Ευρετήριο Συνεργατών

Λεωνίδας Φλεβαράκης

  1. Αρχική
  2. »
  3. Λεωνίδας Φλεβαράκης
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Φλεβαράκης
Όνομα: Λεωνίδας
Διεύθυνση:
Χίος, 82100 Χίου, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 22710-61973
Κινητό: 6976118717
Ιστοσελίδα:
Κοινωνικά Δίκτυα
Περιγραφή:

Λεωνίδας Φλεβαράκης
Δρ. Χημικός Μηχανικός, θεραπευτής, καλλιτέχνης
Εισηγητής σεμιναρίων, δημιουργός των Δίσκων Ενθαλπίας

Γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε και εργάσθηκε στο Graz της Αυστρίας. Παράλληλα με τις κλασικές του σπουδές τον τράβηξαν οι εναλλακτικές επιστήμες, οι θεραπευτικές τεχνικές και η εσωτερική αναζήτηση. Γυρίζοντας στην Ελλάδα άρχισε να εργάζεται ως μηχανικός, ενώ ταυτόχρονα το ρεύμα της ζωής τον οδήγησε στο να ασκηθεί τα τελευταία 21 χρόνια στις διαλογιστικές και θεραπευτικές τεχνικές της Διδασκαλίας των Αγγελιαφόρων του Φωτός, μια προφορική πνευματική παράδοση με ρίζες στην αρχαία Ελλάδα και την Αίγυπτο. Στον πυρήνα της βρίσκεται το «Ελληνικό Δέντρο της Ζωής».

Αντιλαμβάνεται την Τριαδικότητα της Συνείδησης του Δημιουργού, ως ένα πανίσχυρο θεραπευτικό εργαλείο. Μέσα της υπάρχουν τα “πρότυπα σχέδια”, δηλαδή οι πληροφορίες της δημιουργίας του ανθρώπου και η επαφή με αυτή την Πηγή αποτελεί την βάση της πνευματικής θεραπείας.

Συνδυάζει την επιστήμη με την πνευματικότητα και βλέπει τη θεραπεία με το βλέμμα ενός Μηχανικού. Θεωρεί ως “προγράμματα” τα στοιχεία της διάνοιας, του συναισθήματος, της ενέργειας και της ύλης, που όταν “χαλάσουν” (ή αποκτήσουν “ιό”) και ξέρεις να τα επιδιορθώσεις, πλάθεται ένα νέο αιθερικό, ενεργοποιείται η αυτοΐαση και αλλάζει επί τόπου η ύλη.

Αντλώντας παράλληλα από τις διαλογιστικές και πρακτικές τεχνικές του θησαυρού των ασκήσεων του «Ελληνικού Δέντρου της Ζωής», έχει δημιουργήσει θεραπευτικούς διαλογισμούς για τα πεδία της Διάνοιας, των Συναισθημάτων και της Ενέργειας. Οι  ασκήσεις αυτές συνδυάζονται με τις πνευματικές θεραπείες και ισορροπούν τα κομμάτια της προσωπικότητας. Έτσι η ψυχή διευκολύνεται στο να βρει ευκολότερα τον Δρόμο της.

Διδάσκει στην Ελλάδα και στον γερμανόφωνο χώρο θέματα που προέρχονται από το  «Ελληνικό Δέντρο της Ζωής», όπως τεχνικές εγρήγορσης και παρουσίας, πρακτικές επαφής με τον Ανώτερο Εαυτό, ανώτερες επαφές για προστασία, πρακτικές κάθαρσης και εναρμόνισης της προσωπικότητας. Είναι ομιλητής και συντονιστής διαλογισμών σε συνέδρια εναλλακτικής ιατρικής στην Γερμανία.

Εμπνεύστηκε και δημιούργησε τους Δίσκους Ενθαλπίας (www.enthalpydisc.com), μοναδικά ενεργειακά εργαλεία ικανά να ενισχύουν το ανθρώπινο ενεργειακό πεδίο.  Δημιουργεί έργα τέχνης από τα υλικά των Δίσκων Ενθαλπίας, πίνακες που κοσμούν θεραπευτήρια και χώρους διαλογισμού και έχουν την ικανότητα να γαληνεύουν, να ενδυναμώνουν και να προστατεύουν τον χώρο με τις ενέργειες και τις πληροφορίες που απλώνουν στο περιβάλλον τους.

Είναι συνιδρυτής της ΚΟΙΝΣΕΠ Συναρμονία.

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator