Ευρετήριο Συνεργατών

Μελικρήνη

  1. Αρχική
  2. »
  3. Μελικρήνη
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Καραϊσκου
Όνομα: Κρυσταλλία
Διεύθυνση:
Ασκληπιού 14, Αθήνα, 10680 Αττικής, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 215-5458787
Κινητό: 6973-223537
Κοινωνικά Δίκτυα
Περιγραφή:

Ανεβαίνοντας την Ασκληπιού από τον σταθμό του μετρό Πανεπιστήμιο, στο ύψος μεταξύ Σόλωνος και Σκουφά, το βλέμμα μας πέφτει πάνω σε μια πράσινη, όμορφη γωνιά.

Ένα μικρό και πανέμορφο καφέ - εστιατόριο, γεμάτο ζωή αλλά και ηρεμία. Τα αρώματα του καφέ και της σοκολάτας μπλέκουν αρμονικά με μυρωδιές από φρέσκο καλομαγειρεμένο φαγητό.  Ονομάζεται  Μελικρήνη και είναι ένα vegan- χορτοφαγικό  καφέ – εστιατόριο της Αθήνας.

Πίσω από την στρογγυλή μπάρα η Κρυσταλλία Καραϊσκου, ιδιοκτήτρια της Μελικρήνης, με λαμπερά μάτια και πλατύ χαμόγελο μας υποδέχεται. Ο χώρος μας ταξιδεύει και συνάμα μας χαλαρώνει, το μενού ανοίγει τους σιελογόνους αδένες μας και μέσα σε λίγα λεπτά βρισκόμαστε σε μια μικρή όαση, στην καρδιά της πόλης.

Πάστες φλώρες με σπιτικές μαρμελάδες, τρουφάκια με κάσιους και ινδική καρύδα, πλούσια ροφήματα σοκολάτας από γαλλικές κουβερτούρες σε γάλα καρύδας, πολύχρωμα υγιεινά smoothies, φρεσκότατοι φυσικοί χυμοί, σταφυλόμελο, μυρωδάτο οργανικό τσάι, φρεσκοκομμένος ελληνικός καφές στην χόβολη, αρωματικός καφές από το Βιετνάμ, gourmet ποιότητας χαρμάνι espresso για vegan αλλά και regular cappuccino, φυσικά αναψυκτικά με αιθέρια έλαια, θρεπτικές vegan σούπες και glouten free vegan πίτες, βιολογικό κρασί εμφανίζονται μπροστά μας.

Στόχος της Μελικρήνης είναι η ποιοτική βρώση και πόση, συνδυασμένη με την εξαιρετική γεύση.
Η πρώτη ύλη που χρησιμοποιείται για τα ροφήματα αλλά και το φαγητό της είναι βιολογική και εναρμονίζεται με τις εποχές, για αυτό και αλλάζει συχνά.

Ένας χώρος λοιπόν στο κέντρο της πόλης, που δίνει τη δυνατότητα για ένα ευχάριστο διάλειμμα χαλάρωσης και ευχαρίστησης, με επιλογή την ποιοτική πρώτη ύλη για τα vegan ροφήματα και τα vegan και χορτοφαγικά πιάτα της.

Η μελέτη θεραπευτικής αρχιτεκτονικής του χώρου (χρώματα, γεωμετρίες, ακτινοβολίες), τα φυτά και η μονάδα αφαλάτωσης, με σύστημα τριπλού φιλτραρίσματος νερού, για χλώριο, βαρέα μέταλλα, χώμα και οσμές σε συνδυασμό με τα ροφήματα, το φαγητό  και τα γλυκά της προσφέρουν ένα όμορφο και ουσιαστικό διάλειμμα μέσα στην μέρα μας.

Μια μικρή όαση στην καρδιά της πόλης, που ο κάθε ταξιδιώτης της, από τις 08:30 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ,  μπορεί να τραφεί γευστικά και ουσιαστικά.

Το μενού περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται ο κάθε ουρανίσκος για να ικανοποιηθεί. Η πρώτη ύλη που χρησιμοποιείτε για τα ροφήματα αλλά και το φαγητό της είναι βιολογική και εναρμονίζεται με τις εποχές, για αυτό και αλλάζει συχνά.

Για να ενημερωθείτε για τα πιάτα και τα smoothies ημέρας μπορείτε να μπείτε στην σελίδα της Μελικρήνης στο facebook https://www.facebook.com/melikrini/

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator