Ευρετήριο Συνεργατών

Μαργαρίτα Διαμαντοπούλου

  1. Αρχική
  2. »
  3. Μαργαρίτα Διαμαντοπούλου
Diamantopoulou_Margarita
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Διαμαντοπούλου
Όνομα: Μαργαρίτα
Διεύθυνση:
Λουϊζης Ριανκούρ 8-10, Αμπελόκηποι, 11523 Αττικής, Ελλάδα
Κινητό: 6972-509064
Περιγραφή:

Μαργαρίτα Διαμαντοπούλου

Εισηγήτρια της Access Consciousness, Εκπαιδεύτρια τεχνικών προσωπικής ενδυνάμωσης, Ενεργειακή θεραπεύτρια

Η Μαργαρίτα Διαμαντόπουλου γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε Διοίκηση  Επιχειρήσεων. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Αγγλία στο Πανεπιστήμιο του Bath ( Master of Science in BA ) και κατόπιν εργάστηκε για 20 χρόνια ως διοικητικό στέλεχος σε πολυεθνικές και ελληνικές εταιρίες στον τομέα του μάρκετινγκ.

Παράλληλα με την καριέρα της, η αγάπη της για την πνευματικότητα και την αυτογνωσία το 1997 την ώθησε να ξεκινήσει δυναμικά την εσωτερική της αναζήτηση! Αυτή η διαδρομή την οδήγησε σε διάφορα πνευματικά μονοπάτια όπως η SahajaYoga, ο σουφισμός, ο σαμανισμός και πνευματικούς δασκάλους, δύο εκ των οποίων ήταν ο Ινδός μύστης Όσσο και ο Ελβετός Μάνουελ Schoch.

Η Μαργαρίτα παρακολούθησε πολλά σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης, διαλογισμούς και ενεργειακές θεραπείες. Το αποτέλεσμα ήταν να στραφεί επαγγελματικά προς τα ενεργειακά θεραπευτικά συστήματα. Έχει εκπαιδευτεί σε διάφορες μεθόδους όπως το Usui Reiki ( Ι, ΙΙ), την μέθοδο Dazira Narada ( Universal energy healing), το EMF Βalancing technique - Εξισορρόπηση Ηλεκτρομαγνητικού Πεδίου, Διαπιστευμένη σύμβουλος  (2001), έχει μυηθεί  στο Munai Ki, σε διάφορες σαμάνικες τεχνικές και έχει σπουδάσει το SRT - Spiritual ResponseTherapy (2006).

Τα τελευταία οκτώ χρόνια ασχολήθηκε κυρίως με την οργάνωση και προώθηση σεμιναρίων προσωπικής ανάπτυξης και εναλλακτικών μεθόδων με σκοπό να βοηθήσει τους συνανθρώπους της να διευρύνουν την συνειδητότητα τους, να απελευθερωθούν από τις περιοριστικές τους πεποιθήσεις, να ενδυναμωθούν και να αφοσιωθούν στην πραγμάτωση των ονείρων τους ζώντας μια ευτυχισμένη ζωή.

Πριν δύο χρόνια γνώρισε την μέθοδο Αccess Consciousness – (Πρόσβαση στη Συνειδητότητα) και ενθουσιάστηκε από τις θετικές αλλαγές που έφερε στην προσωπική της ζωή.  Βλέποντας ότι είναι ένα σύστημα που πληρεί όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις αποφάσισε να εκπαιδευτεί και να το διδάξει.

Δείτε τις επόμενες εκδηλώσεις της Μαργαρίτας Διαμαντοπούλου

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator