Ευρετήριο Συνεργατών

ΚΥΜΑ ζωής

 1. Αρχική
 2. »
 3. ΚΥΜΑ ζωής
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Ιωακειμίδης
Όνομα: Άγγελος
Διεύθυνση:
Ζαΐμη 40 & Αφροδίτης, Παλαιό Φάληρο, 17562 Αττικής, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 2109847947
Ιστοσελίδα:
Περιγραφή:

ΚΥΜΑ ζωής - Κέντρο Συμβουλευτικής Ψυχικής Υγείας

Ένας χώρος για επαφή με τον εαυτό και τους άλλους…

Το Κύμα ζωής είναι Κέντρο Συμβουλευτικής Ψυχικής Υγείας με έδρα το Παλαιό Φάληρο. Αποτελείται από τον Άγγελο Ιωακειμίδη, την Σοφία Κατιρτζόγλου και την Βάλλη Μαλλιώρα και προσφέρει ατομική, ζεύγους και ομαδική Συμβουλευτική. Διοργανώνει επίσης σεμινάρια και ομάδες ψυχοεκπαίδευσης και αυτογνωσίας. Τέλος, προσφέρει εξειδικευμένες θεραπευτικές μεθόδους όπως η συστημική αναπαράσταση, θεραπευτική αναδρομή, αγκαλιά αγάπης και κλινική ύπνωση. Συνεργαζόμαστε επίσης με καταξιωμένους συναδέλφους της ψυχικής υγείας είτε προσφέροντας τον χώρο και τις ανέσεις του, είτε συνδιοργανώνοντας δρώμενα και εκπαιδευτικές ημερίδες.

Ο Άγγελος Ιωακειμίδης ξεκίνησε με πτυχίο Υπολογιστικής Φυσικής από το πανεπιστήμιο του Kent στην Αγγλία και το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του έχει εργαστεί στον τομέα της Πληροφορικής σε Αθήνα και Πράγα, σε πολυεθνικές εταιρείες όπως η IBM, η Lenovo, η Oracle. Τα αντικείμενα εργασίας του ήταν σε θέσεις τεχνικές, πωλήσεων, διευθυντικές και συνδυασμούς αυτών. Μέσω της Oracle, είχε την ευκαιρία να αποκτήσει και ένα ακόμα πτυχίο σε Πρακτικές Πωλήσεων (κυρίως εφαρμοσμένη ψυχολογία) από το πανεπιστήμιο DIT του Δουβλίνου. Καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας του έχει εκπαιδευτεί στον τομέα των τεχνικών πωλήσεων, νοητικής επανεκπαίδευσης και επικοινωνίας, διοίκησης και αυτό-διοίκησης. Τελευταία, έχει ασχοληθεί με την δημιουργία συνεπτυγμενων πρακτικών σεμιναρίων με θέματα Ηπίων Δεξιοτήτων (των λεγόμενων "Soft Skills") όπως παρουσιάσεων, διαχείρισης χρόνου, άγχους και προτεραιοτήτων, ανάπτυξης σχέσεων, πωλήσεων, είτε ως παρουσιάσεις, είτε ως ατομικές συνεδρίες. Στα 43 του, τελείωσε και την εκπαίδευση του στην Συμβουλευτική Ψυχικής Υγείας στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας. Συνεργάζεται και εθελοντικά με κοινωφελείς οργανισμούς όπως η ΣυνΎπαρξη και η Knowl.

Η Σοφία Κατιρτζόγλου είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με μεταπτυχιακές σπουδές στο University of Southampton στον τομέα του Ναυτικού δικαίου. Έχει εργαστεί επί 25 συνεχή χρόνια ως νομική σύμβουλος σε ναυτιλιακές εταιρείες. ​Το 2014 αποφάσισε να ασχοληθεί με τον τομέα της ψυχικής υγείας, αφού είχε και η ίδια ολοκληρώσει κύκλους προσωπικής θεραπείας, επέλεξε να εκπαιδευτεί τόσο σε κλασικούς τρόπους θεραπείας, όσο και σε πιο εναλλακτικούς, με το σκεπτικό ότι μια ολιστική προσέγγιση του ευαίσθητου τομέα της ψυχικής υγείας είναι απαραίτητη, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες ανθρώπων με διαφορετικές καταβολές, τάσεις και κοσμοθεωρίες.

Εκπαίδευση

 • Συμβουλευτική Ψυχικής Υγείας (Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής, 2016-2019)
 • Συστημική Αναπαράσταση κατά Bert Hellinger και Αναπαράσταση Κβαντικού Πεδίου κατά Μαίρη Ζαπίτη (Body-Mind-Soul, 2018-2019)
 • Θεραπεία Αγκαλιάς Αγάπης (Holding Therapy) (Ελληνικό Ινστιτούτο Dr. Jirina Prekop – Εκπαιδευτικό & Θεραπευτικό Κέντρο Αγκαλιάς Αγάπης, 2019)
 • Συστημική Αγγελική Θεραπεία (Systemic Angel Healing) (Body-Mind-Soul, 2014-2015)

Η Βάλλη Μαλλιώρα είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και εξειδικεύεται στην Κλινική Υπνοθεραπεία. Μέσα από πιστοποιημένα εκπαιδευτικά προγράμματα έχει αποκτήσει σημαντικά εργαλεία και τεχνικές, τα οποία χρησιμοποιεί συνδυαστικά, διαμορφώνοντας εξατομικευμένα προγράμματα συμβουλευτικής υποστήριξης, προσαρμοσμένα στην προσωπικότητα και τις ανάγκες του ενδιαφερόμενου. Από το 1987 ως και σήμερα εργάζεται στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, τον μεγαλύτερο ανθρωπιστικό οργανισμό της χώρας, σε θέσεις ευθύνης, όπως στη Διεύθυνση Ανθρωπίνων Πόρων, σε Δομές Φιλοξενίας Ανηλίκων Αλλοδαπών και στο νεοσύστατο Ενιαίο Τομέα Εθελοντισμού, αποκομίζοντας εμπειρία, που έστρεψε το ενδιαφέρον της σε μια βαθύτερη ενασχόληση με την ανθρώπινη ψυχή.  Συνεργάζεται με το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ψυχικής Υποστήριξης «ΣυνΥπαρξη», προσφέροντας εθελοντικά ψυχική υποστήριξη σε ανθρώπους που βρίσκονται σε οικονομική αδυναμία.

Εκπαιδεύσεις

 • Συμβουλευτική Ψυχικής Υγείας (Κέντρο Εφαρμοσμένης Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας, 2016-2019)
 • Κλινική Υπνοθεραπεία (ΕΨΥΘΕ, 2019-2020)
 • Δεξιότητες και Τεχνικές παρεμβάσεις στο Γνωσιακό – Συμπεριφορικό Μοντέλο (Διατμηματικό Πρόγραμμα ΕΚ.Ι.ΣΥ.Π. με Ψ.Ν.Α. «ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ», 2019-2020)
 • Diploma in Mindfulness, Compassion and Mental Imagery (Harmony & Creativity , 2020)
 • Ψυχολογία, Συμβουλευτική και Life Coaching (Πανεπιστήμιο Αιγαίου, 2018 -2019)
 • Εμψύχωση μέσω Θεατρικού Παιχνιδιού («Θέατρο Ημέρας» Λάκης Κουρεντζής, 2014-2016)

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator