Ευρετήριο Συνεργατών

Ηρώ Πλακιά

  1. Αρχική
  2. »
  3. Ηρώ Πλακιά
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Πλακιά
Όνομα: Ηρώ
Κινητό: 6974561318
Περιγραφή:

Ηρώ Πλακιά,
Μουσικολόγος - Μουσικοπαιδαγωγός,
Εναλλακτική - Ενεργειακή θεραπεύτρια.

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1984.

Η αγάπη μου για τη μουσική και η ενασχόλησή μου με αυτή ξεκίνησε από την παιδική μου ηλικία. Στην πορεία ανακάλυψα τις θεραπευτικές ιδιότητες του ήχου και της μουσικής, κι έτσι έθεσα στον εαυτό μου τον εξής στόχο: Η επαγγελματική μου πορεία να συνδυάζει τη μουσική με τη θεραπεία, καθώς και τη διδασκαλία τους.

Ο στόχος αυτός σήμερα υλοποιείται, έχοντας περάσει από σπουδές και εκπαιδεύσεις, οι οποίες θα συνεχιστούν και στο μέλλον.

Είμαι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, του τμήματος Μουσικών Σπουδών. Είμαι επίσης πτυχιούχος ωδείου στην Αρμονία, την Αντίστιξη και τη Βυζαντινή Μουσική. Έχω εκπαιδευτεί στη Μουσικοθεραπεία με πιστοποίηση από τη σχολή μουσικοθεραπείας του ωδείου "όπερα", καθώς και στην Ηχοθεραπεία μέσω Θηβετιανών singing bowls. Είμαι διπλωματούχος Εναλλακτικών θεραπειών με πιστοποίηση από το ΚΔΒΜ ΟΛΟΝ Education (Σχολή Υγείας και Εναλλακτικών Θεραπειών), κι Ενεργειακή θεραπεύτρια Reiki. Ακόμα, έχω παρακολουθήσει πλήθος μουσικοπαιδαγωγικών, καθώς και θεραπευτικών σεμιναρίων.

Η εργασιακή μου εμπειρία ξεκίνησε μέσα από τη διδασκαλία μουσικής στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια δημόσια εκπαίδευση (12 έτη), με παράλληλη ενασχόληση με τις εναλλακτικές - ενεργειακές θεραπείες. Συνεχίστηκε με εισηγήσεις σεμιναρίων τόσο στο χώρο της εκπαίδευσης, όσο και των θεραπειών.

Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούμαι στο χώρο των εναλλακτικών πρακτικών και θεραπειών, μέσα από σεμινάρια, βιωματικά εργαστήρια, ατομικές κι ομαδικές θεραπευτικές συνεδρίες, έχοντας δημιουργήσει τη μέθοδο της “Ηχοϊαματικής”.

Η μέθοδος αυτή είναι βασισμένη στο συνδυασμό μουσικοθεραπείας, ηχοθεραπείας, μουσικοκινητικής αγωγής, φωνητικής, ενεργειακών θεραπειών, ηχητικών διαλογισμών και οραματισμών. Προσεγγίζει τον άνθρωπο ολιστικά και λειτουργεί παράλληλα και στα τρία επίπεδα της ανθρώπινης ύπαρξης: το σώμα, την ψυχή και το πνεύμα. Στοχεύει στη χαλάρωση, την ευεξία, την αυτογνωσία και αυτοβελτίωση, την ολιστική θεραπεία.

 

Δείτε όλα τα άρθρα της Ηρούς Πλακιά >>

Δείτε τις προσεχείς εκδηλώσεις της Ηρούς Πλακιά >>

 

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator