Ευρετήριο Συνεργατών

  1. Αρχική
  2. »
  3. Μαρία Παπάζογλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Παπάζογλου
Όνομα: Μαρία
Διεύθυνση:
Νέα Σμύρνη, 17121 Αττικής, Ελλάδα
Κινητό: 6974727365
Ιστοσελίδα:
Περιγραφή:

Η Μαρία υποστηρίζει όσους επιθυμούν να αποκτήσουν συγκριτικά πλεονεκτήματα στο εργασιακό περιβάλλον έτσι ώστε να διεκδικήσουν σωστά την καριέρα που επιθυμούν.

Η Μαρία:

  • Υποστηρίζει νέους και πιο έμπειρα στελέχη, να θέσουν και να διεκδικήσουν σωστά τους επαγγελματικούς τους στόχους και να δημιουργήσουν την καριέρα που ονειρεύονται μέσα από ατομικές συναντήσεις coaching.
  • Εκπαιδεύει νέους και στελέχη με σεμινάρια σε θέματα όπως leadership development skills, επικοινωνία, personal branding, στοχοθεσία, high performance, στρατηγική καριέρας, NLP, coaching κ.α., αρθρογραφεί, είναι ομιλήτρια σε συνέδρια, εκδηλώσεις και workshops.
  • Χρησιμοποιεί τεχνικές NLP μέσα στις συνεδρίες της επιτυγχάνοντας έτσι ακόμα πιο ισχυρά και ουσιαστικά αποτελέσματα.

Ως επαγγελματίας είναι προσανατολισμένη στο να φέρνει θετικά αποτελέσματα με πολυετή επιτυχημένη καριέρα σε κορυφαίες πολυεθνικές εταιρείες ως επικεφαλής δημοσίων σχέσεων & marketing (TUI, Club Med, Accenture, κ.α.).

Το 2008, δημιούργησε τη δική της εταιρία επικοινωνίας και εκπαίδευσης στελεχών. Εκπαιδεύει στελέχη επιχειρήσεων έτσι ώστε να βελτιστοποιήσουν τις δυνατότητές τους και να πετύχουν υψηλές επιδόσεις, με στόχο τα μέγιστα δυνατά οφέλη για τους ίδιους και τις επιχειρήσεις τους. Συνεργάζεται με εταιρίες ηγέτιδες στον τομέα τους, όπως η Accenture, η Cardlink, η Carglass, η Oracle, καθώς και με οργανισμούς εκπαίδευσης όπως το ΙΝΣΕΤΕ, το Αμερικάνικο Κολλέγιο Θεσσαλονίκης, κ.α.

Η Μαρία Παπάζογλου είναι απόφοιτος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και έχει σπουδάσει coaching ολοκληρώνοντας προγράμματα πιστοποιημένα από τους συνδέσμους επαγγελματιών coaching: International Coaching Federation (ICF), European Mentoring and Coaching Counselling (EMCC), Association for Coaching (AC). Ως υπέρμαχος της δια βίου μάθησης, συνεχίζει να μετεκπαιδεύεται στις ΗΠΑ συστηματικά παρακολουθώντας προγράμματα των Tony Robbins, Jack Canfield, Brendon Burchard, κ.α..

Έχει πιστοποιηθεί ως Master στο νευρο-γλωσσικό προγραμματισμό (NLP) και είναι μέλος του ICF Global & Greece, καθώς και μέλος του ANLP (The Association for NLP).

Αρθρογραφεί στη HuffPost, τη Thrive Global και άλλα ΜΜΕ, είναι τακτική ομιλήτρια σε συνέδρια και εκδηλώσεις (π.χ. Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας, Game Changer in Women of Influence, κ.α.).

 

Newsletter εγγραφή

 

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator