Ευρετήριο Συνεργατών

Ειρήνη Βυζιργιαννάκη

  1. Αρχική
  2. »
  3. Ειρήνη Βυζιργιαννάκη
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Βυζιργιαννάκη
Όνομα: Ειρήνη
Διεύθυνση:
Αγίας Άννης 4, Κόρινθος, 20100 Κορινθίας, Ελλάδα
Ιοκάστης 21, Ζωγράφου, 15772 Αττικής, Ελλάδα
Κινητό: 6974-707992
Ιστοσελίδα:
Περιγραφή:

Ονομάζομαι Ειρήνη Βυζιργιαννάκη και είμαι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας – Ανθοθεραπεύτρια και Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός.

Το 1994 αποφοίτησα από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και έκτοτε εργάστηκα επί 20 χρόνια ως Πολιτικός Μηχανικός στον ιδιωτικό και στον δημόσιο τομέα.

Από το 2000 άρχισα να ασχολούμαι εντατικά με την ψυχολογία και το 2005 η μεγάλη μου αγάπη για το αντικείμενο της ψυχολογίας με οδήγησε σε σπουδές στην Συμβουλευτική Ψυχολογία στο ICPS Κέντρο Προσωποκεντρικής Προσέγγισης.

Παράλληλα με την ψυχολογία, ασχολήθηκα με τη μελέτη των ανθοϊάματων Μπαχ που με είχαν ενθουσιάσει ως εναλλακτική θεραπεία και έτσι το 2007 ξεκίνησα να σπουδάζω ανθοθεραπεία στο ινστιτούτο εναλλακτικών σπουδών Natural Health Science.

Εκπαιδεύτηκα στο ICPS ΚΕΠΠ ως Προσωποκεντρικός Σύμβουλος και κατέχω το Postgraduate Diploma (Pg.Dip.) in Person-Centered Counselling, University of Strathclyde, Glasgow.

Είμαι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής και έχω εργασθεί σε ξενώνες με κακοποιημένες γυναίκες και στα ΚΑΠΗ Κορίνθου δουλεύοντας σε ομάδες ενηλίκων καθώς και ατομικά.

Συνδυάζω τη Συμβουλευτική ενηλίκων σε ατομικό επίπεδο με την συμπληρωματική θεραπεία με ανθοϊάματα (Μπαχ, Αυστραλιανά, Καλιφόρνιας, Pegasus, κ.α. ) καθώς τα ανθοϊάματα έχουν εφαρμογή σε μεγάλο φάσμα ανθρώπινων προβλημάτων και συνιστούν μια αποτελεσματική - ολιστική μέθοδο εναλλακτικής θεραπείας αφού βοηθούν συμπληρωματικά στη θεραπεία πολλών συναισθηματικών - ψυχοδιανοητικών καταστάσεων και λειτουργούν ως καταλύτες στην διαδικασία αυτοπραγμάτωσης του ατόμου.

Από το 2010 συντονίζω ομάδες αυτογνωσίας με ανθοϊάματα στην Αθήνα και είμαι συν-διευκολύντρια στην εθελοντική ομάδα αλληλοϋποστήριξης με ανθοϊάματα και ενεργειακές τεχνικές στο κέντρο Αρμονική Ζωή στο Παλαιό Φάληρο.

Πτυχία
• Postgraduate Diploma (Pg.Dip.) in Person-Centered Counselling. University of Strathclyde, Glasgow, Great Britain.
• Postgraduate Certificate (Pg.Cert.) in Person-Centered Counselling. University of Strathclyde, Glasgow, Great Britain.
• Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής.
• Πτυχίο από το τμήμα Ανθοϊαμάτων στα Ιάματα Μπαχ-Καλιφόρνιας- Αυστραλιανά-Pegasus
Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών φυσικών Εναλλακτικών Επιστημών – Natural Health Science.
• Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Επίσης έχω εκπαιδευτεί στην ενεργειακή θεραπεία Usui Reiki
Αγγελικό Ρέϊκι και στo Emotional Freedom Technique. Το 2014 εκπαιδεύτηκα από την Gordon Hellas στην ΕΑΓ
Εκπαίδευση Αποτελεσματικού Γονέα και συντονίζω ομάδες γονέων.

Εκτός από την Κόρινθο, είμαι και στην Αθήνα
Ιοκάστης 21, Ζωγράφου.

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator