » Ηλιάννα Πεσσάρη
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Πεσσάρη
Όνομα: Ηλιάννα
Διεύθυνση:
ΑλκμαΙωνίδων 6, Καισαριανή, 16121 Αττικής, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 215-5159120
Κινητό: 6938-165 911
Ιστοσελίδα:
Περιγραφή:

Ονομάζομαι Πεσσάρη Ηλιάννα και γεννήθηκα στην Αθήνα τον Ιούλιο του 1986.

Τελείωσα την Ελληνογαλλική Σχολή Αγίας Παρασκευής το 2004.
Σπούδασα ψυχολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στη Φιλοσοφική, στο τμήμα Φ.Π.Ψ. Πρόγραμμα Ψυχολογίας, από το οποίο αποφοίτησα το 2009.
Το 2008 ξεκίνησα την εκπαίδευση μου στο κλασικό Ψυχόδραμα του Moreno στο Ψυχοδραματικό Κέντρο Ανάπτυξης της Προσωπικότητας (Ψ.Υ.Κ.Α.Π.) με κύριο εκπαιδευτή και επόπτη τον Κωνσταντίνο Λέτσιο. Τελείωσα την βασική εκπαίδευση το 2013.

Παράλληλα εκπαιδεύτηκα στο Playback Theatre- αυτοσχέδιο θέατρο- μέσα από τη συμμετοχή μου στον θίασο “PlaybackGround”, ως ενεργό μέλος για τέσσερα χρόνια.
Από το 2012 συντονίζω ομάδες εκπαίδευσης στο playback theatre που οργανώνονται στα πλαίσια του Ψ.Υ.Κ.Α.Π. και της Ψυχοκίνησης.
Από το 2010 εργάζομαι ιδιωτικά ως ψυχολόγος κάνοντας ατομικές συνεδρίες, συντονίζω ομάδες ψυχοδράματος ιδιωτικά και σε συνεργασία με διάφορα πλαίσια, (ομάδα ατόμων με Σκλήρυνση κατά πλάκας, ομάδες ασθενών με καρκίνο, κ.α.), ενώ διατηρώ συνεργασία με το ΨΥ.Κ.Α.Π.. Από το 2014 ξεκίνησα μαζί με τη Δανάη Χορομίδου τη λειτουργία της Ψυχοκίνησης, ως κέντρο ψυχοθεραπείας, ψυχοδράματος και προσωπικής ανάπτυξης.

Βασική φιλοσοφία:
Ξέρεις, υπάρχει το φως και υπάρχει και το σκοτάδι. Πάντα υπάρχει λίγο φως. Μείνε με το φως, μόνο με αυτό το λίγο. Μην ψάχνεις για περισσότερο. Μείνε με αυτό που έχεις μέχρι να αναπτυχθεί. Μείνε με το μικρό φως. Είναι πολύ σημαντικό, μείνε με αυτό. Μην μένεις με αυτό που δεν έχεις. Το φως είναι φως.

Max Clayton
Ξεκινάμε πάντα με αυτό που έχουμε. Με την ομορφιά που ήδη έχουμε, με το δικό μας φως, όσο κι αν είναι. Αυτή είναι η φιλοσοφία του ψυχοδράματος. Να συνδεθούμε με το φως μας και σιγά σιγά να το αναπτύξουμε.

Υπηρεσίες:
Ατομική ψυχοθεραπεία
Ομαδική ψυχοθεραπεία- Ψυχόδραμα
Ψυχοθεραπεία εξ' αποστάσεως
Playback theatre

5 Αστέρια
 - 0 (0%)
4 Αστέρια
 - 0 (0%)
3 Αστέρια
 - 0 (0%)
2 Αστέρια
 - 0 (0%)
1 Αστέρι
 - 0 (0%)
0.0

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator