Ευρετήριο Συνεργατών

Λίλιαν Σίμου

  1. Αρχική
  2. »
  3. Λίλιαν Σίμου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Σίμου
Όνομα: Λίλιαν
Διεύθυνση:
Αθήνα Αττικής, Ελλάδα
Κινητό: 6972-180667
Ιστοσελίδα:
Περιγραφή:

Η Λίλιαν Σίμου ακολούθησε σπουδές γαλλικής φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης (Paris IV) και δίδαξε την γαλλική. Εδώ και είκοσι πέντε χρόνια χρόνια, ασχολείται με την εσωτερική φιλοσοφία και την αστρολογία. Σπούδασε επί σειρά ετών σε σχολές  ξένες και ελληνικές, και συνεχίζει να ερευνά την ατέρμονη αυτή γνώση, αφού η προσπάθεια δεν είναι ποτέ αρκετή για την σοφία τόσων αιώνων.

Σύμβουλος αστρολογίας, μέλος της Astrological Association of Great Britain, διδάσκει αστρολογία σε όλα τα επίπεδα, σεμινάρια και διαλέξεις.

Είναι συγγραφέας των βιβλίων: «Χείρωνας», «Σελήνη», «Επιλεκτική αστρολογία», και συν-δημιουργός των βιβλίων «Το βιβλίο της αστρολογίας» και «Αστεροειδείς», «Αστρολογία-Λόγος των άστρων», «Η αστρολογία στο βουνό των Κενταύρων»( μία έρευνα πάνω στα ευαίσθητα σημεία του ψυχισμού), «Η κατανόηση των όψεων και οι πλανήτες δίχως όψη», με συμμετοχή σε άλλες μελέτες και νέα βιβλία υπό έκδοση. Παράλληλα συμμετέχει με άρθρα για πολλά χρόνια σε έντυπα και στον ηλεκτρονικό τύπο.

Το ενδιαφέρον της στρέφεται κυρίως προς την ψυχολογική και καρμική αστρολογία, όπως και την αστρολογία των ανθρωπίνων σχέσεων.

Πιστεύει  πως η αστρολογία είναι ένας βασικός οδηγός αυτο-γνωσίας και αυτο-ανάλυσης, με στόχο να εκμεταλλευτούμε τα ταλέντα μας και να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας. Σαν αποτέλεσμα να έχουμε εσωτερική αρμονία και να γίνουμε πραγματικά ευτυχείς.

Η συνδυαστική γνώση μεθόδων αστρολογίας και εναλλακτικής σκέψης, βοηθά ολιστικά τον άνθρωπο.

Αφού όπως λέει και η σοφία του χρόνου…
«Ο σοφός κυβερνά τα άστρα μου, ενώ ο ανόητος υποκύπτει σ’ αυτά»…. ας ακολουθήσουμε τον δρόμο της σοφίας λοιπόν.

Με ενδιαφέρον - λόγω κλασσικών σπουδών-  ως προς τους λαούς του βορρά και των παραδόσεών τους, ασχολήθηκε με το φιλοσοφικό σύστημα των Ρούνων, με μελέτη και έρευνα πολυετή, οι συμβουλές μέσω αυτών έχουν στόχο πρωτίστως την αυτοβελτίωσή μας.

Η Χαλδαϊκή αριθμοσοφία κέρδισε το ενδιαφέρον της, καθώς είναι ένα σύστημα ανάλυσης καρμικών καταβολών μας και περιγράφει την βαθύτερη ανάγκη του ανθρώπου να ολοκληρώσει το έργο του.

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator