Ευρετήριο Συνεργατών

Μαρία Μαγγανάρη

  1. Αρχική
  2. »
  3. Μαρία Μαγγανάρη
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Μαγγανάρη
Όνομα: Μαρία
Διεύθυνση:
Ρίου 4, Αθήνα, 11363 Αττικής, Ελλάδα
Κινητό: 6936-790077
Περιγραφή:

Μαρία Μαγγανάρη

Είμαι τελειόφοιτος Masters στην Προσωποκεντρική Ψυχοθεραπεία και Συμβουλευτική από το Πανεπιστήμιο του Strathclyde. Η διπλωματική μου εστιάζει στην υποκειμενική εμπειρία γυναικών  με σκλήρυνση κατά πλάκας, που συμμετέχουν σε μια ομάδα προσωπικής ανάπτυξης προσωποκεντρικής προσέγγισης. Είμαι επίσης απόφοιτος του προγράμματος PET (σύστημα Gordon, εκπαίδευση αποτελεσματικού γονέα). Έχω παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων σχετικά με το ψυχόδραμα και την παιγνιοθεραπεία, το θεραπευτικό κουκλοθέατρο, το παιδικό ιχνογράφημα, την ερμηνευτική των ονείρων, το προσφυγικό πεδίο και άλλα.

Είμαι επίσης κάτοχος του τίτλου MBA in International Business από την ΑΣΟΕΕ, και απόφοιτος του τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας από το ΕΚΠΑ.

Έχω εργαστεί για χρόνια στον τομέα των επιχειρήσεων και τα τελευταία χρόνια ασκώ την πρακτική μου ως προσωποκεντρική σύμβουλος on site και on line για περιοχές εκτός Αθηνών και εξωτερικό. Εθελοντικά συνεργάζομαι με το κέντρο ψυχοκοινωνικής επανένταξης  ΠΕΨΑΕΕ. Στον ελεύθερο χρόνο μου ασχολούμαι με την αρωματοθεραπεία, την βοτανοθεραπεία και τις εναλλακτικές θεραπείες, συγγράφω και μεταφράζω άρθρα σχετικά με την ψυχική υγεία.

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator