Ευρετήριο Συνεργατών

ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ.

  1. Αρχική
  2. »
  3. ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ.
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Γεροντή
Όνομα: Ανδριάννα
Διεύθυνση:
Παπανικολή 146, Χαλάνδρι, 15232 Αττικής, Ελλάδα
Κινητό: 215 5151681, 6936 504508
Ιστοσελίδα:
Περιγραφή:

Το ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ ξεκίνησε να λειτουργεί το 2001 με κύριο στόχο, την προαγωγή της Ψυχικής Υγείας.

Δημιουργός του Κέντρου είναι η Ανδριάνα Γεροντή, η οποία όλα αυτά τα χρόνια, δεν έπαψε στιγμή να ενδιαφέρεται για την ορθότερη λειτουργία του Κέντρου και την καλύτερη δυνατή προσφορά στους ανθρώπους.

Μαζί με μια έμπειρη ομάδα ειδικών, η οποία στελεχώνεται από Ψυχολόγο, Ψυχοθεραπευτή, Ιατρό, Παιδοψυχίατρο, Λογοπαιδικό, στέκονται σταθερά, δίπλα στους ανθρώπους, βοηθώντας τους να  αξιοποιούν τις δυνατότητές τους, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή τους και αντιμετωπίζοντας επιτυχώς τις δυσκολίες της καθημερινότητας τους.

 

Ανδριάννα Γεροντή 

Διευθύντρια του ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ
Ανασυνδυασμένη Ψυχοθεραπεύτρια
Πρόεδρος του Ε.Ε.Α.Ψ.Ε.Σ
Δόκιμο μέλος της ΕΕΑΣΘΣΨ
Επιστημονικός συνεργάτης του Πανεπιστημίου Αιγαίου
Μέλος της IARPP

Ξεκίνησα τις σπουδές μου στον τομέα της Ψυχολογίας στο Luton University της Αγγλίας και συνέχισα στο South Eastern College στην Ελλάδα.

Εκπαιδεύτηκα στην κλινική Ψυχοπαθολογία στην Συνθετική Ψυχοθεραπεία, στην Ομαδική Αναλυτική Ψυχοθεραπεία, στην Ατομική και Οικογενειακή Συστημική Αναπαράσταση, στην Κλινική Ύπνωση, Gestalt Therapy, στο Body Mirror System και στο Theta Healing Level 1 &2.

Επιπλέον έχω εκπαιδευτεί στον Συντονισμό Ομάδων Σχολικών Γονέων, στις Διαταραχές Λόγου, στις Μαθησιακές Δυσκολίες, στη Χοροθεραπεία για Ένηλικες (Laban Analysis) και  στην κινητική θεραπεία για παιδιά (Veronica Sherborne).

Έπειτα από 19 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της ψυχικής υγείας έμαθα πως αυτό που χρειάζεται κάθε άνθρωπος είναι να τον κοιτάζεις στα μάτια και να νιώθεις τη βαθύτερή του ανάγκη. Για το λόγο αυτό δημιούργησα και το ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ.

Αυτήν την ανάγκη έχω στόχο να καλύψω εγώ και οι συνεργάτες μου, αγκαλιάζοντας τον άνθρωπο με αγάπη και κατανόηση και κοιτάζοντας το πρόβλημά του σαν να είναι δικό μας.

Βασικά εργαλεία σε αυτή την προσπάθεια αποτελούν η Ανασυνδυασμένη Εκλεκτική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία αλλά και η μέθοδος «Από Πιόνι Βασιλιάς» μέσω της οποίας μπορεί κάποιος να δουλέψει και να λύσει, θέματα Αυτοπεποίθησης.

Δείτε όλα τα άρθρα του ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ >>

Δείτε όλες τις μελλοντικές εκδηλώσεις του ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ

 

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator