Ευρετήριο Συνεργατών

James Alexopoulos Coaching

  1. Αρχική
  2. »
  3. James Alexopoulos Coaching
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Alexopoulos
Όνομα: James
Διεύθυνση:
Επιστημών 1, Λάρνακα Κύπρος
Αναξαγόρα 1, Αγία Παρασκευή, 15343 Αττικής, Ελλάδα
Τηλέφωνο: +357 99234509
Κοινωνικά Δίκτυα
Περιγραφή:

Συγγραφέας/Coach/Ομιλητής

Γεννήθηκα τον Ιούνιο του 1981 στην Αθήνα. Η αγάπη μου για τα βιβλία και την συμβουλευτική διαλεκτική γεννήθηκε από νεαρή ηλικία, όταν άρχισα να συγγράφω το πρώτο μου βιβλίο σε μια παλαιά γραφομηχανή τού παππού μου.

Έπειτα από την πρώτη μου απόπειρα έκδοσης ψυχολογικού μυθιστορήματος, τα έργα μου βραβεύθηκαν και διακρίθηκαν από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών, από Λογοτεχνικά περιοδικά καθώς και από Διεθνείς Διαγωνισμούς Ποίησης. Αρθρογραφώ επίσης σε εφημερίδες και περιοδικά επάνω σε θέματα αυτοβελτίωσης και σε τεχνικές Προσωπικής Ανάπτυξης.

Η θεματολογία των βιβλίων μου και των θεωριών μου έχει ως ρίζα την ψυχολογία, την κοινωνιολογία και είναι ανθρωποκεντρικά, με κύριο συστατικό τον άνθρωπο και την αστείρευτη δύναμη που κρύβει μέσα του.

Σπούδασα οδοντοτεχνίτης στην Αθήνα και ασχολήθηκα αρκετά χρόνια σε αυτό τον τομέα. Έπειτα, το ενδιαφέρον μου άρχισε να στρέφεται στην τέχνη της πώλησης με αποτέλεσμα να ακολουθήσω την πορεία μου ως Σύμβουλος Πωλήσεων και Σύμβουλος Ακινήτων και επιχειρήσεων για πάνω από έντεκα έτη σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό.

Έχω παρακολουθήσει, ομιλίες, διαλέξεις και σεμινάρια Life Coaching & Business Coaching σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Διαθέτω επίσης πιστοποίηση Life Coaching, Certificate of Coaching, Certificate of Mentoring, Δίπλωμα Master Practitioner στον Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό και άλλους τίτλους εξειδικευμένης επιμόρφωσης επάνω στην Συμβουλευτική και το Coaching. Έχω ασχοληθεί με την τεχνική της πνευματικής συγκέντρωσης, διαλογισμού και γιόγκα.

Κλείνοντας, θέλω μόνο να σου πω, ότι προβλήματα και εμπόδια υπάρχουν, ωστόσο, η στάση η δική μας απέναντί τους είναι εκείνη που είτε τα εκμηδενίζει είτε τα υπερμεγενθύνει. Μέσα από τις δυσκολίες και τις αποτυχίες γεννιέται η δύναμη για την εκπλήρωση των στόχων... και αυτά τα αποθέματα δύναμης βρίσκονται μέσα σου!

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator