Ευρετήριο Συνεργατών

Λεώνα Λαϊου – Leona Laios

  1. Αρχική
  2. »
  3. Λεώνα Λαϊου – Leona Laios
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Λαϊου
Όνομα: Λεώνα
Διεύθυνση:
Κύπρου 14, Δροσιά, 14572 Αττικής, Ελλάδα
Κινητό: 6980855485
Περιγραφή:

Ονομάζομαι Λεώνα Λαϊου (Leona Laios) και είμαι Σύμβουλος Αυτογνωσίας & Προσωπικής ανάπτυξης (Personal Development & Self-awarenesss coach) και
συγγραφέας του βιβλίου "Freeing an Imprisoned Soul".

Ξεκίνησα τη ζωή μου με τους ρόλους της κόρης /εγγονής. Έπειτα, της μαθήτριας, φοιτήτριας, φίλης, εργαζόμενης, συζύγου και μητέρας. Προσπάθησα να ανταπεξέλθω όσο καλύτερα μπορούσα με τα εφόδια, το χαρακτήρα και το επίπεδο συνειδητότητας στο οποίο βρισκόμουν. Σε άλλους τα κατάφερα λιγότερο και σε άλλους περισσότερο.

Είμαι σε μια περίοδο της ζωής μου που καθημερινά μαθαίνω να φροντίζω και να ερωτεύομαι τον εαυτό μου. Με γνωρίζω από την αρχή. Ανακαλύπτω τα όνειρα της ψυχής μου και το σκοπό της σε αυτό το ταξίδι προς την αυτογνωσία και την φώτιση. Υπαρξιακά, όχι υποχρεωτικά.

Η ζωή δεν είναι απλά για να την υπομένουμε, αλλά για να την απολαμβάνουμε,  με παρουσία και καλοσύνη. Με αγάπη και εμπιστοσύνη. Με αποδοχή και ευγνωμοσύνη.

Είμαι εδώ για να μοιραστώ με όλους όσους το επιθυμούν το πως μετατρέπουμε τις δυσκολίες μας σε ευκαιρίες μάθησης και αποδοχής , ενδυνάμωσης και εξέλιξης.

Μέσα από τις εκπαιδεύσεις που έχω κάνει, έχω λάβει μια ποικιλία εργαλείων και τεχνικών από άριστους δασκάλους. Τεχνικές που μας υποστηρίζουν στο αυτογνωσιακό μας ταξίδι και στο να γινόμαστε στο τώρα μας η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.

Αυτό όμως που τους δίνει προστιθέμενη και μοναδική αξία είναι οι προσωπικές μου εμπειρίες. Δεν μιλάω για τίποτα που δεν έχω βιώσει και κατακτήσει ήδη η ίδια.

Η πιο σημαντική μου «τεχνική» είναι η βαθειά αγάπη προς τον άνθρωπο, ποιότητα την οποία απέκτησα όταν αγάπησα εμένα την ίδια άνευ όρων.

Εκπαιδεύσεις:

2022 - Reiki Usui practitioner level 1 level 2
2021 - Gestalt Therapy, Centre of Excellence
2020 - Chanelling, Centre of Excellence
2020 - Journal Therapy, Centre of Excellence
2019 - 4D-Dream Coach, Dreamer's Way
2019 - PSYCH-K Facilitator, PSYCH-K®
2019 - Ho’oponopono Healer, Joe Vitale
2019 - Past Time Regression Therapy, Brian Weiss Institute
2017 - Success Principles, Jack Canfield Companies
2017 - Reinventing the body, Ressurecting the Soul, Deepak Chopra Institute

Newsletter εγγραφή

 

Ετικέτες:

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator