Ευρετήριο Συνεργατών

Νάνσυ Φωτοπούλου

  1. Αρχική
  2. »
  3. Νάνσυ Φωτοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Φωτοπούλου
Όνομα: Νάνσυ
Διεύθυνση:
Ελλάδα
Κινητό: 6980 208547, 6936 217246
Ιστοσελίδα:
Κοινωνικά Δίκτυα
Περιγραφή:

Ονομάζομαι Νάνσυ Φωτοπούλου. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα και ζω και εργάζομαι σ’ αυτήν τους περισσότερους μήνες του χρόνου. Είμαι Ολιστική Θεραπεύτρια Φυσικών και Χειροπρακτικών μεθόδων, Σύμβουλος Ζωής Σωματικής & Ψυχικής Υγείας, N.L.P. Coach και Theta Healer.

Από μικρή είχα ξεχωριστές ανησυχίες για τη ζωή, τους ανθρώπους, την αγάπη, και με κάποιο τρόπο ήξερα ότι δεν είναι μόνο αυτά που βλέπουμε και ξέρουμε, ότι κάτι άλλο υπάρχει που δεν αντιλαμβανόμουν. Κάνοντας μια μεγάλη αλλαγή και άλμα σε όλα τα επίπεδα, προτίμησα την αποκέντρωση, και να μείνω λίγα χρόνια στο νησί μου τη Σκύρο, για ενδοσκόπηση και επαναπροσδιορισμό. Εκεί, εργάστηκα για 3 χρόνια δίπλα σε μία σπουδαία και παθιασμένη γιατρό Ειδικής Παθολογίας. Η επαφή μου με δεκάδες ασθενείς καθημερινά, -ουσιαστικά με τον ανθρώπινο πόνο- μαζί με την έμφυτη τάση μου να προσφέρω, με έκαναν να ψάξω εναλλακτικές και φυσικές μεθόδους θεραπείας και αυτοθεραπείας, μια και που η υπέροχη φύση που υπήρχε γύρω μου με ενέπνεε γι’ αυτό.

Έτσι, έφυγα για βόρεια Ταϊλάνδη να διδαχθώ στην Chiang Mai από την αρχαία γνώση των χειροπρακτικών, ανακαλύπτοντας έναν ολόκληρο υπέροχο κόσμο στο ανθρώπινο σώμα με μεσημβρινούς, ρεφλεξολογικά σημεία, ενεργειακά κέντρα κλπ.

Μαγεμένη λοιπόν από όλα αυτά, βλέποντας ότι όλα συνδέονται μεταξύ τους και θέλοντας να απλώσω και να συμπληρώσω τις γνώσεις μου, επέστρεψα στην Ελλάδα. Παρακολούθησα συστηματικά και για χρόνια, εργαστήρια, βιωματικά σεμινάρια αυτογνωσίας, συμβουλευτικής και ενεργειακών θεραπειών όπως και εξάμηνες ή ετήσιες ιδιωτικές ακαδημίες. Διδάχθηκα το N.L.P. Coaching (Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός). Eκπαιδεύτηκα σε 6 τομείς του Τheta Healing. (DNA 1 & 2, Manifesting & Abudance, Game of Life, Rhythm to a Perfect weight, & Soul Mate.) Πήρα τον 3ο βαθμό στο Usui Reiki και στο Avalokitesvara Reiki, ενώ έκανα ένα σημαντικό πέρασμα από το Channeling και το Body Mirror Μ.Brofman’s method. Επίσης είμαι απόφοιτη του επιμορφωτικού τμήματος Λογοθεραπείας και Συμβουλευτικής του Ανοιχτού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Χόμπυ μου είναι η ζωγραφική, (όπου έχω λάβει μέρος σε αρκετές εκθέσεις), όπως επίσης και το γράψιμο και το διάβασμα.

Μέσα απ’ όλη αυτή τη γνώση και εμπειρία, ακούγοντας με αγάπη τις ανάγκες των πελατών μου, έφτιαξα τα τελευταία χρόνια ένα Ολιστικό και Εναλλακτικό Σύστημα Αυτοβελτίωσης και Αυτοανάπτυξης που επιδρά θετικά και θεραπευτικά σε όλα τα επίπεδα και τομείς της ζωής. Το ονόμασα «ΖΩΗ». Ενώνει το σύνολο ΣΩΜΑ-ΝΟΥΣ-ΨΥΧΗ-ΠΝΕΥΜΑ,μέσα από θεραπευτικές τεχνικές που συμπληρώνουν και ενισχύουν τις όποιες κλασσικές ιατρικές θεραπείες, εξασφαλίζοντας έτσι όχι μόνο καλή υγεία, αλλά και καλή ζωή. Αυτό βοηθά και στην εξέλιξη του ατόμου στον προσωπικό, εργασιακό και άλλους τομείς της ζωής, με ψυχική ισορροπία και εσωτερική ενδυνάμωση.

Γι΄αυτό γίνονται εξατομικευμένες προσωπικές συνεδρίες αλλά και ολιγομελείς ομάδες (υπό μορφή εργαστηρίων) αλλά και σεμινάρια.

Και ενώ η ίδια είμαι Εκπαιδεύτρια και Θεραπεύτρια, παραμένω λάτρης της άπειρης γνώσης που υπάρχει στο κόσμο, και δια βίου μαθήτριά της! Γιατί η γνώση με τις εμπειρίες είναι o πλούτος μας!!!

Αγαπημένο μου μότο: «Την Άνοιξη, αν δεν την βρεις, την φτιάχνεις...» ΟΔ. ΕΛΥΤΗΣ

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator