Ευρετήριο Συνεργατών

Κώστας Γεωργίου

  1. Αρχική
  2. »
  3. Κώστας Γεωργίου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Γεωργίου
Όνομα: Κώστας
Διεύθυνση:
Αλκιβιάδη 42, Κόρινθος, 20100 Κορινθίας, Ελλάδα
Κινητό: 6976330538
Κοινωνικά Δίκτυα
Περιγραφή:

Ηχοθεραπευτής, δάσκαλος γιόγκα και διαλογισμού, σύμβουλος αυτογνωσίας.

Από μικρή ηλικία αφυπνίστηκε και μελέτησε σχεδόν όλες τις μεγάλες εσωτερικές παραδόσεις,διδασκαλίες και την σύγχρονη φυσική,θέτοντας σε εφαρμογή πολλές φυσικές και πνευματικές πρακτικές αυτοβελτίωσης, βαδίζοντας με ahimsa, πάντα στο μονοπάτι της καρδιάς, κοντά 30 χρόνια.

Στο εσωτερικό του αυτό ταξίδι, ο ήχος ήταν καθοριστικός για την εξέλιξη του. Βαδίζοντας στα χνάρια αρχαίων παραδόσεων, κατασκευάζει και παίζει didgeridoo σχεδόν μια δεκαετία και ακόμα εργάζεται με το τελετουργικό τύμπανο, τις θιβετάνικες ηχογαβάθες και το Ηλιακό γκόνγκ.

Προσφέρει ατομικά και ομαδικά εσωτερικά ταξίδια,μυήσεις επανασύνδεσης με την κοσμική συνειδητότητα. Έχει συμμετάσχει σε φεστιβάλ και επισκέπτεται σχολές γιόγκα σε όλη την Ελλάδα.

Έχει δημιουργήσει τον Δασόκηπο μια μικρή όαση στην Κόρινθο στον οποίο εφαρμόζονται οι αρχές της περμακουλτούρας , της φυσικής και της γιόγκικης  καλλιέργειας. Δημιουργεί καινοτόμα προιόντα απο την παραγωγή του κήπου και συντονίζει εργαστήρια αυτάρκειας και επανασύνδεσης με την φύση.

Εντός του Δασόκηπου λειτουργεί την πρότυπη Σχολή Ειρηνικών Τεχνών, που με τις κατάληλες πρακτικές αφυπνίζει και αναβαθμίζει συνειδησιακά,επανασυνδέοντας τον άνθρωπο με την φύση,τον Εαυτό και την κοινωνία σε ένα βαθύτερο επίπεδο.

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator