Ευρετήριο Συνεργατών

InnerFlow | Athens City Center for Psychological Support, Creative Expression & Spiritual Awakening

5.0
  1. Αρχική
  2. » InnerFlow | Athens City Center for Psychological Support, Creative Expression & Spiritual Awakening
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Αδαμίδου
Όνομα: Ευθυμία
Διεύθυνση:
Πραξιτέλους 8, Αθήνα, 10561 Αττικής, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 2103226477
Κινητό: 6972719591
Κοινωνικά Δίκτυα
Περιγραφή:

InnerFlow | Athens City Center for Psychological Support, Creative Expression & Spiritual Awakening 

Το νέο InnerFlow & η φιλοσοφία του:

Ένας καινούργιος χώρος πιο εύκολα προσβάσιμος σε όλους, με την ενέργεια της Αθήνας μας, με όλη την σοφία των προηγούμενων χρόνων & με νέο αέρα ζωντάνιας, κίνησης και πρωτοπορίας.

Συνεχίζω, όπως εδώ και χρόνια, να προσφέρω ατομικές συνεδρίες & ομάδες ψυχοθεραπείας / συμβουλευτικής για όλες τις ηλικίες, για ζευγάρια και οικογένειες (& για αγγλόφωνους **) Σημαντικά είναι τα ωφέλη των βιωματικών εργαστηρίων & σεμινάριων καθώς ενδυναμώνουν & ενισχύουν τα άτομα σε ψυχοθεραπεία αλλά και όσων έρχονται περιστασιακά και επιθυμούν να γνωρίσουν ή να δοκιμάσουν αυτούς τους νέους τρόπους προσέγγισης & ολιστικής οπτικής του "ΕΥ ΖΗΝ»

Γι αυτό το λόγο, τον χώρο μου τον ονομάζω και "Πολυχώρο", αφού προσφέρει όπως ένας πλούσιος μπουφές αρκετά "πιάτα" απο τα οποία κανείς μπορεί να επιλέξει στον δικό του χρόνο εκείνο που του κάνει νόημα για την πορεία του. Στα πλαίσια της φιλοσοφίας της ένωσης, υπάρχουν και οι συνεργασίες ( απο Ελλάδα & το εξωτερικό) με εκλεκτούς καλεσμένους-συνεργάτες, θεραπευτές & δασκάλους απο το 2008 μέχρι και σήμερα, όπου όλοι μαζί γινόμαστε "λειτουργοί" για την ισορροπία σε νου-σώμα- ψυχή και πνεύμα.

Συγκεκριμένα, το Inner Flow προάγει τον συνδυασμό της συστημικής ψυχοθεραπείας με μεθόδους και τεχνικές από τη σωματική-ψυχοθεραπεία, την θεραπεία μέσω τέχνης, την συστημική αναπαράσταση & συγκεκριμένες έγκυρες ενεργειακές/ολιστικές θεραπείες. Επίσης, ενθαρρύνει την γνώση και πρακτική στην τέχνη του διαλογισμού & την ανάπτυξη της πνευματικής νοημοσύνης, μέσα απο τις αρχές του εσωτερισμού, πέρα απο οποιαδήποτε θρησκεία και δόγμα, με απόλυτο σεβασμό & υπευθυνότητα.

Η φροντίδα και η προστασία της σωματικής & ψυχικής υγείας των ανθρώπων είναι ότι πιό σημαντικό, όπως και η καλλιέργεια της ελεύθερης έκφρασης, για έμπνευση & αρμονία στην ζωή. Η διαχείριση της πραγματικότητας & η εσωτερική εξέλιξη προχωρούν παρέα πάντα σε σύνδεση με το Εδώ & Τώρα.

Τέλος, το Inner Flow προωθεί την έννοια της κοινότητας όπου το κάθε μέλος είναι πολύτιμο πετράδι ολόκληρου του συστήματος και έχει ευθύνη για την ορθότερη λειτουργία του. Αυτό ενισχύει την θέση μας ως ενεργά μέλη στην κοινωνία, καλλιεργώντας μια στάση ευσυνειδησίας & συμπόνοιας για τον πλανήτη & ολόκληρο το σύμπαν.

Βιογραφικό

Η Ευθυμία Αδαμίδου είναι Συστημική - Ολιστική Ψυχοθεραπεύτρια, υπεύθυνη του «Inner Flow» Athens city center for psychological support, creative expression & spiritual awakening. Εργάζεται από το 1997 ως ψυχολόγος ~ ψυχοθεραπεύτρια στον δημόσιο & ιδιωτικό τομέα με ενήλικες, παιδιά, ομάδες, οικογένειες , ζευγάρια, καθώς επίσης σε πλαίσια απεξάρτησης από εξαρτησιογόνες ουσίες, εξειδικευμένα κέντρα αποκατάστασης και στήριξης για παιδιά & τις οικογένειες τους, προγράμματα σε σχολεία, δήμους - οργανισμούς , εταιρείες & ειδικές ομάδες για γυναίκες. Έχει εξειδικευτεί σε έγκυρες μεθόδους ενεργειακής - ολιστικής θεραπείας καθώς και στην σωματική (Ραιχική) ψυχοθεραπεία & θεραπεία μέσω τέχνης & είναι επόπτρια ειδικών ψυχικής υγείας & στην εκπαίδευση.

Από το 2009 δημιούργησε το "Inner Flow" που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας. Συνδυάζει την ψυχολογική υποστήριξη & ψυχοθεραπεία με τις τέχνες , την εργασία με το σώμα, την ενεργειακή & ολιστική θεραπεία και τον διαλογισμό. Είναι συντονίστρια του κύκλου γυναικών στην Ελλάδα του «Ιερού Αισθησιασμού», όπως και άλλων πρωτοπόρων εργαστηρίων όπως το «Εσωτερικό Παιδί» για ενήλικες & το «Θάρρος & Αλήθεια» για την ένωση του ιερού αρσενικού & θηλυκού με στόχο την νέα σύνδεση μεταξύ τους & αλχημεία. Επίσης έχει αφιερώσει μεγάλο κομμάτι της εργασίας της όλα αυτά τα χρόνια στα παιδιά της νέας γενιάς και στην «συνοδεία» & εκπαίδευση των γονέων & φροντιστών ως «Φύλακες της Σοφίας για την νέα γενιά». Στον χώρο της πραγματοποιούνται ατομικές & ομαδικές θεραπείες, σεμινάρια και εργαστήρια προσωπικής και πνευματικής ανάπτυξης από την ίδια και σε συνεργασία με θεραπευτές/ εξειδικευμένους συνεργάτες, καθώς και με εκλεκτούς καλεσμένους δασκάλους απο το εξωτερικό. Η ίδια βρίσκεται στο πνευματικό μονοπάτι αρκετά χρόνια και συνεχίζει...

 Δείτε όλες τις προσεχείς εκδηλώσεις της InnerFlow

Ετικέτες:

Σχολιάστε

Εναλλακτικά, συνδεθείτε με...
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης