Ευρετήριο Συνεργατών

Αντωνακάκη Μαριάννα

  1. Αρχική
  2. »
  3. Αντωνακάκη Μαριάννα
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Αντωνακάκη
Όνομα: Μαριάννα
Διεύθυνση:
Γρηγορίου Λαμπράκη 4, Κηφισιά, (απέναντι από Βίλα Καζούλη), 14561 Αττικής, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 213 0042074
Κινητό: 6945 6945 06
Ιστοσελίδα:
Ιστοσελίδα 2:
Περιγραφή:

Είμαι η Μαριάννα Αντωνακάκη και είμαι δημιουργός του NowLetsPlay®™ , ενός συνθετικού Μοντέλου, για παιδικό, γονεϊκό κι εκπαιδευτικό πρωτόκολλο αναγνωρισμένο και κατοχυρωμένο ως πρωτότυπη έρευνα σε Συμβουλευτικό και Θεραπευτικό πεδίο με εξειδίκευση στα Neurolinguistics στο Ηνωμένο Βασίλειο (Reg Certificate No 00003709405, Intellectual Property Office Registrar) και την Ελλάδα.

Είμαι Mindset Trainer & Consultant καθώς και Affiliated Partner της Διεθνούς Πιστοποίησης για Business Coaches & Consultants στο πρόγραμμα The SFM MINDSETMAPS®™, για την Ελληνική γλώσσα, την Ελλάδα και την Κύπρο, το οποίο δημιούργησαν οι Robert Dilts & Mickey Feher.

Είμαι υπότροφος Ερευνήτρια Ψυχολόγος του University of Derby στο Faculty of Applied Psychology.

To όραμά μου είναι να εξασφαλίσω το δικαίωμα του παιδιού στο Παιχνίδι ως σημαντική προϋπόθεση για την ανάπτυξή του αλλά και να εδραιώσω το Παιχνίδι ως μέσο για δημιουργική σκέψη και επίλυση προβλημάτων στο ευρύ επιχειρείν.

Είμαι παράλληλα εξειδικευμένη και πιστοποιημένη Σύμβουλος Design Thinking, από το Stanford University, Ερευνήτρια της Ψυχολογίας του Επενδυτή και Σύμβουλος Metapreneurship, πιστοποιημένη Σύμβουλος στο Digital Finance από το Institute of Digital Finance καθώς και Accredited Member of the Board της HIVE, The Collective Genius.

Ξεκίνησα την ακαδημαϊκή μου πορεία από τη Φιλοσοφική Σχολή του ΕΚΠΑ απόφοιτος του Τμήματος Γαλλικής Φιλολογίας, ωστόσο η αγάπη μου για την Επικοινωνία, τις Τέχνες και τις Ανθρωπιστικές σπουδές πολύ γρήγορα άλλαξε τον προσανατολισμό της πυξίδας σε επαγγελματικό και πανεπιστημιακό επίπεδο. Ακολούθησε το B.A. στο Interior Design από Middlesex University και τον ΑΚΤΟ ενώ παράλληλα ξεκίνησα να αρθρογραφώ και να ηγούμαι τμημάτων επικοινωνίας και τύπου σε εταιρίες.

Στα 20 χρόνια που ακολούθησαν επαγγελματικά, διέγραψα μια πορεία στα Media, από διευθυντικές θέσεις στα περιοδικά Cigar, Mensarena, αρθρογραφία και αρχισυνταξία σε πολλά περιοδικά και εφημερίδες (ΒΗΜΑ, Καθημερινή, Ημερησία, Έψιλον, L’Officiel κ.α.) καθώς και στo Δελτίο Ειδήσεων από την τηλεόραση του STAR αλλά και στο ραδιόφωνο για 35 σταθμούς της περιφέρειας και 2 ραδιόφωνα της Κύπρου, ενώ παράλληλα συνεργάστηκα με διαφημιστικά agencies. Η μητρότητα ως το μεγάλο της βιωματικό δώρο σε συνδυασμό με την παγκόσμια οικονομική κρίση, ανασύνταξαν για 2η φορά τον επαγγελματικό μου χάρτη.

Πιστοποιήθηκα ως Global NLP Trainer & Consultant από University California Santa Cruz, ενώ είμαι πιστοποιημένη NLP New Code Certified Practitioner (ITA), καθώς και Certified Practitioner Ericksonian Hypnosis Certified Practitioner.

Τα τελευταία 10 χρόνια, προχώρησα σε μεταπτυχιακές σπουδές στη Βρεφική Ψυχοθεραπεία (First Play in Therapy, Diploma Barry University Miami – FAIMH) και στην Ψυχοθεραπεία μέσω του Ειδικού Θεραπευτικού Παιχνιδιού ενώ είμαι ενεργό εποπτευόμενο μέλος του Play Therapy International και η μόνη ειδικευμένη στην Ελλάδα πιστοποιημένη Σύμβουλος για την κλινική διάγνωση διαταραχών σε βρέφη και νήπια – DC 0-5.

Είμαι Meta-trauma & PTSD Prevention Counselor & Trainer, Meta International Inc, Πιστοποιημένη Τραυματοθεραπεύτρια ΙΕΜΤ και μέλος του International Association for Eye Movement TraumaTherapy, είμαι Story Play ® Ericksonian Non-Directive Model for Play Practitioner, Circle of Security Model Certified Practitioner καθώς και ενεργό μέλος του NBCC ως πιστοποιημένη Mental Health Facilitator.

Είμαι εξειδικευμένη Σύμβουλος στο Πρόγραμμα Social Panorama, για την Οικογένεια & την Εκπαίδευση και μέλος του Mental Space Psychology.

Διαθέτω Diploma in Phototherapy & Photo Art Therapy Robert Gordon University of Aberdeen και είμαι Trainer στη Μέθοδο Points Of You® με βάση την Φωτοθεραπεία και την εφαρμοσμένη Νευρογλωσσολογία.

Εκπαιδεύτηκα στο Foundation Level της μεθόδου RETaC, για τη διαχείριση Συναισθημάτων και Σχέσεων από το Wassili Zafiri.

Είμαι ενεργή Σοροπτιμίστρια, μέλος του Παγκόσμιου Φορέα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών και την προάσπιση των δικαιωμάτων Γυναίκας και Παιδιού και Επιστημονική Σύμβουλος και ιδρυτικό στέλεχος του οργανισμού Μαζί Πιο Δυνατές.

Έχω ως τώρα εκδώσει 3 επιστημονικά Εbooks για το παιδί και το βρέφος και 4 Ebooks με θεραπευτικά παραμύθια για παιδιά και ενήλικες.

Μιλάω, Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά, ενώ εξακολουθώ να αρθρογραφώ εντατικά.

 

Ετικέτες:

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator