Ευρετήριο Συνεργατών

Κάρολος Τσιλιγκιριάν “Your Growth Guide”

  1. Αρχική
  2. »
  3. Κάρολος Τσιλιγκιριάν “Your Growth Guide”
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Τσιλιγκιριάν
Όνομα: Κάρολος
Διεύθυνση:
Αυγερόπουλου 20, Άγιος Δημήτριος Αττικής, Ελλάδα, 17342 Αττικής, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 2114112599
Ιστοσελίδα:
Περιγραφή:

Όραμα μου είναι να βοηθήσω ανθρώπους σαν εσένα να μεταμορφώσουν τη ζωή τους, να αποκτήσουν υγεία και να είναι ευτυχισμένοι.

Ονομάζομαι Κάρολος Τσιλιγκιριάν και είμαι Ολιστικός Coach με ιδιαίτερη έμφαση στην Υγεία και το Practical Spirituality.  Πολλοί όμως με γνωρίζουν ως τον πετυχημένο επιχειρηματία και ιδρυτή της διαφημιστικής GIM Agency, συγγραφέα βιβλίων για το Digital Marketing, παλαιότερα εκπαιδευτή στην Knowcrunch, στην Hellenic American Union κ.α.

Θα μου πείτε και που κολλάει το Επιχειρείν και το Marketing με την Προσωπική Ανάπτυξη;

Όλα ξεκίνησαν από τότε που ήμουν μικρό παιδί σε μια πολύτεκνη οικογένεια με 4 παιδιά και γονείς που εργαζόντουσαν πολύ σκληρά για να τα φέρουν βόλτα. Οι συνθήκες ήταν δύσκολες, και εγώ ήμουν «κλεισμένος στο καβούκι μου».

Η διέξοδος μου ήταν τα βιβλία και οι Η/Υ. Η ζωή μου τα έφερε έτσι που αφού άλλαξα πολλές δουλειές με τελευταία τα Starbucks, αποφάσισα να δημιουργήσω Διαφημιστική Digital Marketing.

Έπειτα από οχτώ χρόνια σκληρού αγώνα, με πολλές αναποδιές και πολύ stress, είχα καταφέρει να έχω 30 υπαλλήλους αλλά να να αιμορραγώ οικονομικά και ψυχοσωματικά. Είχα φτάσει σε αδιέξοδο!

Στην στιγμή αυτή της απόγνωσης μου είχα την μεγάλη αναλαμπή:

«ΕΓΩ είμαι το πρόβλημα. Νόμιζα πως έχω αλλάξει τόσα χρόνια αλλά δεν έχω αλλάξει. Αν θέλω να αλλάξει η ζωή που βιώνω, πρέπει να αλλάξω πρώτα εγώ βαθιά μέσα στο πυρήνα μου!».

Τότε λοιπόν ξεκίνησα για πρώτη φορά να είμαι ανοιχτός, να ερευνώ και να ζητάω βοήθεια. Άρχισα να αλλάζω πραγματικά και σταδιακά άρχισα να βιώνω την αλλαγή και στο περιβάλλον μου – επαγγελματικά και προσωπικά. Το μούδιασμα που ένιωθα ψυχικά έφυγε, ξαναβρήκα το ενδιαφέρον μου για τη ζωή, και άρχισα να κάνω πιο σοφές επιλογές για την υγεία μου.

Ο «δάσκαλος» μέσα μου με έχει οδηγήσει στο να γίνω πιστοποιημένος Life Coach, Arhatic Yogi, Ενεργειακός Θεραπευτής (Cosmoenergy healing, Pranic Healing, Reiki, Κρυσταλλοθεραπεία) και κατασκευαστής Οργονιτών.

Στο νέο αυτό κεφάλαιο της ζωής μου θέλω να βοηθήσω όσο παραπάνω κόσμο μπορώ να βελτιώσει την Υγεία του ολιστικά, να απελευθερωθεί από το stress, να πραγματοποιήσει τα όνειρα του και να έχει μια πιο ευτυχισμένη ζωή. Θέλω επίσης να βοηθήσω ανθρώπους να μπουν στον κόσμο του Practical Spirituality, το πώς δηλαδή μπορούν να αξιοποιήσουν την Πνευματικότητα για να βελτιώσουν τη Ζωή τους σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Σπουδές & Εξειδικεύσεις

Έχω σπουδάσει Γεωπόνος στο τμήμα Οικονομίας και Ανάπτυξης του Γ.Π.Α.

Από το 2020 μετα από κάποια σημαντικά γεγονότα στη ζωή μου ξεκίνησα εντατικά να ασχολούμαι με την Ενεργειακή Θεραπεία, πρώτα ως θεραπευόμενος και αργότερα μετα από μύηση και εκπαίδευση πήρα το 2ο βαθμό Reiki, το 2ο βαθμό στην Κοσμοενεργειακή Θεραπεία, έγινα Pranic Healer (Βασικό, Advanced, Crystal), Arhatic Yogi (επίπεδο Prep), και Κρυσταλλοθεραπευτής.

Το 2021 έγινα πιστοποιημένος Life Coach από το AUNLP, και επίσης ξεκίνησα να προσφέρω υπηρεσίες Life & Business Coaching σε πελάτες της GIM Agency.

Από το 2022 έχω ξεκινήσει να κατασκευάζω Οργονίτες με κύριο στόχο την ενεργειακή θεραπεία.

Υπηρεσίες & Προϊόντα

Οι υπηρεσίες που προσφέρω είναι Life Coaching, Business Coaching, Health Coaching, Energy Healing (μέσω Reiki, Pranic Healing και Κρυσταλλοθεραπείας). Διαθέτω το ειδικό μηχάνημα Crownscope 2 για φωτογράφιση αύρας, και την αξιολόγηση της κατάστασης των Chakras.

Ως προιόντα προσφέρω τα εξής:

- Θεραπευτικούς Οργονίτες

- Online Courses με θέματα όπως η ολιστική αντιμετώπιση του πόνου στη μέση, η αντιμετώπιση του άγχους, η Εισαγωγή στον Πνευματικό Μυστικισμό.

Το πρώτο βήμα

Μέσα από το Your Growth Guide θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου για να πετύχεις τους στόχους σου, να απελευθερωθείς από χρόνια ζητήματα, να αποκτήσεις υγεία, υψηλότερη επίγνωση και αρμονία στη ζωή σου. Αρκεί... να το θες πραγματικά!

Θα χαρώ να με εμπιστευτείς και να βοηθήσω στην προσωπική σου ανάπτυξη σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Το πρώτο ραντεβού γνωριμίας είναι δωρεάν.

https://yourgrowth.guide/el/contact/

 

Newsletter εγγραφή

 

Ετικέτες:

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator