Ευρετήριο Συνεργατών

lifeisyours

  1. Αρχική
  2. »
  3. lifeisyours
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Μαστροδούκα
Όνομα: Στέλλα
Διεύθυνση:
Athens Ελλάδα
Τηλέφωνο: 6973227919 (viber)
Κινητό: 6973227919
Ιστοσελίδα:
Περιγραφή:

Είμαι η Στέλλα Μαστροδούκα.

Σπούδασα Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων και έπειτα ασχολήθηκα με το Marketing. Για πολλά χρόνια ανέπτυξα δεξιότητες επικοινωνίας και επίλυσης προβλημάτων.

Θέλοντας να ασχοληθώ με τη Προσωπική Ενδυνάμωση, σπούδασα στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών για την απόκτηση της διεθνούς πιστοποίησης επιπέδου Certificate από τον Association for Coaching και παράλληλα επέκτεινα τις γνώσεις μου στην Μεικτή Συνδυαστική Ψυχοθεραπεία. Επίσης, ενίσχυσα τις γνώσεις μου πάνω στις Ικανότητες της Συμβουλευτικής παρέμβασης. Είμαι κάτοχος του Certificate in Counselling Skills (COSCA).

Συνεχίζω το πνευματικό μου ταξίδι με σπουδές στη Συνθετική Συμβουλευτική για την απόκτηση του Διπλώματος Συμβουλευτικής (Diploma in Integrative Counselling). Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μου ως θεραπεύτρια, θα εμβαθύνω τις γνώσεις στην ψυχοθεραπεία. Η συνδυαστική προσέγγιση μου, μου δίνει την δυνατότητα να φέρνω τους ανθρώπους στα αποτελέσματα που θέλουν, μέσω σταδιακής επίτευξης μικρών και μεγαλύτερων στόχων.

Προσφέρω ατομικές συνεδρίες προσωπικής ανάπτυξης, συνεδρίες για βελτίωση προσωπικών σχέσεων και σχέσεων γονέα-παιδιού (ONLINE-ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ).

Σκοπός των συνεδριών είναι: να δει ο Πελάτης ποια στοιχεία της Συμπεριφοράς Επαναλαμβάνει, Κατανοεί το νου του, Μαθαίνει να χρησιμοποιεί τα δικά του εργαλεία Ανακαλύπτει τα συναισθήματα του, Ανοίγει πόρτα σε νέες ιδέες, Δημιουργεί επιλογές και Δυναμώνει την συγκέντρωση του, Βάζει όρια.

Αποτέλεσμα των συνεδριών: Ο Πελάτης Φτιάχνει το δικό του μέλλον, Χαμογελάει ξανά, Απολαμβάνει.

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator