Ευρετήριο Συνεργατών

Μαυράκης Νίκος

  1. Αρχική
  2. »
  3. Μαυράκης Νίκος
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Μαυράκης
Όνομα: Νίκος
Διεύθυνση:
18051 Biscayne Blvd, Aventura, Florida, 33160 Ηνωμένές Πολιτείες Αμερικής
Τηλέφωνο: WhatsApp/Viber: +12012333503
Ιστοσελίδα 2:
Περιγραφή:

NM Coaching, LLC (High Performance Coaching)  - Μαυράκης Νίκος

Μεγάλωσα στην αγαπημένη μου Ρόδο και στα 17 μου χρόνια ήρθα στις ΗΠΑ για να σπουδάσω. Πήρα ένα πτυχίο B.E. και ένα μεταπτυχιακό M.E. στη Μηχανική Υπολογιστών (Computer Engineering) καθώς και ένα MBA στη Διαχείριση Τεχνολογίας (Technology Management) από το Stevens Institute of Technology του NJ. Έκτοτε λόγω της εργασίας μου έχω κατοικήσει στην Ουάσιγκτον, στην Νέα Υόρκη και πρόσφατα στο Μαϊάμι της Φλόριντα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας μου, εργάστηκα τόσο για τον κυβερνητικό όσο και για τον ιδιωτικό τομέα και αυτή τη στιγμή είμαι υψηλόβαθμο στέλεχος σε μία unicorn startup τεχνολογική εταιρεία (αξίας άνω των 7 δισ. δολαρίων).

Έως το 2017, εργαζόμουν στο Πεντάγωνο ως αξιωματικός για το τμήμα Επιστήμης και Μηχανικής του Αμερικανικού Στρατού, αποτελώντας ουσιαστικά το κεντρικό σημείο επαφής μεταξύ 16.000 μελών του πολιτικού προσωπικού και του Πενταγώνου.

Το 2019, άφησα την Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση για να βοηθήσω μια εταιρεία τεχνολογίας να δημιουργήσει το τμήμα τεχνικής υποστήριξης των μηχανικών της εταιρείας. Μέσα σε 3 χρόνια η ομάδα μου μεγάλωσε κατά 600% και εξαπλώθηκε σε 6 πόλεις στην Αμερική και την Ινδία, ενώ εξυπηρετεί 30.000 πελάτες. Η εταιρία δρομολογήθηκε και πρόσφατα μπήκε στο χρηματιστήριο (NYSE) επιτρέποντας μου έτσι να ασχοληθώ περισσότερο με αυτό που με γεμίζει.

Παρά τους ηγετικούς μου ρόλους, αποκαλώ τον εαυτό μου μαθητή της ζωής. Επιδιώκω συνεχώς την καθοδήγηση από άτομα παγκόσμιας κλάσης και εξειδικευμένους επαγγελματίες. Έχοντας καλλιεργήσει την ικανότητά μου να επιλύω περίπλοκα προβλήματα και έχοντας την επιθυμία να ανακαλύπτω αλλά και να καλλιεργώ τις δυνατότητες των συνανθρώπων μου, ασχολούμαι πλέον επαγγελματικά με την συμβουλευτική, υπό την μορφή coaching αλλά και mentoring (δύο διαφορετικές έννοιες).

Ως high performance coach λοιπόν, ανοίγω τον δρόμο σε ανθρώπους από όλα τα μέρη του πλανήτη ώστε να καταφέρουν τον επόμενο επαγγελματικό και οικονομικό τους στόχο. Είμαι επίσης ο ιδρυτής του Financial Freedom Mastermind αλλά και του Intelligent Investments Mastermind τα οποία φέτος θα διεξαχθούν διαδικτυακά για πρώτη φορά και στα Ελληνικά. Τα προγράμματα αυτά παρέχουν τις απαραίτητες πληροφορίες και στρατηγικές για να φτάσει κάποιος στην οικονομική ανεξαρτησία που επιθυμεί, όπως κατάφερα και εγώ με την καθοδήγηση από τους δισεκατομμυριούχους μέντορές μου.

Πιστεύω ότι οι εμπειρίες μου από τη ζωή και οι ενασχολήσεις μου στην Ελλάδα, μου προσδίδουν ένα μοναδικό προνόμιο, να μπορώ να καθοδηγώ άτομα που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα χωρίς να περιορίζομαι από τον τρόπο σκέψης και δράσης της Ελληνικής πραγματικότητας. Ανυπομονώ λοιπόν να δω πόσο ενδιαφέρον υπάρχει στην Ελλάδα για να βοηθήσω, όπως εγώ γνωρίζω καλά.

Δείτε όλα τα άρθρα του Νίκου Μαυράκη >>

Δείτε τις προσεχείς εκδηλώσεις του Νίκου Μαυράκη >>

 

 

 

 

Ετικέτες:

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator