Ευρετήριο Συνεργατών

Μαριάννα Μάρκου

 1. Αρχική
 2. »
 3. Μαριάννα Μάρκου
Xoros 1
Marianna 2 (1)
Xoros 3
Xoros 2
Xoros 1Marianna 2 (1)Xoros 3Xoros 2
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Μάρκου
Όνομα: Μαριάννα
Διεύθυνση:
Κοτρωνος 10, Αιγάλεω, 122 41 Αττικής, Ελλάδα
Κινητό: 6944317796
Ιστοσελίδα:
Κοινωνικά Δίκτυα
Περιγραφή:

Μαριάννα Μάρκου

Οι Ενεργειακές Θεραπείες είναι η μεγάλη μου αγάπη. Ξεκίνησα το 2012 όταν επέλεξα το Ρέικι για να λύσω κάποια προσωπικά θέματα. Έκτοτε, έχω εκπαιδευτεί στο Usui Reiki, σε Ιαπωνικές και Δυτικές τεχνικές, είμαι πιστοποιημένη Κρυσταλλοθεραπεύτρια CCH από την Αμερικάνικη Σχολή “Love and Light School”, έχω παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια Κρυστάλλων, Διαλογισμών και Ομάδες προσωπικής εξέλιξης με Αγγελικές ενέργειες. Το πιο σημαντικό από όλα όμως είναι ότι ασκούμαι καθημερινά, συνεχίζω να θεραπεύω τον εαυτό μου σε όλο και πιο βαθιά επίπεδα και εξελίσσομαι συνεχώς.

Για το λόγο αυτό μπορώ να βοηθήσω μαθητές που ξεκινούν τώρα, αλλά και έμπειρους θεραπευτές να εξελίξουν την τέχνη της θεραπείας, με μια σειρά από σεμινάρια και θεραπείες, που δημιουργήθηκαν για όλα τα επίπεδα:

 • Βαθμοί Ρέικι 1ος, 2ος , 3Α Master και 3Β Master Teacher.

Στους βαθμούς του Ρέικι ξεκινάμε στον 1ο και 2ο βαθμό με Παραδοσιακές Ιαπωνικές τεχνικές. Στον 3ο βαθμό μαθαίνουμε την εξέλιξη του Ρέικι όπως διαμορφώθηκε στη Δύση, ενώ ο 3Β είναι καθαρά για το μαθητή που θα δεχτεί το κάλεσμα της Διδασκαλίας.
Δες ενδεικτικά το πρόγραμμα του 1ου βαθμού εδώ: https://mariannamarkou.wixsite.com/reikihealing/seminario-reiki-1os-vathmos

 • Σεμινάριο Κρυσταλλοθεραπείας

Στο σεμινάριο αυτό θα μάθεις όσα χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις να εργάζεσαι με τους κρυστάλλους σου. Διδάσκονται οι ενότητες:
-Γνωριμία με το Ορυκτό Βασίλειο - Φυσικές και Μεταφυσικές ιδιότητες των κρυστάλλων
-Αυτοθεραπεία με ράβδους χαλαζία - Θεραπεία στην αύρα και τα chakra - Εργασία με κρυστάλλους.
Δες αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ: https://mariannamarkou.wixsite.com/reikihealing/seminar-crystalhealing1

 • Θεραπείες με Ρέικι, Κρυστάλλους και Διαλογισμό

Θεραπείες για να φέρουμε το σώμα σε μια ισορροπία σε όλα τα επίπεδα: σωματικά αλλά και ψυχικά. Οι τεχνικές είναι ανεξάντλητες και καλύπτουν όλο το φάσμα των θεμάτων. Ενδεικτικά αναφέρονται θεραπείες για:
-Συναισθηματικά και νοητικά θέματα (άγχος, αυπνίες, εμμονές, επούλωση συναισθηματικών πληγών, υποστήριξη σε μεταβατικές περιόδους, αυτοπεποίθηση, κλπ.)
-Αλλαγής συνηθειών και εθισμών (φαγητό, ποτό, τσιγάρο, κλπ.)
-Υποστήριξης εξωσωματικής γονιμοποίησης
-Σωματικές παθήσεις (μυοσκελετικά, ορμονικά, θυρεοειδής, κλπ.)
-Προσωπική και πνευματική εξέλιξη
-Πνευματική επικοινωνία.

 • Θεραπείες με την ενέργεια των Αρχαγγέλων και των Πνευματικών Οδηγών

Σαμουήλ: φέρνει την ΑΡΜΟΝΙΑ στη ζωή μας. Βοηθά να αντιληφθούμε την αξία του μας, αλλά και να σεβόμαστε την αξία των άλλων, θεραπεύει εμμονές και βοηθά στην προστασία από ψυχικές επιθέσεις.

Ραφαήλ: Φέρνει την ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ στη ζωή μας. Βοηθά να εστιαζόμαστε στο Παρόν, χωρίς να παραμένουμε προσκολλημένοι στο παρελθόν, αλλά ούτε και να αγχωνόμαστε για το μέλλον. Ρυθμίζει τις εντάσεις και βοηθά να μάθουμε να θέτουμε όρια.

Αγία Μητέρα (Παναγία): φέρνει ισορροπία στα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ και στις ΣΧΕΣΕΙΣ μας. Βοηθά να ξεπεράσουμε συναισθήματα όπως η ζήλεια, εσωστρέφεια, αχαριστία, ντροπή. Βοηθά να αποδεχτούμε την απώλεια μιας σχέσης ή ενός προσώπου, να απελευθερωθούμε από τις εξαρτήσεις που δημιουργούνται μέσα σε μία σχέση είτε από εμάς προς τον άλλον, είτε από τον άλλον προς τα εμάς και ξεκαθαρίζει τις σχέσεις σε ένα βαθύ επίπεδο. Η ενέργειά Της δρα κατευναστικά, σε νευρικό, ορμονικό και κυκλοφορικό σύστημα.

Γαβριήλ: φέρνει τη ΜΕΤΑΒΑΣΗ και την ΕΝΟΤΗΤΑ στη ζωή μας. Είτε αυτό είναι μια γέννηση, είτε ένας θάνατος, είτε μια μεταβατική περίοδος, είτε η αλλαγή μιας ενέργειας σε μία άλλη, ο Αρχάγγελος Γαβριήλ λειτουργεί σαν γέφυρα μεταξύ 2 καταστάσεων. Ενισχύει την αλλαγή, βοηθά στη νέα αρχή. Εξαλείφει τα συναισθήματα ανταγωνισμού και κριτικής και δημιουργεί την αίσθηση της ενότητας σε όλα τα πράγματα. Ενώνει παρελθόν, παρόν και μέλλον, ενώνει τα κομμάτια της Ψυχής που έχουν χαθεί ανά τους αιώνες, ενώνει την Ψυχή με το Σώμα ώστε να λειτουργούν αρμονικά.

Στόχος μου: Να βοηθήσω τους ανθρώπους να εν-θυμηθούν την Πνευματικότητά τους και να βρουν ξανά, το δικό τους δρόμο.

 

Πιστοποιήσεις Ρέικι:

 • Usui Reiki Ryoho Master Teacher – εκπαίδευση Νεκταρία Σπυροπούλου (2017)
 • Japanese Reiki Techniques – εκπαίδευση Frank Arjava Petter (2017)
 • Advanced Reiki Technics of William Lee Rand – εκπαίδευση: Μάριος Αγγελής (2013)
 • «Το Πανηγύρι του Ρέικι» Σύστημα εκπαίδευσης Ρέικι σε παιδιά – Σύστημα & Εκπαίδευση: Φιλίτσα Κόρμπα (2017)
 • «Το Πανηγύρι των Αγγέλων» Φέρνοντας τα παιδιά σε επαφή με το Φύλακα Άγγελό τους - Σύστημα & Εκπαίδευση: Φιλίτσα Κόρμπα (2017)

Πιστοποιήσεις Κρυσταλλοθεραπείας:

 • CCH (Certified Crystal Healer) – σύστημα & εκπαίδευση LoveAndLightSchool (2018)
  #1: Introduction to Crystal Healing, #2: Sensing Subtle Energy, #3: Advanced Crystal Healing, #4: Energetic Protection, #5: Basic Layouts, #6: Advanced Layouts, #7: Chakra Healing, #8: Crystal Grids, #9: Emotional Healing, #10: Fertility Support, #11: Healing Mandala
 • Platonic Solids - Love & Light School (2018)
 • 4 επίπεδα Κρυσταλλικού Ρέικι – Σύστημα & εκπαίδευση: Κάλλη Σκαρλάτου
  Eισαγωγή στους κρυστάλλους (2013), Kρυσταλλικό Ρέικι (2014), Kρύσταλλοι & Aρχάγγελοι (2016), Kρύσταλλοι & Aνώτερος Eαυτός (2016)

Άλλα σεμινάρια

 • Οραματικοί Διαλογισμοί – εκπαίδευση: Κάλλη Σκαρλάτου (2014)
 • Οραματικά ταξίδια στην 5η Διάσταση – σύστημα & εκπαίδευση Κάλλη Σκαρλάτου – Ελισάβετ Αντωνιάδου (2013 – 2016)
 • Θεραπευτικό Άγγιγμα Χριστικής Ενέργειας Α’ επίπεδο – σύστημα & εκπαίδευση Κάλλη Σκαρλάτου & Ελισάβετ Αντωνιάδου
 • Θιβετιανή μάλαξη ενέργεια χολής – Harmony Holistic Therapies (2017)
 • Harvard Seminars: Becoming a Manager (2012), Presentation Skills (2013), Leading and motivating (2013), Difficult interactions (2014), Team Leadership (2014), Team Management (2014)

 

Δείτε τις επόμενες εκδηλώσεις και σεμινάρια της Μαριάννας Μάρκου

 

Newsletter εγγραφή

 

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator