Ευρετήριο Συνεργατών

Ιουλία Πιτσούλη

  1. Αρχική
  2. »
  3. Ιουλία Πιτσούλη
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Πιτσούλη
Όνομα: Ιουλία
Διεύθυνση:
Ποσειδώνος 25, Γλυφάδα, 16674 Αττικής, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 210-9603094
Κινητό: 6937-113537
Fax: 210-9603094
Ιστοσελίδα:
Περιγραφή:

Η Ιουλία Πιτσούλη είναι δημοσιογράφος, συγγραφέας και σύμβουλος ψυχικής υγείας συνθετικής προσέγγισης.

Από το 1997 συντονίζει ομάδες αυτογνωσίας και μελέτης των Μαθημάτων Θαυμάτων (Course in Miracles). Σε συνεργασία με την ψυχολόγο Μαρία Ξιφαρά δίνουν διαλέξεις και σεμινάρια με πυρήνα έμπνευσης την ελληνική μυθολογία και φιλοσοφία και τα Μαθήματα Θαυμάτων ( Course in Miracles) και συντονίζουν σε τακτές ημερομηνίες το διήμερο Εργαστήριο Εξερεύνησης άλλων Επιπέδων Συνείδησης στηριγμένο στην τεχνολογία HemiSync© - συντονισμού των ημισφαιρίων του εγκεφάλου- μέσω του οποίου δίνεται η δυνατότητα για εμπειρίες βάθους που επιβεβαιώνουν ότι είμαστε πολύ περισσότερα από το υλικό σώμα και το εγώ.

Οι ομάδες συναντώνται κάθε 15 ημέρες από τον Οκτώβριο ως τον Ιούνιο.

Από το 2010 είναι εγκεκριμένη συντονίστρια για την Ελλάδα του Εργαστηρίου Εξερεύνησης, του Ινστιτούτου Μονρό (Τhe Monroe Institute).
Έχει γράψει 6 βιβλία: « Ηρακλής, ο Ήρωας μέσα μας», " Μυστική Οδύσσεια", "Έρως και Ψυχή", " Κοιλάδα των Ρόδων 4000 μ.Χ. κριτική ανάλυση", "Η 7η Πύλη" και " Έλληνες οι θεοί της Αιγύπτου".

Ως δημοσιογράφος έχει εργαστεί για τα μεγαλύτερα περιοδικά (Ταχυδρόμος, Γυναίκα, Εικόνες, Πάνθεον, Elle, Marie Claire Votre Beaute' κ.ά.) και για εφημερίδες ευρείας κυκλοφορίας (Μεσημβρινή, Απογευματινή, Επικαιρότητα) και για αρκετά χρόνια παρουσίαζε τις δικές της τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές.

Η Ιουλία Πιτσούλη ανήκει στη βασική ιδρυτική ομάδα του Κτήματος Νοόσφαιρα.

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator