Ευρετήριο Συνεργατών

Κέρι Λυμπέρη

 1. Αρχική
 2. »
 3. Κέρι Λυμπέρη
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Λυμπέρη
Όνομα: Κέρι
Διεύθυνση:
Μαραθωνοδρόμου 20, Μαρούσι,, 15124 Αττικής, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 213 028 4301
Κινητό: 6934 999 820
Ιστοσελίδα:
Περιγραφή:

Η αγάπη μου για τη φροντίδα των άλλων με οδήγησαν στην ενασχόλησή μου με την Κλασική Κινέζικη Ιατρική, ειδικά με τον βελονισμό, βοτανοθεραπεία, εξατομικευμένη διατροφή καθώς και την προσωπική καλλιέργεια του ατόμου.

Η όποια διαταραχή ή ασθένεια μπορεί να αντιμετωπιστεί με την κάθε μια ξεχωριστά από τις άνω ειδικότητες ή και σε συνδυασμό μεταξύ τους, ώστε να ενεργοποιήσουν τις φυσικές θεραπευτικές δυνάμεις του σώματος.

Σύμφωνα με την αρχαία Κινέζικη Φιλοσοφία, το άτομο θεωρείται ως σύνολο και δεν εστιάζει σε μεμονωμένα συμπτώματα ή όργανα του σώματος. Εξετάζει γενικά την κατάσταση του σώματος, τα συναισθήματα και το πνεύμα, προκειμένου να διαγνωστεί η πάθηση ή ασθένεια. Θεραπεύοντας την αιτία του προβλήματος, μπορεί να επιλυθεί το κύριο σύμπτωμα και συγχρόνως να θεραπευτούν μια σειρά από άλλα συμπτώματα.

Πιστεύω ότι ο καθένας από εμάς έχει την ικανότητα και τη δύναμη να ξεπεράσει τα προβλήματα υγείας που παρουσιάζει. Χρειάζεται απλώς η σωστή μέθοδος θεραπείας και αρκετή υποστήριξη ώστε να γίνουν σημαντικές αλλαγές. Μπορώ να σας βοηθήσω στο ταξίδι αυτό προς την ευημερία και να βρούμε λύσεις σε θέματα υγείας που σας ταλαιπωρούν. Συνεχώς εκπλήσσομαι με τα αποτελέσματα των ασθενών μου με διάφορες παθήσεις όπως του πεπτικού συστήματος, πονοκεφάλους, γυναικολογικά, πόνους στο σώμα, κόπωση, θέματα ύπνου και άλλα πολλά.

«Έχουμε ευλογηθεί με ένα σώμα και είναι στο χέρι μας να επιτύχουμε και να συντηρήσουμε την καλύτερη φυσική κατάσταση του εαυτού μας. Πρέπει να αγαπάμε και να σεβόμαστε τον εαυτό μας αρκετά ώστε να του δίνουμε προτεραιότητα.»

Ολοκλήρωσα τις κύριες σπουδές μου στην Κλασική και Παραδοσιακή Κινεζική Ιατρική στο Κολλέγιο, Art of Oriental Medicine, στην Αθήνα.

Όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα που έχω παρακολουθήσει σχετικά με την θεραπεία είναι τα εξής:

 • Κλασσική και Παραδοσιακή Κινεζική Ιατρική, ΑΟΜ (διάρκειας 3,5 ετών)
 • Δυτική Ιατρική Ανατομία και Φυσιολογία, Natural Health Science College (διετής διάρκειας)
 • Ολιστική και Ενεργειακή Διατροφολογία,  Natural Health Science College (διετής διάρκειας)
 • Ομοιοπαθητική για πρώτες βοήθειες, Natural Health Science College (μονοετής διάρκειας)
 • Hunyuan Ιατρική με Yaron Seidman, US (εξάμηνης διάρκειας)
 • Ανθοϊάματα του Bach, Natural Health Science College (μονοετής διάρκειας)
 • Theta Healing (τμήμα αρχάριων και προχωρημένων)
 • Body Harmony ενεργειακή θεραπεία (τρέχουσας παρακολούθησης)

Βλέποντας την ικανότητα του σώματος να θεραπεύεται με φυσικό τρόπο, υποστηρίζω ένθερμα και φυσικές τεχνικές στον τομέα της ομορφιάς, με το Φυσικό Λίφτινγκ, το οποίο βασίζεται κυρίως στις αρχαίες κινέζικες παραδόσεις. Οι τεχνικές αυτές βοηθούν τόσο τις γυναίκες όσο και τους άνδρες να αναδείξουν μια αναζωογονημένη εμφάνιση προσώπου.

Έχω ολοκληρώσει μαθήματα για Rejuvance Φυσικό Μασάζ & Λίφτινγκ Προσώπου όπως και Gua Sha & Λεμφικό Μασάζ Προσώπου. Επίσης, έχω σπουδάσει βελονισμό προσώπου με την Virginia Doran, διεθνή δασκάλα και επαγγελματία.

Η ιστοσελίδα μου προς το παρόν εστιάζεται στο Φυσικό Λίφτιγκ μόνο, και πιο συγκεκριμένα σε εντατικό Live Online Πρόγραμμα, όπου διδάσκω σε άλλους πως να φροντίζουν το πρόσωπο μόνοι τους από το σπίτι. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα εδώ

Είμαι μέλος του Ελληνικού Συλλόγου Βελονισμού και Κινέζικης Ιατρικής. Γεννήθηκα στην Αυστραλία και σήμερα κατοικώ και εξασκώ το επάγγελμά μου στην Αθήνα. Μητρικές μου γλώσσες είναι τα Αγγλικά και τα Ελληνικά.

 

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator