Ευρετήριο Συνεργατών

Love Truth Life | Κέλλυ Δαμίγου

  1. Αρχική
  2. » Love Truth Life | Κέλλυ Δαμίγου
Damigou
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Δαμίγου
Όνομα: Κέλλυ
Διεύθυνση:
Πρωτέως 38, Κηφισιά, Ελλάδα, 14565 Αττικής, Ελλάδα
Κινητό: 6946-426298
Ιστοσελίδα:
Κοινωνικά Δίκτυα
Περιγραφή:

Η Κέλλυ είναι η Οικοδέσποινα του χώρου “Love-Truth-Life Aγγελικών Θεραπειών Συνείδησης μέσω Οραματισμού” www.lovetruthlife.gr και νέα Συγγραφέας. Από μικρή αγαπούσε τον άνθρωπο, μικρούς και μεγάλους, γι΄ αυτό και αρχικά σπούδασε Βρεφονηπιαγωγός και κατόπιν ακολούθησε πανεπιστημιακές σπουδές πάνω στον Ανθρώπινο Παράγοντα. Το όνειρο της καρδιάς της ήταν να επισκεφτεί διάφορα μέρη στον κόσμο, έτσι για δέκα χρόνια εργάστηκε ως Ιπταμένη Συνοδός στην Ολυμπιακή Αεροπορία κάνοντας παράλληλα μια βαθιά προσωπική πνευματική αναζήτηση. Η πορεία της ζωής της την ωθούσε πάντα να απαντά βαθύτερα ερωτήματα για τον εαυτό της και για τον άνθρωπο.

Σήμερα έχει παρακολουθήσει δεκάδες σεμινάρια και συνεδρίες πάνω στην ψυχολογία και την πνευματικότητα και στα περισσότερα ήδη ενεργειακών θεραπειών (EFT, Angelic healings, Reiki, Theta Healing, Ho-oponopono), καθώς έχει κάνει σπουδές και ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας.  Ως κομβικό σημείο αφύπνισης υπήρξε η φοίτησή της στην Πολυδιάστατη Πνευματική Σχολή. Έχει επίσης επισκεφτεί αρκετά μέρη του κόσμου και έχει διαβάσει εκατοντάδες βιβλία σχετικά με την πνευματικότητα και την ανθρώπινη ψυχολογία.

To 2015 άφησε την ασφάλεια του του δημοσίου. Δημιούργησε τον χώρο “Love-Truth-Life Αγγελικών Θεραπειών Συνείδησης μέσω Οραματισμού”, που είναι αφιερωμένο στο να δείχνει στον άνθρωπο την ιερή, αγνή και αγγελική ύπαρξη μέσα του, καθώς και τις συμπεριφορές που τον βγάζουν από αυτή την ενέργεια.

Οι άνθρωποι που την εμπιστεύονται  συντονίζονται όλο και περισσότερο με την αληθινή και αρχοντική εικόνα του εαυτού τους, ανακαλύπτουν τα λανθασμένα συμπεράσματα και πιστεύω τους, και αποκτούν τα εφόδια για να μετατρέψουν την ζωή τους έτσι όπως αληθινά επιθυμεί η καρδιά τους, μέσα από την αληθινή και μεγαλύτερη εικόνα του εαυτού τους. Έτσι σήμερα είναι κοντά μας για να μοιραστεί με όλους μέσα από τη συνεχόμενη εκπαίδευση της, τη γνώση της και το περιεχόμενο της τα βιώματα της, αλλά και να βοηθήσει κάθε άτομο να βρει την εσωτερική του δύναμη και έμπευση.

Αν θες μπορείς να διαβάσεις περισσότερα για την ίδια ΕΔΩ: https://lovetruthlife.gr/about καθώς επίσης η ίδια σε προσκαλεί στο νέο της site www.lovetruthlife.gr όπου μπορείς να λάβεις ΄Aμεσα με την Eγγραφή σου και ένα Τριπλό Εργαλείο Καθοδηγούμενου Διαλογισμού για να ξεκινάς την ημέρα σου με Θετική Ενέργεια και Προστασία.

Δείτε όλες τις προσεχείς εκδηλώσεις της Κέλλυ Δαμίγου

Ετικέτες:

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator