Ευρετήριο Συνεργατών

Ζήσε με Πάθος!

 1. Αρχική
 2. » Ζήσε με Πάθος!
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Ισχάκης
Όνομα: Μανώλης
Διεύθυνση:
Ελλάδα
Τηλέφωνο: 211 8009496
Κινητό: 6936 563551
Ιστοσελίδα:
Περιγραφή:

Ο WYS NLP Life Coach Μάνος Ισχάκης ξεκινώντας από μικρός την προσωπική του αναζήτηση σχετικά με την ευτυχία ταξίδεψε σε ένα προκλητικό και όμορφο μονοπάτι. Το μονοπάτι της ψυχής του. Η πετυχημένη ολοκλήρωση αυτού του ταξιδιού τον ενέπνευσε να μοιραστεί τις γνώσεις και τις στρατηγικές που μπορεί ένας άνθρωπος να ζήσει μια ευτυχισμένη ζωή και να πετύχει τα όνειρα του.

Έχει προπονήσει πολλούς ανθρώπους σε Ελλάδα, Αυστραλία, Αγγλία, Γερμανία, Σουηδία και Ελβετία με σκοπό  να ανακαλύψουν το πάθος τους και να ζήσουν μια γεμάτη ζωή!

Ο Μάνος Ισχάκης έχει πιστοποιηθεί ως Master Practitioner of NLP,  Time Line Therapy και υπνοθεραπείας από το American board of NLP. Επίσης έχει πιστοποιηθεί από τη Think ως Advanced Practitioner of Theta Healing και έχει εκπαιδευτεί σε τεχικές κβαντικής θεραπευτικής.

Έχει συγγράψει:

 • Βιβλίο : NLP! Το κλειδί του μυαλού μας
 • Audiobook : NLP! Ανακαλύπτοντας τη προσωπική μου δύναμη
 • E- video: Μπορείς
 • Webinar : Πώς να κατακτήσεις οτιδήποτε θέλεις τόσο γρήγορα όσο δε φανταζόσουν ποτέ
 • E-video : Οι προυποθέσεις για μια ευτυχισμένη και πετυχημένη ζωή
 • Σεμινάριο : Ζήσε με Πάθος I - II - III και προχωρημένο
 • Σεμινάριο : Πώς να πάρεις τον έλεγχο της ζωής στα χέρια σου
 • Σεμινάριο : Πώς να ζεις από θέση υπεροχής
 • Σεμινάριο : Πώς ναμετουσιώσεις το φόβο σε δύναμη

Ο στόχος όλων αυτός είναι να μάθουμε πώς μπορούμε να προγραμματίσουμε άμεσα τον τρόπο που σκέφτομαστε ώστε να αλλάξουμε τη ζωή μας.  Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1980 και σαν σκοπό ζωής έχω το να βοηθάω τους ανθρώπους να επιτυγχάνουν τους στόχους που θέλουν και αξίζουν!

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η ευτυχία και η επιτυχία είναι έννοιες "ψεύτικες". Είναι ευχάριστα όνειρα που ποτέ δεν πραγματοποιούνται. Προσωπικά πιστεύω ότι η ευτυχία και η επιτυχία προ-υπάρχουν ήδη μέσα μας και μόνο εκεί μπορούμε να τις ανακαλύψουμε! Μαζί με την ευτυχία και την επιτυχία μέσα μας μπορούμε να ανακαλύψουμε όλα όσα είναι σημαντικά για μια ζωή ποιοτική και γεμάτη δύναμη!

Αυτό το ανακάλυψα σε μια απο τις πιο δύσκολες στιγμές που υπήρξαν στη ζωή μου. Εκείνη τη στιγμή δεν είχα άλλες δικαιολογίες. Ήταν το σημείο αυτό που συνειδητοποίησα αλλά και δεσμεύτηκα στον εαυτό μου να κάνω το καλύτερο που μπορώ ώστε να ζήσω τη ζωή που ονειρεύομαι επιτέλους!

Μέσα από το NLP, την ύπνωση και τις τεχνικές που ανέφερα στην αρχή, βήμα – Βήμα, άρχισα να ανακαλύπτω τον εαυτό μου, τους περιορισμούς μου, τη δυναμική μου, τους εσωτερικούς “σαμποτέρ”μου και τα αποθέματα της ενέργειας μου.  Γνωρίζοντας όλα αυτά, είχα πλέον όλα τα εφόδια για να κερδίσω τη ζωή που θέλω να ζήσω και πλέον είμαι σε θέση να απολαμβάνω ποιότητα και φώς στη ζωή μου!

Αυτός είναι και ο λόγος που έχω δεσμευτεί να βοηθώ και να υποστηρίζω τους ανθρώπους να ζούν τη ζωή που ονειρεύονται!

Διότι όπως τα κατάφερα προσωπικά μπορεί να τα καταφέρει και ο οποιοσδήποτε το επιθυμεί και το βάλει στόχο.

Όλα αυτά λοιπόν, με κινητοποίησαν να δημιουργήσω  το  “W Y S NLP Life Coaching”  ‘Eνα πρωτοποριακό σύστημα ενδοσκόπησης, παρακίνησης, στοχοθεσίας και επίτευξης οποιουδήποτε στόχου!  Αυτό λοιπόν, που κατάφερα για τη ζωή μου μέσα σε πολλά χρόνια, μπορώ σήμερα και το προσφέρω στους ανθρώπους που έρχονται κοντά μου και με εμπιστεύονται σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα!

Τα αποτελέσματα είναι υπερθετικά και είμαι υπερήφανος και ευτυχής που οι άνθρωποι που δούλεψαν μαζί μου, σήμερα απολαμβάνουν ό,τι θέλησαν και πάνω απο όλα ζούν τη ζωή που θέλουν!

Ενδεικτικά το Wys Nlp Life Coaching θα μπορούσε να βοηθήσει άμεσα στην αύξηση της αυτοπεποίθησης και της αυτοεκτίμησης, στη διακοπή καπνίσματος, στη μείωση βάρους, στις κρίσεις πανικού και φοβίες όπως κλειστοφοβία, υψοφοβία, επίτευξης στόχων, ανακάλυψης στόχων, σχεδιασμό αποτελεσαμτικών στρατηγικών για την αύξηση και βελτίωση οποιουδήποτε τομέα στη ζωή σου θέλεις.

Εάν νιώθεις ότι υπάρχει κάποιος τομέας στη ζωή σου που θα ήθελες να βελτιώσεις τότε μπες στο site www.manolisischakis.gr και συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας για να κάνουμε το πρώτο μας 30' λεπτών δωρεάν session και να ανακαλύψεις με ποιους τρόπους μπορείς να είσαι, να κάνεις και να έχεις αυτό που θέλεις στη ζωή σου.

Ζήσε με Πάθος!

Μάνος Ισχάκης
WYS NLP Life Coach
www.manolisischakis.gr
[email protected]

Διεύθυνση: Office 238, Building 3 North London Business Park, Oakleigh Road South, North London, East Barnet, England, N11 1GN

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator