Ευρετήριο Συνεργατών

Άννα Μαρία Μακρή

0.0
  1. Αρχική
  2. » Άννα Μαρία Μακρή
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Μακρή
Όνομα: Άννα Μαρία
Διεύθυνση:
Παλαιών Πατρών Γερμανού 1, Χαλάνδρι, 15233 Αττικής, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 22990 74236
Κινητό: 6932 535711
Κοινωνικά Δίκτυα
Περιγραφή:

Η Άννα Μαρία Μακρή είναι θεραπεύτρια κίνησης & ενέργειας. Επίσης είναι επαγγελματίας χορεύτρια- performer, δασκάλα χορού, χορογράφος.

Καλλιτεχνική εκπαίδευση:

Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε κλασσικό & σύγχρονο χορό στην Α. Ε. Σ. Χ. της Νίκης Κονταξάκη. Από το 1999 έχει διδάξει σύγχρονο χορό, dance stretching,  κίνηση για ηθοποιούς, χορός & πολεμικές Τέχνες, διαισθητική κίνηση & αυτοσχεδιασμό και θεραπευτικό χορό. Ειδικεύεται στην εξάσκηση και την διδασκαλεία του Contact Improvisation.

Ως δασκάλα έχει εργαστεί σε χώρους στην Αθηνά καθώς και σε Δραματικές Σχολές (Γ. Θεοδοσιάδη- Σωματείο Πειραϊκού Συνδέσμου). Έχει πολυετής εμπειρία σε μελέτη και εκπαίδευση διαφόρων μεθόδων και τεχνικών κίνησης όπως: Contact Improvisation, Butoh, Πολεμικές Τέχνες (Ninjutsu), Physical Theatre, Axis Syllabus, Feldenkrais, Fasciatherapy- Σωματοψυχοπαιδαγωγική (Μέθοδος D. Bois).

Ξεκίνησε ως χορεύτρια συγχρόνου χορού χορεύοντας σε ποικίλες ομάδες στην Αθήνα. Τα τελευταία χρόνια συμμετέχει ενεργά σε σχήματα αυτοσχεδιασμού & contact improvisation, performance, site specific, video dance και art projects. Ως χορογράφος κάνει χορογραφίες για θεατρικά έργα και έχει παρουσιάσει solo.

Πνευματικό μονοπάτι:

Από το 2006 ως το 2008 παρακολούθησε την εκπαίδευση στον Ινδιάνικο Θεραπευτικό Τροχό και σε Ινδιάνικα Τελετουργικά, υπό την καθοδήγηση της Aik West. Από το 1998 συμμετέχει στην ομάδα αυτογνωσίας μέσω Channeling Delphic Motion της Jayne Claire λαμβάνοντας εκπαίδευση, θεραπεία και καθοδήγηση. Έχει εργαστεί ενεργειακά σε πολλούς αρχαιολογικούς χώρους στην Ελλάδα.

Tο 2008, κάποια γεγονότα την οδήγησαν στο νησί της Πάτμου για την αναζήτησης θεραπείας. Εκεί μυήθηκε σε μεταφυσικές εμπειρίες όπως Συνειδητό Ονείρεμα, Αστρικό Ταξίδι, επαφή με Διδασκάλους. Έλαβε πνευματική θεραπεία και απέκτησε την ικανότητα να βλέπει (διόραση) και να λαμβάνει μηνύματα από τις Ανώτερες σφαίρες. Στο νησί έλαβε επίσης προφητείες καθώς και την αποστολή της στον πλανήτη. Τα επόμενα χρόνια συνέχισε την εκπαίδευση της σε μεταφυσικές εμπειρίες (out of body experience) και περιπλανήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα σε πεδία Ανώτερης Συνειδητότητας. Δουλεύει εντατικά στον δρόμο του Ανώτερου Εαυτού.

Η Άννα Μαρία είναι “seer” έχει την ευχέρεια να ‘διαβάζει’ το σώμα. Εργάζεται θεραπευτικά με το σώμα, την κίνηση και την ενέργεια.

Ο χορός προσεγγίζεται ολιστικά εναρμονίζοντας έτσι το φυσικό, νοητικό, συναισθηματικό και πνευματικό πεδίο. Όντας συνειδητοί μέσα στην απρόσκοπτη ροή και με την δύναμη της παρουσίας, μπορούμε και προσεγγίζουμε εύκολα την αυτόθεραπεια και την αυτόγνωσια.

Έχει συνεργαστεί με κέντρα ενεργειακής θεραπείας όπως Nahna Voice Centre στην Αθήνα.

  • Στο παρόν δραστηριοποιείται στο Prana healing center:
  • Βιωματικά σεμινάρια: θεραπευτικός χορός, τελετουργίες, κύκλος γυναικών
  • Ομαδικά μαθήματα θεραπευτικού χορού
  • Ατομικά μαθήματα θεραπευτικής κίνησης
  • Ατομικά reading & ενεργειακή θεραπεία
5 Αστέρια
 - 0 (0%)
4 Αστέρια
 - 0 (0%)
3 Αστέρια
 - 0 (0%)
2 Αστέρια
 - 0 (0%)
1 Αστέρι
 - 0 (0%)
0.0

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator