Ευρετήριο Συνεργατών

ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ.

5.0
  1. Αρχική
  2. » ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ.
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Γεροντή
Όνομα: Ανδριάννα
Διεύθυνση:
Λεωφόρος Κηφισίας 125-127, Αθήνα, 11524 Αττικής, Ελλάδα
Κινητό: 215 5151681, 6936 504508
Ιστοσελίδα:
Περιγραφή:

Το ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ ξεκίνησε να λειτουργεί το 2001 με κύριο στόχο, την προαγωγή της Ψυχικής Υγείας.

Δημιουργός του Κέντρου είναι η Ανδριάνα Γεροντή, η οποία όλα αυτά τα χρόνια, δεν έπαψε στιγμή να ενδιαφέρεται για την ορθότερη λειτουργία του Κέντρου και την καλύτερη δυνατή προσφορά στους ανθρώπους.

Μαζί με μια έμπειρη ομάδα ειδικών, η οποία στελεχώνεται από Ψυχολόγο, Ψυχοθεραπευτή, Ιατρό, Παιδοψυχίατρο, Λογοπαιδικό, στέκονται σταθερά, δίπλα στους ανθρώπους, βοηθώντας τους να  αξιοποιούν τις δυνατότητές τους, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή τους και αντιμετωπίζοντας επιτυχώς τις δυσκολίες της καθημερινότητας τους.

 

ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΓΕΡΟΝΤΗ, Διευθύντρια ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ

Ξεκίνησα τις σπουδές μου στον τομέα της Ψυχολογίας στο Luton University της Αγγλίας και συνέχισα στο SouthEastern College στην Ελλάδα.

Εκπαιδεύτηκα στον Συντονισμό Ομάδων Σχολών Γονέων, στις Διαταραχές Λόγου, στις Μαθησιακές Δυσκολίες, στην Χοροθεραπεία για Ενήλικες (Laban Analysis) και στην Κινητική Θεραπεία για παιδιά (Veronica Sherborne.)

Στην Κλινική Ψυχοπαθολογία στην Συνθετική Ψυχοθεραπεία, στην Ομαδική Αναλυτική Ψυχοθεραπεία, στην Ατομική και Οικογενειακή Συστημική Αναπαράσταση, στην Κλινική Ύπνωση, στην σωματικά επικεντρωμένη θεραπεία Gestalt, στο Body Mirror System και στο Theta Healing Level 1 και 2.

Μέσα από όλη αυτή τη γνώση και την εμπειρία των δεκαέξι χρόνων, δημιούργησα την Μέθοδο «Από Πιόνι Βασιλιάς» μέσω της οποίας μπορεί κάποιος να δουλέψει και να λύσει, θέματα Αυτοπεποίθησης.

Στόχος μου είναι να βοηθήσω τους ανθρώπους να κατανοήσουν τον εαυτό τους και να έρθουν σε επαφή με την απίστευτη δύναμη που κρύβουν μέσα τους, ώστε να οδηγηθούν σε ένα κόσμο αγάπης, αποδοχής και κατανόησης.

Κάτι που όλοι έχουμε ανάγκη και δικαιωματικά αξίζουμε!

 

Δείτε όλες τις μελλοντικές εκδηλώσεις του ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ

5 Αστέρια
 - 1 (100%)
4 Αστέρια
 - 0 (0%)
3 Αστέρια
 - 0 (0%)
2 Αστέρια
 - 0 (0%)
1 Αστέρι
 - 0 (0%)
5.0

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator