Ευρετήριο Συνεργατών

Κωνσταντίνα Πολυχρονοπούλου

  1. Αρχική
  2. »
  3. Κωνσταντίνα Πολυχρονοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Πολυχρονοπούλου
Όνομα: Κωνσταντίνα
Διεύθυνση:
Αϊδινίου 19, Γλυφάδα, 166 75 Αττικής, Ελλάδα
Κινητό: 6977200233
Περιγραφή:

Έχω σπουδάσει Ψυχολογία στο Deree College στην Αθήνα και στο πλαίσιο των σπουδών μου εργάστηκα για 2 χρόνια στο ψυχιατρικό νοσοκομείο Δαφνί και στα παιδικά χωριά SOS στην Αθήνα.

Στη συνέχεια έκανα το μεταπτυχιακό μου στη Συμβουλευτική Ψυχολογία στο Regent’s University στο Λονδίνο. Στο Λονδίνο εργάστηκα σαν σύμβουλος σχέσεων και ψυχοθεραπεύτρια για 10 χρόνια στη δικιά μου πρακτική και σε γνωστούς οργανισμούς όπως το Hammersmith and Fulham Mind, το Westminster Mind, το Reflections και το Awarenes Centre.

Ως μέρος των σπουδών μου διδάχτηκα Mindfulness, Yoga Nidra και άλλους θεραπευτικούς διαλογισμούς οι οποίοι πλέον έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της πρακτικής μου και της καθημερινότητας μου.

Τώρα δουλεύω Online μέσω Skype και Video Call ως ψυχοθεραπεύτρια και σύμβουλος σχέσεων. Έχω ψυχοθεραπευτική εμπειρία σε συνεδρίες μέσω διαδικτύου πάνω από 5 χρόνια.
Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα μοιραστώ μαζί σου τις γνώσεις και την εμπειρία που έχω αποκομίσει σε αυτή τη διαδρομή!

 

Ψυχοθεραπευτική Προσέγγιση

Η προσέγγιση που ακολουθώ στην ψυχοθεραπεία είναι Συνθετική, που σημαίνει ότι ο τρόπος που δουλεύω συνδυάζει στοιχεία από διαφορετικές μεθόδους που χρησιμοποιούνται ανάλογα με τις ανάγκες του θεραπευόμενου. Στο μεταπτυχιακό η εξειδίκευση μου ήταν στην Υπαρξιακή Ψυχοθεραπεία ενσωματώνοντας και τη Γιουνγκιανή Ψυχολογία, την Ψυχοδυναμική Ανάλυση, τη Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία και το Mindfulness.

 

Υπηρεσίες

Η Συμβουλευτική Σχέσεων και Θεραπεία Ζευγαριών σε βοηθάει να συνειδητοποιήσεις δυναμικές που επαναλαμβάνεις και οδηγούν σε δυσκολίες στις σχέσεις σου. Δουλεύουμε με θέματα επικοινωνίας, όρια μέσα στις σχέσεις, μοναξιά στη σχέση, χωρισμό, επανασύνδεση και προβλήματα στο γάμο. Αυτές οι συνεδρίες στοχεύουν στο να δεις ξεκάθαρα τη σχέση που θέλεις και χρειάζεσαι και στο να τη δημιουργήσεις.

Μέσω της Ψυχοθεραπείας και της Συμβουλευτικής μπορούμε να δουλέψουμε θέματα όπως άγχος, στρες και φόβους, απελευθέρωση από επαναλαμβανόμενα μοτίβα του παρελθόντος, χαμηλή αυτοπεποίθηση σε σχέση με την εξωτερική εμφάνιση και την εικόνα του εαυτού, χαμηλή αυτοεκτίμηση, προβλήματα στη δουλειά και προκλήσεις γύρω από τη μητρότητα.

Το Dating Coaching σε βοηθάει να αυξήσεις την αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση σου, να μειώσεις το άγχος γύρω από τα πρώτα ραντεβού, να κάνεις βήματα προς την εύρεση του κατάλληλου συντρόφου και να διαχειριστείς καλύτερα τη μοναξιά, την απογοήτευση και την κοινωνική πίεση καθώς δημιουργείς τη σχέση που θέλεις.

Με το Mindfulness & τους Θεραπευτικούς Διαλογισμούς ανοίγει η καρδιά σου, μειώνεται το άγχος, οι φόβοι και το stress, καθώς φεύγουν συναισθηματικά μπλοκαρίσματα και νιώθεις ευδαιμονία και χαλάρωση.

Μέσω της Γιουνγκιανής Ανάλυσης Ονείρων έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις πολλά κομμάτια του εαυτού σου και να έρθεις σε διάλογο μαζί τους με αποτέλεσμα τη μεγαλύτερη συναισθηματική ισορροπία, την ενδυνάμωση του εαυτού σου και τη λύση προβλημάτων που σε απασχολούν.

Η Ψυχοθεραπεία με Κάρτες Αυτογνωσίας είναι για σένα αν θέλεις να κατανοήσεις περισσότερο τον εαυτό σου, αν θέλεις ένα δημιουργικό τρόπο να εκφραστείς και αν χρειάζεσαι υποστήριξη στις σχέσεις σου ή με την καριέρα σου.

Θα χαρώ πολύ να σου προσφέρω κάποια/ες από τις παραπάνω υπηρεσίες μου! Όλες οι υπηρεσίες μου προσφέρονται και στην αγγλική γλώσσα.

 

Newsletter εγγραφή

 

Ετικέτες:

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator