Ευρετήριο Συνεργατών

Καφέ σχολειό – Κώστας Φωτεινός

  1. Αρχική
  2. »
  3. Καφέ σχολειό – Κώστας Φωτεινός
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Σοφία Φώτεινα-Χατζηκοκόλη
Όνομα: Έλενα Δασκαλοπούλου
Διεύθυνση:
Θεσσαλονίκης 12, Χαλάνδρι, 15234 Αττικής, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 210-8670424 , 210-8661553
Κινητό: 6937122768
Ιστοσελίδα:
Κοινωνικά Δίκτυα
Περιγραφή:

Είμαστε ένας Οργανισμός που ασχολείται με την Ολιστική Ανάπτυξη του Ανθρώπου από το 1979 στην Ελλάδα.

«Καφέ Σχολειό» είναι η μέθοδος για την Ανάπτυξη του Ανθρώπου του Κώστα Φωτεινού. Ήταν Πανεπιστημιακό μάθημα που διδασκόταν στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης, στο Παρίσι και στη συνέχεια  στο Πανεπιστήμιο του Μοντρεάλ. Λέγεται «Καφέ» γιατί οι ομάδες μας έχουν τη λειτουργία του καφενείου, όπου «τα λέμε» φιλικά, με αποδοχή και «Σχολειό» γιατί μαθαίνουμε για τον εαυτό μας.

Ιδρυτής Κώστας Φωτεινός- Σήμερα συντονίζει η Σοφία Φώτεινα-Χατζηκοκόλη

Συνεργάτες- Χρυσάνθη Φωτεινού-Κισατζεκιάν,  Έλενα Δασκαλοπούλου, Παναγιώτης Φώτεινας-Βοΐνας, Άννα Ζαχαροπούλου, Τζούλη Δουφέκα

Εργαστήρια- Αυτογνωσία, Αυτοπραγμάτωση (με βιώματα και role playing), Γιόγκα για ενήλικες, παιδιά, εγκύους

Σεμινάρια- Έρωτας- Σεξ, Απώλειες, Νέοι και Μέλλοντες Γονείς, για δασκάλους, Η Παιδεία του Βάθους, Η Φιλοσοφία και η Επιστήμη της Γιόγκα, Αναπνοή, πηγή ζωής, Διαλογισμός, κλπ.

Διαλογισμός στην Πανσέληνο- κάθε μήνα. Προηγείται διάλεξη, ελαφρύ δείπνο. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Εκδόσεις Καφέ Σχολειό- πάνω από 30 τίτλοι βιβλίων που προάγουν την Ολιστική Ανάπτυξη του Ανθρώπου.

Σύντομο βιογραφικό Σοφίας Φώτεινα-Χατζηκοκόλη

Αφού σπούδασε Οικονομικά στην Αθήνα (ΑΣΟΕΕ), Παιδαγωγικά [στην Ελλάδα (Σχολή Νηπιαγωγών), στη Γαλλία(R. Steiner) και την Αγγλία (Maria Montessori)], την Μέθοδο Αυτογνωσίας "Κώστας Φωτεινός - Καφέ Σχολειό", "Ελάχιστη Κίνηση" και "Συνοδεία για τη Μετάβαση στην τελευταία φάση της ζωής" (accompagnonnage) επίσης από τον Κ. Φωτεινό, συνεχίζει από το 2010 έως σήμερα τις σπουδές της στην Ινδία, με τους Δασκάλους Swami Ramaτων Ιμαλαΐων, Swami Veda Bharati και Swami Ritavan Bharati και έχει πιστοποίηση από την "Association of Himalayan Yoga Meditation Societies International" και από την "Himalayan Yoga Tradition - Teacher Training Program" ως δασκάλα της Γιόγκα RYT 600. Η πιστοποίηση είναι αναγνωρισμένη από τη "Yoga Alliance" και την"CYAI" (Council of Yoga Accreditation International).
Είναι εξουσιοδοτημένη να δίνει μύηση σε μάντρα τηςHimalayan Tradition και είναι μέλος του AHYMSIN ΑDHYATMA SAMITI (SPIRITUAL COMMITTEE)
Έχει ειδικευτεί στην Γιόγκα για παιδιά και για εγκύους. Εκτός από την Ελλάδα διδάσκει στην Ινδία γονείς που έρχονται με τα παιδιά τους από όλα τα μέρη του κόσμου για να ασκηθούν στη Γιόγκα των Ιμαλαΐων, και έχει διδάξει στο Μεράνο και την Φλωρεντία, της Ιταλίας.

Συντονίζει την “Himalayan Yoga Meditation of Hellas” Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία (ΑΜΚΕ)

 

Newsletter εγγραφή

 

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator